REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Mihai Tudose, europarlamentar PSD:

Mihai Tudose, europarlamentar PSD:

A.F. 4 august 2023 | 00:00 548

Mihai Tudose, europarlamentar PSD:

„Fantomele liberale roz cu buline. În ultimele zile asistăm la «atacuri» suburbane la adresa prim-ministrului Ciolacu. Atacuri venite din partea unor «lideri marcanţi» pnl.. Ce-i mână pe ei în luptă? Deficitul bugetar? Nu… Că’ e opera lor! Şi nu Ciolacu a împrumutat 100 miliarde € în ultimii trei ani….. Pensiile speciale? Nuuu! Că’ au avut trei prim-miniştri… şi nu preşedintele PSD este beneficiar de pensie specială, ci al lor! Şi atunci oare ce i-a apucat?!? Nu cumva a început sezonul de vânătoare în PNL? Cu un scenariu în care nişte băieţi deştepţi din PNL pun pe unii mai puţin deştepţi să provoace replici de la PSD împotriva actualei conduceri PNL? Şi apoi să-şi valorifice experienţa recentă de a schimba rapid conducerea (zic unii că prin sept)…. Iar apoi, după catastrofa PNL de la europarlamentare, să vină ei, băieţii liberali deştepţi şi să-i radă şi pe cei mai puţin deştepţi şi să fie ei şefi PNL când se fac listele la Parlament… eventual Guvern…. Şi între timp să vrei să laşi impresia că-ţi pasă de ţară……. Dar… fantomele fac gălăgie până când aprinzi lumina... cu moderaţie la consumul de energie căci aţi avut “grijă” şi de asta!”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai Terente tu vorbesti,ne ai facut de Kaka cu Prim minstru Japonez,la o vizita la 100 de ani.Tare Prostovan mai esti.
3
1
Foarte haios,mistocar are dreptate. Pe de alta parte,nici pesedeii nu au facut mare branza,macar ca aia din reclame .Nu e mare realizare sa te ratoiesti opozantului politic. Ce ar fi ca intr-o zi,cei chipurile de dreapta,stanga sau drept inainte,sa se apuce sa rezolve lucruri in favoarea cetatenilor romani,nu a sleahtelor de ipocriti din UE,SUA si alte locuri? Zau asa,de flencanit e usor,o fac si insi cu mai putina minte cum e comentatorul de sub mine.
1
2
ce parere au parlamentarii europeni despre rromanika cand il vad pe drojdierul asta analfabet ???
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272