REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Mohammad Murad audiat ca martor, la Constanța, în dosarul lui Dan Diaconescu

Mohammad Murad audiat ca martor, la Constanța, în dosarul lui Dan Diaconescu

Mirela PASCAL 12 mai 2023 | 11:39 2490

Mohammad Murad a fost audiat joi, 11 mai, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, ca martor, în dosarul lui Dan Diaconescu, care a fost acuzat de act sexual cu minor, în formă continuată şi cinci infracțiuni de folosire a prostituției infantile, în formă continuată. Omul de afaceri Murad a ajuns la parchet după amiază, precizând pentru Replica de Constanța că a stat doar 30 minute, și a declarat procurorului de caz că i-a închiriat lui Diaconescu o mașină.

Mohammad Murad audiat ca martor, la Constanta, in dosarul lui Dan Diaconescu

Mohammad Murad a fost audiat joi, 11 mai, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în dosarul lui Dan Diaconescu.  

Mohammad Murad audiat ca martor, la Constanta, in dosarul lui Dan DiaconescuParchetul de pe lângă Judecătoria Constanța

Ulterior, a făcut precizări, pentru Replica de Constanța, cu privire la acuzațiile care i se aduc, dar a vorbit și despre legătura cu Dan Diaconescu.  ”Am fost invitat ieri (n.red. 11 mai), am stat jumătate de oră. Am fost întrebat, în principal, dacă mașina pe care a avut-o Dan Diaconescu în 2020 sau în 2021 a fost a mea. Am spus că da, a fost a firmei, și că i-am împrumutat-o conform legii. Asta a fost toată discuția. Am mai spus că nu l-am citit ca pe o persoană care face lucrurile astea”, a explicat Murad, pentru Replica.

Mohammad Murad audiat ca martor, la Constanta, in dosarul lui Dan Diaconescu

Nu sunt prieten cu Dan Diaconescu

Acesta a continuat și a afirmat că este normal ca numele lui să fie târât în acest scandal, pentru că e o persoană publică de succes. ”În general, persoanele publice, sunt mai ușor de vândut decât cele necunoscute. Dacă eram o persoană necunoscută, nu mai eram interesant pentru presă. Nu știu absolut nicio chestie legat de acest subiect, nu l-am văzut niciodată pe Diaconescu cu fete. Nici nu am o relație apropiată, nu suntem prieteni. Ne vedem mai rar și când ne vedem, vorbim despre politică și televiziune. Nu am avut discuții despre femeie, nu l-am văzut cu femei”, a spus, pentru Replica, Murad.

Mohammad Murad audiat ca martor, la Constanta, in dosarul lui Dan DiaconescuDan Diaconescu

Vom reveni!

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Murad este o c****a care face misto de romani!A vandut shaorma si este acoperit al SRI! Acum isi bate joc de romani! Daca traia Hitler???
0
1
Daca ar depune marturiie minorele trecute prin patul arabilor pentru un loc de munca la n***u v-ati cruci , dar arabitoii mlituiesc procurorii , politistii , securistii si politicienii si iita ca scapa bazma curata pentru toate infractiunile . Asta e tara de rahat in care toti nespalatii straini isi fac de cap .
2
1
Aaa deci ai fost si tu Vagaboate la minore… A-ti facut bani din specula si vreti Virgine sa vedeti cum le doare pe Femei. Astia care fura de la stat sunt cei mai sadici , sa simta Hime ul la domnisoare
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102