rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 24 septembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

MOHAMMAD MURAD: FĂGĂDĂU este o mică PRELUNGIRE a lui MAZĂRE! Video

Mohammad Murad a venit în România de peste 30 de ani pentru a studia Medicina şi a ajuns acum unul dintre cei mai mari hotelieri din ţară. De dată recentă şi-a lansat candidatura pentru Primăria Constanţa, ca independent, menţionând că a venit timpul pentru o schimbare, pentru o schimbare în avantajul oamenilor.

Mohammad Murad a acordat un interviu cotidianului Replica, prin intermediul căruia a vorbit despre planuri, problemele cu care se confruntă municipiul, de ce crede că este mai bun faţă de alţii şi, nu în ultimul rând, a acceptat o mică provocare şi anume aceea de a caracteriza, printr-un singur cuvânt, câţiva dintre contracandidaţii săi.

Despre întâlnirea cu premierul Orban

Premierul Ludovic Orban s-a aflat la Constanţa, de dată recentă, într-o vizită de lucru, ulterior mergând şi la Olimp, acolo unde s-a întâlnit cu Mohammad Murad. „A fost ok, nu am vorbit deloc politică. I-am spus că e vorba de o investiţie foarte importantă (hotelul Amfitearu din Olimp, recent inaugurat, o investiţie a lui Mohammad Murad – n.r.) şi să dea un semnal ca să putem continua investiţiile în zonă. A acceptat invitaţia, a venit, am discutat despre situaţia actuală, destul de grea pentru turism”, a spus Murad.

Întâlnire la Guvern şi cât de afectat e sectorul HoReCa

Acesta a precizat că măsurile de a închide localurile şi de a impune un anume program nu este una dintre soluţii, mai ales din punct de vedere economic.

„Nu a făcut promisiuni (Orban – n.r.), a transmis că sunt fonduri foarte importante pentru investiţiile în turism şi pentru servicii, în general, şi că putem accesa aceste fonduri, că este foarte atent la mediul de afaceri, că interesul Guvernului este să trecem de această criză cu cât mai puţine sacrificii şi victime. Joi, 6 august, va fi o întâlnire la Guvern, din păcate nu voi putea fi acolo, dar colegii mei vor merge şi vor discuta despre ce putem face mai departe în această conjunctură. Am spus şi am repetat că o parte de circa 30% din sectorul HoReCa nu îşi va mai reveni, iar noi încercăm să ţinem în picioare restul de 70%. Suntem foarte afectaţi. Nu a fost deloc uşor. După sezonul 2020, va fi o mare problemă, va creşte numărul şomerilor, iar restaurantele şi hotelurile, cred că jumătate, sunt deja la vânzare”, a mai spus Mohammad Murad, candidat independent la Primăria Constanţa, care este de părere că nimeni nu ştie cum se va reajunge pe linia de plutire.

Mohammad Murad: Am vrut să dau în judecată un primar

Mohammad Murad este de părere că nu prea avem şanse să scăpăm curând de acest virus, poate doar cu un vaccin, ceea este mai greu. Cât despre candidatura la Primăria Constanţa: „Sunt foarte multe motive. Eu trăiesc în România de peste 35 de ani, am făcut Medicina. Am trăit în acea Românie profundă, am trecut prin Revoluţie, chiar am fost acolo prezent. Cred că, de atunci, nu prea s-au schimbat mult lucrurile astfel încât cetăţeanul să fie principala preocupare a unui om politic. M-a şocat când am auzit un cunoscut că a spus că a pierdut afacerile şi că soluţia e să meargă în politică, să ajungă într-o funcţie şi să facă bani. Deci, atât timp cât politicul este o soluţie pentru cei întârziaţi, şi aici nu generalizez, dar atât timp cât politicienii sunt preocupaţi de cetăţeni o dată la patru ani, atunci când le prezintă că viaţa va fi roz şi oamenii vor primi aur... mi se pare că nu e o formă de respect. Eu chiar am vrut să dau în judecată un primar pe care l-am votat, pe penal, pentru că e vorba de înşelăciune, pentru că nu a respectat programul pe care l-a prezentat”, a spus Murad.

„Trebuie să ai contact cu oamenii mereu, nu doar la 4 ani”

Omul de afaceri a spus că e nevoie de persoane care ştiu ce reprezintă un contract şi că, în viaţă, este foarte important să fii fair play, să ai curajul să te uiţi direct în ochii oamenilor. De oameni cu prestanţă, cărora să nu le fie frică de ceea ce au făcut şi care să aibă contact cu oamenii, nu doar la 4 ani.

