REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.7° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Mohammad Murad, AUR: Eu sunt o persoană atipică, nu negociez posturi… le câștig. Video

Mohammad Murad, AUR: Eu sunt o persoană atipică, nu negociez posturi… le câștig. Video

Virgil STOIAN , Emilia BABU 18 noiembrie 2023 | 00:00 3411

Ultima mutare bombă din politica românească a fost cooptarea lui Mohammad Murad de către partidul AUR. Reporterii Replica au încercat să afle de la politician ce l-a făcut să intre în AUR, unde intenționează să candideze dar și de implicarea lui în scandalul cu Dan Diaconescu.

Mohammad Murad, AUR: Eu sunt o persoana atipica, nu negociez posturi… le castig. Video Mohammad Murad la Congresul Aur

Mohammad Murad nu dorește neapărat o funcție, a intrat în politică, spune afaceristul, doar pentru a pune Constanța pe harta județelor dezvoltate. Proprietarul Pheonicia Hotels a ales AUR pentru că este un partid al celor noi în politică: „E foarte greu să faci ceva singur. Democrația înseamnă să intri într-un partid politic, nu iau politica ca pe un hobby, dar cred că este necesar să ne implicăm cu toții pentru a schimba în bine lucrurile în România. Cunosc foarte bine care este linia de partid, partid care momentan vorbește în numele celor care nu pot vorbi, cei care nu au posibilitatea să fie ascultați și cred că aici mă regăsesc cel mai bine, și sper să ajungem la un rezultat. Am venit AUR pentru că sunt foarte mulți oameni noi, se poate aplica un program mult mai viabil, mult mai din teren nu din auzite și din hârtii și cred că AUR poate fi o soluție importantă pentru țară. Am trăit 34 de ani sub umbrela PNL sau PSD și acest lucru se vede. Dacă votăm din nou PNL sau PSD să nu ne așteptăm la schimbări. Dacă un lucru nu merge bine de mai bine de 30 de ani cred că ar fi mai bine să schimbăm ceva. La AUR sunt oameni noi în politică și chiar am avut discuții cu George Simion, despre religie, familie și alte obiceiuri.

Am ceva care mă leagă de Constanța

Eu niciodată nu calculez un profit când fac o afacere, nu am făcut nici o precizare unde voi fi candidat, prima dată este nevoie să muncim, cu siguranță voi fi mai implicat în Constanța, am ceva special care mă leagă de aceasta regiune, și voi căuta să mă implic mai mult aici. Eu sunt o persoană atipică, nu negociez posturi… le câștig. Dacă partidul consideră că locul meu este undeva, cu siguranță voi fi acolo unde trebuie. Atunci când intri într-un partid politic nu mai ai proiecte individuale, ești într-o echipă unde rezultatul unei munci colective trebuie să se vadă”, a mai declarat acesta.

Mohammad Murad, AUR: Eu sunt o persoana atipica, nu negociez posturi… le castig. Video Mohammad Murad și Ovidiu Cupșa

La Constanța îl sprijin pe Ovidiu Cupșa

Cu toate că s-a speculat că vrea să ajungă în Parlament, Mohammad Murad a negat acest lucru: „Interesele personale nu intră în calculul meu, nu voi candida în Parlament, nu sunt interesat de funcția de deputat sau senator, cu siguranță o să rămân pe administrația locală sau la nivelul județului, într-un oraș sau altul. Nu exclud nici o variantă, nici chiar Mangalia, la alegerile trecute am fost aproape de Radu Cristian. La Constanța îl sprijin pe Ovidiu Cupșa care are și expertiza de a conduce un oraș, cred că e capabil să facă mai mult decât au făcut alții în Constanța. În politică nu trebuie neapărat să câștigi, trebuie să fii de folos și nu este o miză să câștigi personal. Nimeni nu a făcut o politică adevărată în România, în politică nu trebuie neapărat să câștigi un scaun, eu scaune am destule. Miza e să fiu de folos, să pun Constanța pe harta județelor dezvoltate.

În privința scandalului cu Dan Diaconescu, Murad neagă orice implicare: „Cu Dan Diaconescu nu am nici o tangență, eu nu știam nimic de subiect. Din păcate orice știre negativă se vinde bine, eu doar i-am dat o mașină pe care timp de doi ani de zile nu mi-a adus-o. Eu iubesc copiii și familia și aș face legi mult mai aspre pentru violatori și criminali.” a încheiat acesta.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272