REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
10.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

MINISTRUL Economiei a fost prezent la Centrala Nucleară de la CERNAVODĂ

MINISTRUL Economiei a fost prezent la Centrala Nucleară de la CERNAVODĂ

Replica API 25 ianuarie 2021 | 16:50 2278

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a fost prezent la Centrala nucleară de la Cernavodă pentru a fi alături de angajaţii de acolo în perioada de vaccinare. Alături de acesta a fost și prefectul județului Constanța, Silviu Coșa.

,,Am venit la Cernavodă pentru a putea să fiu alături de colegii mei care au început procedura de vaccinare. Le mulțumesc tuturor pentru ceea ce au făcut în cursul anului ce a trecut. Să nu uităm că au fost primii care s-au autoizolat în centrala nucleară tocmai pentru a asigura energie ţării. Voi fi alături de ei în această perioadă de vaccinare. Îi îndemn pe toţi din sistemul energetic să îşi facă acest vaccin, pe toţi românii, dacă vrem să intrăm în normalitate cât mai repede”

,,Asigurarea continuității funcționării sistemului energetic în vremea pandemiei, pe perioada stării de urgență, a fost făcută cu profesionalism și dedicare și de angajații de la Centrala de la Cernavodă. Lucru pentru care le mulțumesc din nou. De aceea am fost prezent la Cernavodă, unde a început vaccinarea angajaților de la SNN, împotriva COVID 19. Îi încurajez pe toți lucrătorii din sistemul energetic să se vaccineze, pentru a avea grijă de sănătatea lor, a celor din jur, și, implicit, să ne ajute pe noi românii să ”funcționăm” la cei mai buni parametri. SNN este un obiectiv important, iar cei de acolo au demonstrat că pot face performanță. Există și o serie de probleme, pe care le-am discutat astăzi, la care, ca ministru al Energiei, voi oferi suportul pentru a găsi cele mai bune soluții pentru dezvoltare și modernizare.” a declarat acesta.

Acesta a discutat și despre spijinul de investiții pentru zona medicală, zona educației, dar și pentru alte activități. De asemenea, acesta a adus în atenția publicului și Reactoarele 3 și 4.

,,Vrem să construim Reactoarele 3 si 4. Avem nevoie de resursă umană calificată și profesională. Prin Cernavoda, România este cea mai importantă țară care produce energie nucleară. Suntem pe primul loc în lume. Sunt convins că împreună cu echipa de la Cernavodă, le vom face față.”

Acesta a mai subliniat faptul că are încredere în cercetarea medicală. "Încă de mic mi-am făcut toate vaccinurile. Eu cred în cercetarea medicală şi cred că un vaccin, odată scos pe piaţă şi testat, este bun pentru a putea trece peste această perioadă dificilă. Cred în acest vaccin, de aceea mi l-am şi făcut şi sunt unul dintre cei care m-am şi îmbolnăvit.” a declarat acesta.

Video

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iara construiesc astia Reactoarele 3 si 4 de 30 de ani, mincinosii si nenorocitii de politicieni?
0
0
A dat o pspacioaca la bolyweoood
0
0
Noi cei doi proxeneti sefi din ACVARIUL CERNAVODA l-am primit pe ministru economiei sa ii demonstram noi pestii din oras fara munca avem milioane de euro cash si in conturi,masini de lux si vile de milioane de euro
5
0
Bai muie! ministru plii si toti ceilalti e gata bugetul? Atunci gura! futuvangura de zdrente.penetze 2021 scrie pe voi ordinarilor! Alti 4 ani pierduti . Muie psd muie pnl
3
0
Unde este balaurul...vai de voi..
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212