REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Mihai Stanciu, noul prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța

Mihai Stanciu, noul prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța

Replica API 10 mai 2019 | 13:38 2887

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea activităţii la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism -Serviciul teritorial Constanţa (la cererea acestuia) a procurorului Mihai –Alexandru Stanciu, începând cu data de 13.05.2019 şi continuarea activităţii acestuiala Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa (unitatea de parchet de unde provine),începând cu aceeaşi dată. De asemenea, aceeași Secție a CSM a hotărât delegarea acestuia în funcţia de prim procuror la Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa începând cu data de 13.05.2019, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

Menționăm că procurorul Stanciu nu este străin de activitatea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, acesta fiind delegat în cadrul acestei structuri și în trecut.

Amintim că, începând de joi, 28 martie, Viorel Teliceanu (care a ocupat funcția de prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța) a fost delegat în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pe o funcţie de execuţie.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vorbiti serios astia cu procuror SERIOS? Cum dracu se faceca pentru o infractiune de rupere de sigiliu executoresc a pronuntat NUP ??? Foarte serios nu? Nu cumva putin la puscarie ?
0
0
Un procuror f serios, onest si un adevarat om. Felicitari si succes in activitate si speram sa deblocheze f multe din metehnele vechi ale pj cta.
2
0
Costurile coruptiei...coruptia? Coruptia este interferenta guvernului in eficienta pietei sub forma de reglementare. Acesta este Milton Friedman. A obtinut un afurisit de Premiu Nobel. Cu siguranta avem legi impotriva ei, asa incat putem scapa de ea. Coruptia reprezinta protectia noastra. Coruptia ne tine in siguranta si de cald. Coruptia este de ce tu si cu mine ne umflam in pene aici in loc sa luptam pentru bucatelele de carne de pe strada. Coruptia...este de ce castigam.
1
1
felicitari Mihaita succes
5
3
Mihai Stanciu este un om serios si de bun simt, spre deosebire de predecesorul sau care se plangea obsesiv la toate ziarele ca protocoalele cu sri au fost declarate neconstitutionale si ducea lipsa colaborarii
9
7
Doua javre precum seful lor tortionarul Lazar.Cine se aseamana se...aduna.
6
10
un gunoi securist infect ca toti cei din institutiile de forta responsabile pentru stare de inapoiere a Romaniei
11
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272