Un primar trebuie să ştie ce înseamnă să vii acasă după 8 – 10 ore de muncă şi să stai o oră să cauţi un loc de parcare

Însă, cum poate supravieţui un primar independent, fără sprijin politic? „Cred că cel mai bun slogan ar fi: faptele vorbesc. Iar eu când vorbesc cu oamenii de rând, le spun că sunt al vostru, nu al lor. Niciodată nu voi un factor politic. Am ales să nu fiu, pentru că un primar nu trebuie să fie un politician, ci un bun gospodar, trebuie să ştie ce înseamnă un parc, ce înseamnă să vii acasă după 8 – 10 ore de muncă şi să stai o oră să cauţi un loc de parcare. Prin urmare, mai important decât politicul este cetăţeanul de rând. Din experienţa pe care o am, ca om de afaceri, vă spun că nu am avut niciodată nevoie de politicieni”, a mai relatat Mohammad Murad.

„Cu Radu Mazăre... nu am vorbit 13 ani. Probabil nu ne-am agreat”

„Relaţia mea cu Radu Mazăre a fost... 13 ani nu am vorbit. Nici nu am făcut vreo investiţie, am făcut în Năvodari. Probabil nu ne-am agreat. Nu înseamnă neaparat că sunt împotriva PSD-ului, a PNL-ului. Nu. Doar că politicul, în România, are nevoie de un restart. Are nevoie de altceva”, a relatat omul de afaceri.

„Primarii mulţumesc partidului, îşi schimbă maşina, poate şi nevasta...”

În continuarea interviului, Mohammad Murad a precizat că un primar trebuie să asculte doleanţele cetăţenilor, să identifice problemele şi să ia măsuri. Însă, a mai spus omul de afaceri, din păcate, la noi se întâmplă cu totul altceva. Şi anume că primarul are ca prioritate să mulţumească şefului de partid, are grijă să-şi schimbe maşina, poate şi nevasta...

Mai multe detalii despre cum anumiţi contracandidaţi aleg să stea câte două ore în oglindă în loc să se preocupe de soluţii pentru oraş, dar şi despre momentul când a decis să facă un pas înainte, şi anume să se predea constănţenilor, pentru a-i ajuta, şi un pas înapoi, aici referindu-se la mediul său de afaceri, puteţi urmări în videoclipul de mai jos:

VIDEO 1:

Constanţa, şi nu numai, are nevoie de un primar sătul. Care să se ducă să dea, nu să ia

De ce ar fi mai bun faţă de ceilalţi contracandidaţi? „Cred că am nişte atuuri mai clare. Eu cred în fapte. Există cam două tipuri de oameni. Cei care vorbesc şi care explică cât de buni sunt ei şi alţii care muncesc şi nu au timp de vorbe. Eu fac parte din cea de-a doua categorie şi aşa am fost toată viaţa mea şi cred că faptele vorbesc de la sine. Constanţa, dar nu numai Constanţa, toată România, are nevoie de un primar sătul. Este foarte important să nu ai nevoie şi să fii convins că te duci acolo să dai, nu să iei. De asemenea, ştiu foarte bine ce înseamnă timpul. Timpul pentru mine are valoare. Aşa cum am făcut Complexul Panoramic Belvedere în 5 luni, implicându-mă direct, cam 13 – 14 ore pe zi, sunt convins că pot să schimb tot oraşul. Dar împreună cu oamenii. Pentru că, aşa cum spuneam, eu sunt al oamenilor, nu al unui partid politic. Nu voi ţine cont de absolut nimeni şi nimic, doar de oameni. Totodată, cred că am dat dovadă că sunt o persoană cu curaj. Şi-mi asum acest curaj. Nu mi-e frică să spun lucrurilor pe nume. Sunt convins că pot să schimb modul de gândire astfel încât oamenii care muncesc să fie respectaţi, să fie ascultaţi. Din experienţa pe care o am în mediul privat pot fi atent la eficienţă, la bani, la timp. Pentru că nu mi se pare corect şi ca om de afaceri şi care primar când o persoană sau o firmă care plăteşte foarte multe impozite să fie nevoie să dea o şpagă ca să ia o autorizaţie”, a spus candidatul la Primăria Constanţa.

Îi transmit domnului Făgădău: În cartiere de case nu se fac blocuri, să fie clar!

