REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Minori depistați cu substanțe interzise în cartierul Henri Coandă

Minori depistați cu substanțe interzise în cartierul Henri Coandă

Valentina CAMARA 8 noiembrie 2022 | 00:00 980

Peste 30 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanța, duminică, 6 octombrie, au fost la datorie pentru asigurarea unui climat de ordine și liniște publică la nivelul municipiului Constanța.


    Astfel, pe timpul patrulării în zona cartierului Henri Coandă, jandarmii au observat 3 minori aflați într-o stație de transport în comun care numărau bani, trecând la legitimarea acestora au aflat că aceștia dețineau asupra lor, precum și într-o locație apropiată, substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Nu mică a fost uimirea jandarmilor când au constatat că minori dețineau nu mai puțin de 33 folii de aluminiu ce conținea o substanță vegetală mărunțita de culoare verde olive cu miros înțepător. De asemenea, pe timpul unei acțiuni în Târgul Săptămânal situat pe varianta Ovidiu, jandarmii au depistat o persoană care oferea spre comercializare fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, 17 perechi de ochelari și 23 parfumuri inscripţionate cu mărci renumite.

Tot în cadrul aceleiași acțiuni, au fost depistate și doi tineri din București care ofereau spre comercializare un număr de 15 scule electrice inscripţionate cu mărci renumite pentru care nu au putut oferi indicii privind proveniența.

Menționăm că in ultimele 24 de ore, jandarmii au aplicat un număr de 17 sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele de conviețuire socială, valoarea sancțiunilor ridicându-se la suma de 6000 ron.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"Varzare"si ai lui "eugenisti" i-au învățat "propulsia prin reactie"! Problema este legata de pomana primita în "Rromannia"!
1
3
Prefectul Primarul IPJ IJM ISJ DGASPC DGAS DSP ONG nu au dezbătut aprins o ședință numita(GLM) grup lucru mixt sau creat o grămadă de strategii de incluziuni integrative neaplicate astăzi după acest eveniment dur sper ca guvernul să facă controale și să tragă la răspundere autoritățile locale din teritoriu
5
0
Mostenirea lui Nenorocitul de Mazare si a echipei ,clanului.A facut Constanta un orasi de Kakao in vazu lumi.
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272