REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ministrul Transporturilor, despre Spitalul Port: ”S-a discutat despre preluarea lui”

Ministrul Transporturilor, despre Spitalul Port: ”S-a discutat despre preluarea lui”

Replica API 1 septembrie 2018 | 01:36 387

”Sper ca, până la finele anului, să-și schimbe fața”

”Sper ca, până la finele anului, să-și schimbe fața”

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime a semnat, în prezența ministrului Transporturilor, Lucian Șova, contractul de finanțare pentru proiectul de investiție "Modernizarea infrastructurii portuare prin asigurarea creșterii adâncimii șenalelor și bazinelor și a siguranței navigației în Portul Constanța"

”Facem pași în modernizarea portului, în relația cu operatorii portuari”, a spus Șova.

De menționat este faptul că s-a semnat documentul la care s-a lucrat în ultimele luni si care pune piatra de temelie, lucru care va crește productivitatea portului și posibilitatea creării de noi afaceri.

”În urma vizitei in Port, am avut ocazia să văd că se lucrează, să aflu că terminalul de containere e operat la standarde ridicate, de rigoarea și profesionalismul celor care mi-au prezentat acest terminal”, a mai adăugat Șova.

În plus, el și-a exprimat îngrijorarea cu privire la unitatea spitalicească: ”E ingrijorătoare situația Spitalului Port. Va trebui, la nivel de Guvern, să ne intensificăm eforturile să schimbăm situația acestui spital. Nu putem spune că e sub standardul impus de autorizare, dar, din perspectiva infrastructurii, e o situație pe care trebuie să o abordez. Sper, până la sfârșitula cestui an, spitalul să-și schimbe fața. Plec cu satisfacția unor lucruri începute, dar și cu dorința de a aduce spitalul la un standard mai ridicat decât cel de astăzi”.

S-a vorbit despre preluarea de către CN APMC

”Am vorbit despre faptul ca CN APMC să preia spitalul, a fost o idee enunțată de mult, între timp s a luat decizia ca spitalele să fie promovate de parteneriatul public privat. E nevoie, mai repede, să intervenim la nivel administrativ. E nevoie și de preluarea acestui spital, de către CN APMC. Despre Administrația Canalelor, există o parte din canal care nu e terminată, avem în vedere să susținem și aceste investiții. Sunt sigur că voi putea propune un buget echilibrat pentru a fi aprobat de parlament, pentru Administrația Canalelor Navigabile”, a mai spus Șova

M.S.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dati-mi mie spitalul sa vedeti ce de bani fac pentru mine si familia mea. Oricum si pana acum a fost un fel de spital privat cu actionar Oprea & CO. Mortii mamii lui de hot imputit. Nimeni nu il intreaba daca din salariul de medic i-au ajuns banii sa isi faca casele de la munte si mare, policlinica privata si barlogul in care locuieste cu soata. Sa nu uitam masinile !! Despre ce vorbim. Despre spagi la greu.
1
0
Acest umflat este din Galati. Intrebati-l ce a facut toata viata lui. Este sluga lui Idu si atat. Interesele stapanului primeaza
3
0
Ati pus ochii si pe asta...ca nu i-a iesit lui Nicusor Constantinescu...
5
0
ma intreb si eu asa D-nule ministru, pana acum nu au mai fost ministrii ai transporturilor, chiar secretarii de stata nu i-or fi informat despre starea spitalelor din subordine ??? Sau acum se apropie alegerile si hai ca da bine refacerea unui spital ??? Rusine sa va fie , ala nu este spital este o cocina , noroc cu medicii de acolo care sunt niste eroi ar trebui sa ii decorati.
8
0
Cum cine este? Un escroc. Groparul portului.
12
1
Terminal containere-gata din 2002
11
1
Buhaiul din dreapta cine este ??
14
1
o sa faca din spital ce au facut si cu policlinica CFR
18
0
Nu inteleg, ministru nu il vede pe domnul Tivilichi cat este de neprofesionist?
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272