„La fel, mă doare când văd că în cartiere de case se construiesc blocuri, Dreptul la aer şi la soare nu mai există. Este anormal, şi aici îi transmit domnului Făgădău şi fostului primar, domnul Mazăre, nu e normal ca în cartiere de case să se facă blocuri. Foarte clar să fie! Sau pe plajă să se facă blocuri. Ca la ora 16.00 – 17.00 să nu mai avem soare pe plajă. Atunci, această cultură pe care o am, de a fi la dispoziţia oamenilor, o am de mic, să ştiţi. Eu ştiu că eu singur sunt suficient şi nu am nevoie de aprobare din partea şefilor. Să fie clar”, a precizat Mohammad Murad.

„Nu mă voi înscrie în nici un partid”; „Domnul Făgădău este o mică prelungire a domnului Mazăre”

Cât despre faptul dacă anumite partide politice l-au căutat pentru a-i face oferte, acesta a spus că, la un moment dat, au existat încercări, însă, Murad respectă pe fiecare om politic în parte, este dispus să le asculte opiniile, dar categoric nu se va înscrie în vreun partid. Dacă vreun partid este dispus să-l susţină, are uşile deschise, dar pe un program pe care el îl va pune la punct. „Cu tot respectul pentru domnul Făgădău, care este o mică prelungire a domnului Mazăre, dar nu gândeşte macroeconomic. De ce un om care a terminat o facultate să nu aibă nici o şansă? O să-mi lansez programul şi veţi vedea că sunt atent şi nu voi spune nici o vorbă pe care nu pot să mi-o asum”, potrivit lui Murad.

Provocare: Caracterizaţi o parte dintre contracandidaţi într-un singur cuvânt

Reporter: Decebal Făgădău

Mohammad Murad: Speriat!

Reporter: Corina Martin

Mohammad Murad: Circ!

Reporter: Horia Constantinescu

Mohammad Murad: Doritor

Reporter: Vergil Chiţac

Mohammad Murad: Depăşit!

Reporter: Stelian Ion

Mohammad Murad: Jucător!

Reporter: Nicoleta Ploscaru

Mohammad Murad: Revoluţionară!

Reporter: Claudiu Palaz

Mohammad Murad: Perseverent

Mai multe despre contracandidaţi, despre proiecte, despre ce trebuie făcut în Constanţa, despre alianţe şi despre mesajul transmis constănţenilor, puteţi urmări în videoclipul de mai jos:

VIDEO 2:

Liliana IONIŢĂ

joi, 6 august 20207298
mai mult...Interviuri
7 aug 01:23InterviuriBOMBĂ! ADRIAN NĂSTASE AR PUTEA REVENI în PEISAJ de ANUL VIITOR! VIDEO

Adrian Năstase, fost premier al României și fost preşedinte al PSD, a ocupat, de-a lungul timpului, mai multe...6176

21 aug 00:09InterviuriVIOREL IONESCU: HÂRȘOVA intră ușor, ușor, în NORMALITATE! VIDEO2724
12 aug 00:03InterviuriNOUL ȘEF al POLIȚIEI RUTIERE CONSTANȚA NU este ADEPTUL PÂNDEI în TRAFIC. VIDEO13454
18 sep 01:01InterviuriFelix Stroe: 'Există viață și după 27 septembrie, și pentru Făgădău, și pentru Stroe'

Contestat de unii, apreciat de alții, Felix Stroe, președintele PSD Constanța și directorul SC RAJA SA, fără doar...3762

5 sep 00:39InterviuriRaluca TURCAN: Constanţa arată aşa (...) pentru că PRIMARUL e un administrator SLAB2487
27 aug 00:04InterviuriZanfir IORGUȘ: Orașul este administrat pe principiul GOSPODINEI care BAGĂ GUNOIUL sub PREȘ3410
12 sep 15:07InterviuriINTERVIU! Mircea DOBRE: În 30 de ani, în acest municipiu NU s-a MUNCIT

Mircea Titus Dobre, candidatul partidului PRO România la funcția de primar al municipiului Constanța, a acordat un...1616

11 sep 15:07InterviuriCristian Cârjaliu, PRIMARUL care a schimbat FAȚA comunei AGIGEA! Video2473
11 sep 15:07InterviuriCostin Avătavului: Și colegii de partid ai lui FĂGĂDĂU ar vrea mai mult de la actuala administrație1506
10 sep 12:27InterviuriFrățilă îi arată cartonașul ROȘU lui Vergil Chițac

Constantin Frățilă, candidat din partea partidului LORD la postul de primar al municipiului Constanța, a reacționat...5209

