REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Ministrul de Interne cere măsuri urgente IGSU şi DSU în cazul pacientului lovit cu un parizer peste cap

Ministrul de Interne cere măsuri urgente IGSU şi DSU în cazul pacientului lovit cu un parizer peste cap

Replica API 3 iunie 2019 | 00:56 425

Carmen Dan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a cerut duminică măsuri urgente din partea Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) şi Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) pe fondul videoclipului, devenit viral, în care un pacient aflat pe o targă este lovit cu un baton de parizer peste cap.

"Am urmărit cu indignare imaginile apărute în spaţiul public din care se observă cum un membru al unui echipaj de intervenţie de urgenţă batjocoreşte un pacient care avea nevoie de ajutor", a scris Dan, pe Facebook.

Ea a adăugat că "acţiunea unui singur om poate arunca stigmatul asupra unei întregi instituţii şi asupra a zeci, sute sau mii de oameni care îşi fac datoria în cel mai onorabil şi profesionist mod cu putinţă".

"Ştiu că Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a demarat verificări în acest caz şi cer IGSU şi DSU să ia măsuri urgente! Acest personaj nu mai poate fi parte a echipei de elită numită SMURD. Acest personaj afectează grav o echipă valoroasă, tocmai pentru că valoarea sa, ca om, nu depăşeşte preţul unui baton de parizer", a mai scris ministrul.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar ce facea cu batonul de parizer in buzunar ? Nu cumva era furat din hrana celor internati ?
1
0
o limba in cur sa-i dati ! va face orban catelusi !
0
4
Carmen TARFA Dan este o proasta notorie iar ambulantierii poulii fac parte din breasla medicilor carora le plangeti voi de mila ca nu sunt platiti cum trebuie!
4
1
Parizer? Asta maninca astia de pe ambulante. Parca era nesanatos. Si cam ieftin la maririle date de PSD. Oricum e mai moale decat salamul de Sibiu. Daca tot stiu cum sa manance economic baietii astia violenti care pun viata in pericol decat sa o salveze ar trebui dati afara sa aiba alte meserii. Mai cu munca fizica asa...
3
1
La fe salarii primesc ar trb sa ne spele si la c
8
2
O proasta. Ce sa ai ceri.
4
4
Si trebuia sa fie lovit cu pula in cap
4
13

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272