REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
16.6° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Mircea Badea, avertisment după dezvăluirea lui Andrei Caramitru: 'Cetățeni, în România se vor înfrunta niște forțe care pe noi ne depășesc cu mult'

Mircea Badea, avertisment după dezvăluirea lui Andrei Caramitru: 'Cetățeni, în România se vor înfrunta niște forțe care pe noi ne depășesc cu mult'

Replica API 19 august 2019 | 00:00 334

Andrei Caramitru a scris pe pagina sa de Facebook că un documentar Netflix prezintă rețelele de ultraconservatori extremiști din SUA, legăturile lor cu Rusia și implicarea lor în România. Potrivit lui Caramitru, informațiile prezentate în documentar 'distrug atât PNL, cât și candidatura lui Iohannis'. Informația a fost comentată de Mircea Badea în ediția de duminică a emisiunii "În gura presei".

"Noi trăim într-o colonie de mâna a 14-a. Și sunt indulgent când spun asta. Și atunci ne mai uităm și noi la tăteii din afară să vedem cine, ce și cum. Mie mi se pare că în România, deocamdată, influența lui Soros este mult mai mare decât a Administrației Trump. Mult mai mare! Se întâlnește Iohannis cu Trump - toată propaganda lui Iohannis îl înjură pe Trump.

Dar tocmai a apărut pe Netflix o chestie care îl face pe Iohannis parte din această treabă nasoală în care unii sunt cu Iisus și cu familia, dar cu rușii și îi demască, gen. Au! Și cine ne spune nouă despre acest documentar? Andrei Caramitru de la USR. Cetățeni, în România se vor înfrunta niște forțe care pe noi ne depășesc cu mult. Sunt mult în afara ființelor noastre votatoare, în afara CNP-urilor noastre", a spus Mircea Badea.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Grupurile de interese mondiale au pus mereu presedinti in SUA chiar daca americanii credeau ca voteaza... Care nu a zis ca cei din grup a fost impuscat sau bolnavior. Trump are mare grija ca a cam luat presedintia cu indulgenta. De fapt nu prea poate face mare lucru din ce ar vrea el dupa cum se observa.
5
0
Cine te crede pe tine retardule si slugoiul lui voiculescu
3
5
Statul paralel. Noi Batman! nu stim cine erau... De 30 de ani punem mapetzi prostii se uita hipnotizati la ei, cand se plictisesc punem alti mapetzi si prostii iar se uita hipnotizati.... cand se trezeste vreunul din vis jeap doua perchi de palme statul paralel, ding dong ding dong pendulul ptr prosti .... hai ca l-am adormit pe bou iarasi.... hehehe
3
2
ai mare dreptate iar comentariile spalatilor pe creier confirma acest lucru!!!
6
3
P.S.Disti se simt in pericol si au inceput din nou cu"Romania este colonie,fortele malefice ataca tara si alte tampenii de genul asta",mai manipulatorilor prosti romani s-au saturat sa va fie sclavi voua si popilor de care v-ati folosit pentru ca sa ii prostiti si au plecat din tara asta la "exploatatori"capitalisti care s-au dovedit a fi mai umani decat voi asa ca latrati voi cat vreti pentru ca oricum ati "scapat porumbelul din mana".FORTA JOHANIS, UNIUNEA EUROPEANA si NATO.
6
6
sunt un retard a lui voiculescu.
12
8
acest ciumist are dreptate. Creierele spalate ar trebui sa aplece urechea si la alte pareri, digi si pro nu au tot timpul dreptate si sunt tot instrumente de manipulare precum antenele. Mai judecati si reflectati, limbricilor. Credeti ca gata, usr ne vrea binele, nu mai doarme barna sau caramitru de grija noastra.
10
7
Este turbat acest pupincurist rosu . Mars turbatule .
12
11
Bai limbricoid retardat ai facut spume la gura de cat l-ai pupat in cur pe varanel!!! Mars dracului la cotet ca poate iti incarca vreun motociclist bateriile din nou!
16
12

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389