REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
10.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ministrul Muncii, Marius Budăi, mesaj privind banii pentru pensii

Ministrul Muncii, Marius Budăi, mesaj privind banii pentru pensii

Replica API 4 februarie 2019 | 02:28 436

Ministrul Muncii, Marius Budăi a ținut să-i liniștească pe pensionari, cu privire la majorarea pensiilor. Marius Budăi, a declarat în direct la România Tv că sunt bani suficienți care să susțină majorările punctului de pensie și a pensiilor minime.

Mai mult, Marius Budăi a declarat că încasările la bugetul asigurărilor sociale au crescut foarte mult. ’’Sunt bani cuprinși în buget și pentru măririle de pensii, atât pentru majorarea punctului de pensie, cât și pentru majorarea pensiilor minime, iar pentru toate ministerele sunt bani suplimentari pentru majorarea salariilor. Noi ne ținem de ceea ce am promis în programul de guvernare, ceea ce s-a întâmplat în 2017 și 2018 a demonstrat că suntem serioși, că am putut crea crestere economică din care am putut majora și pensiile și salariile și indemnizaâiile pentru persoanele cu handicap. Suntem pe finalul implementării softului, facem calcule încrucișare pentru a ne asigura că ceea ce promitem este corect și nu va trebui să revenim la aceste calcule. Aceste simulări vor fi în curând finalizate și vom trece în curând la recalculare. A doua chestiune foarte importantă este aceea că dacă în urma recalculării vor fi cuantumuri care vor scădea va rămâne în plată cuantumul cel mai avantajos. Deci sub nicio formă nu va fi vreo pensie care va fi tăiată.

Nu avem emoții legate de susținerea acestor majorări, pentru că au crescut foarte mult încasările la bugetul asigurărilor sociale, iar în acest an, după calculele noastre, după ce am estimat majorarea masei salariale în România, vom ajunge chiar să fim chiar într-un an istoric vom avea chiar excedent la buget. Acum așteptăn răspunsul Curții Constituționale, pentru a putea trimite legea președintelui pentru promulgare’’, a declarat ministrul Muncii, Marius Budăi, scrie Știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am lucrat de la varsta de 16 la incaltaminte Pionierul, Dambovita si Timpuri noi cu fara intrerupere. Am avut 3 nasteri pina in 1990 cand impreuna cu cei 3 copii am plecat din Tara. De la 1ian 2019 am iesit la pensie si pina astazi nu am primit nici macar 1 Leu. Si nu doar atit atit mie cat si casei de pensii din Austria nu ne da nimeni nici un raspuns
0
0
Am esit la pensie in 2003 am lucrat la laminator Cristea Nicolae Galati .Va rog sa.mi spuneti daca intru la recalculare pe legea 221 deoarece la punctul G nu se mentioneaza ca am primit punctaj la gupa 1 de munca am o vechime de 30 de ani numai in grupa 1 plus 16 ani si 11 de la grupa
0
0
Industria chimica cu grupa 1si 2 li se vor recalcula pensia?Va multumesc mult
0
0
Cum drak sa mai votezi PSD cand astia ingrasa toti HOTII si penalii pe bune cu PENSII SPECIALE cat patru milioane de pensii de amarastean! La fraieri le creste pensia doar la televizor si le sar ochii din cap cand vad cat au crescut preturile. Niste borfasi sustinuti de televiziunile celor mai mari infractori si condamnati penali securistul turnator voiculescu latrina 3 si penalul Ghita cu guita tv. Replica si ea sustine la greu PSD. TAIATI ORBILOR PENSIILE SPECIALE CA DISTRUGETI TARA SI PE NOI TOTI! ASTA-AI JAF, HOTIE PE FATA. ASTA-I GENOCID SI VETI FI JUDECATI CA CEAUSESCU IN CURAND..
5
0
toate s-au scumpit de la 1 ian.2019, s-au marit salariile la medici si asistente de nu te mai baga in seama si acum fara spaga, pensiile speciale cresc, dar pensiile muncitorilor de rand se maresc de abia in septembrie. cum plm vine asta?
6
0
39 la 0 contra ministrului p.s.d. adica nici postaci p.s.d.nu il cred.
9
0
Hai sifon !ne dai 100 lei ? Noi cu ce platim intretinere de 500 lei ? Un mincinos ca si Olguta
10
0
Din neam de manivela a ajuns ministrul muncii ! Vai de capul nostru !
11
0
sa va fut in gura cu mesajele voastre ..treceti la treaba in plm ca de aia santeti acolo ! luati masuri ! bizonule!
11
1
Asta este ministru????
10
0
Are dreptate ce spune Firea, dupa guvernanti economia duduie.Uite si asta ce se lauda ca au creat crestere economica si au crescut incasarile la bugetul asigurarilor sociale !
11
0
Are fata de Pacalici!
13
0
trebue impozitare progresiva,,
12
0
Nu va faceti grija daca sunt probleme cu bani taie pensiile speciale daca tot sunt bani putini le plafoneaza pensia maxima 4ooo lei noi deci sunt rezerve.
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212