REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Miley Cyrus a renunţat la haine pentru a-şi promova noul album

Miley Cyrus a renunţat la haine pentru a-şi promova noul album

Replica API 6 iunie 2019 | 00:00 435

Miley Cyrus

Miley Cyrus, în vârstă de 26 de ani, este o artistă controversată care nu se teme de critici. Cândva îndrăgită de copiii din întreaga lume pentru că a dat viaţă personajului Hannah Montana, cântăreaţa a renunţat de mult la imaginea de fată cuminte şi a adoptat o atitudine mai îndrăzneaţă. Ultimele fotografii încărcate de către artistă pe pagina personală de Instagram, pentru a-şi promova albumul, demonstrează că Miley a lăsat în urmă cântecele pentru copii şi se adresează unei alte categorii de vârstă.

Miley Cyrus lansează un nou album şi se ocupă personal de promovarea intensă a acestuia în spaţiul virtual, aşa cum o face şi Rihanna de fiecare dată când lansează un nou produs cosmetic marca Fenty.

Fosta cântăreaţă de muzică country a renunţat de ceva vreme la blugii largi, cămăsile în pătrăţele şi cizme de cowboy în favoarea hainelor provocatoare. Pentru a-şi promova noul album, Miley a ales să se prezinte în faţa prietenilor virtuali într-un mod cât mai lipist de inhibiţii, aşadar s-a dezbrăcat şi a folosit nişte fructe pentru a-şi acoperi corpul.

Într-una dintre imaginile încărcate pe Instagram, Miley nu poartă tricou, iar în dreptul sânilor ţine două jumătăţi de grefă, afişând o atitudine jucăuşă. Într-o alta abodmenul ei lucrat intens la sală este uns cu sclipici, iar în dreptul zonei inghinale artista ţine o banană.

Artista a anunţat că va colabora în viitor cu o fundaţie care luptă pentru apărarea drepturilor femeilor şi cu o organizaţie care oferă consiliere parentală, relatează dailymail.co.uk.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca promoveaza ceva cu a doua fotografie, eu imi donez locuinta !
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212