9 sep 15:08InterviuriVergil CHIŢAC: NU sunt omul lui COMĂNESCU. El este OMUL meu3408
9 sep 15:08InterviuriHoria Constantinescu: BABU a pus UMĂRUL la ELIBERAREA AUTORIZAŢIILOR de CONSTRUIRE cu ÎNCĂLCAREA LEGII2661
Vremea
19.7°19.7° - 21.5° joi, 24 septembrie 2020
ConstanțaUmiditate: 79%
Vânt: 5.79 m/s
Presiune: 1012 milibari

Loto
6/494925283848
5/405613153827
joker122227424313
Horoscop
mai mult...SPSportRT
24 sep 00:00SportCupa Ligii | Arsenal se impune la Leicester și merge mai departe. Toate rezultatele serii

Arsenal s-a calificat mai departe în Cupa Ligii Angliei după o victorie la limită la Leicester. Echipa lui Arteta a...214

24 sep 00:00SportDinamo Kiev, cu un pas în grupele Ligii Campionilor

Dinamo Kiev, formaţie antrenată de Mircea Lucescu, a făcut un pas important spre grupele Ligii Campionilor la fotbal,...237

24 sep 00:00SportGrecul Stefanos Tsitsipas s-a calificat în optimile de finală ale turneului ATP, după o victorie cu Daniel Evans, scor 6-3, 6-1

Jucătorul grec de tenis Stefanos Tsitsipas (6 ATP, favorit nr. 2) s-a calificat în optimile de finală ale turneului...171

24 sep 00:19SportTenis: echipa formată din Florin Mergea și Andre Begemann s-a calificat în sferturile de finală ale turneului challenger Sibiu Open 2020

Perechea formată din tenismanul român Florin Mergea şi cel german Andre Begemann s-a calificat, miercuri, în...183

Local
24 sep 19:21LocalALARMANT! RECORD de infectări la CONSTANȚA! 1767 de noi cazuri în toată țara

Până astăzi, 23 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 116.415 cazuri de persoane infectate cu noul...875

24 sep 19:20LocalPERICOL PUBLIC! Depistat la volan, sub influența CANNABISULUI

Depistat sub influența substanțelor psiho-active la volan. La data de 22 septembrie a.c., în jurul orei 17.30,...573

24 sep 19:20LocalAccident rutier cu victimă, în Mangalia

484

24 sep 19:24LocalDacă l-ați VĂZUT, sunați URGENT la POLIȚIE!

Poliţişti din cadrul Postului de Poliție Tuzla au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui PETRUȚ-CIPRIAN...760

24 sep 19:23LocalTransportul public de persoane, în atenția polițiștilor din Medgidia

În perioada 21-22 septembrie a.c., în intervalul orar 12.00-20.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului...472

23 sep 01:19LocalTERIBILIST! Un șofer din Constanța a GONIT cu 222 km/h

În perioada 21-22 septembrie a.c., în intervalul orar 14.00-22.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier...895

24 sep 19:19LocalServiciul de Autoritate Tutelară din Constanța își mută sediul

De pe 28 septembrie 2020, Serviciul Autoritate Tutelară din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială...431

24 sep 19:19LocalDe ce se feresc profesorii de lecțiile online

Școala online a venit la pachet cu mai multe probleme. În afară de orele „sparte” de hackeri care au compromis...616

24 sep 19:18LocalÎncă o tranșă de pubele pentru locuitorii Constanței

490

Politică
24 sep 00:00PoliticăAurescu - convorbire telefonică cu ministrul pentru afaceri externe din Regatul Arabiei Saudite

Dorinţa de extindere a dialogului politico-diplomatic bilateral şi a relaţiilor sectoriale, dar şi evoluţiile...199

24 sep 21:54PoliticăCîţu: Vreau să mă asigur că toate administraţiile vor ajunge cum sunt cele din vestul ţării

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a declarat miercuri, la Târgu Jiu, că, din funcţia pe care o deţine, vrea să...230

24 sep 00:00PoliticăCiolacu susţine că majorarea pensiilor „a stricat puşculiţa PNL“ pentru alegerile locale şi generale

197

24 sep 00:00PoliticăLege promulgată: Solicitările de eliberare a cazierelor judiciare şi actelor de stare civilă se pot face şi prin avocaţi

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, Legea privind modificarea şi completarea unor acte normative care...203

24 sep 00:00PoliticăOrban: Cadrele didactice trebuie să înveţe să predea online

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, la Galaţi, în contextul situaţiei speciale create în unităţile de...203

24 sep 00:00PoliticăCiolacu: Oamenii sunt determinaţi să meargă la vot; este ''safe'' dacă respecţi regulile

182

Interviuri
12 sep 15:07InterviuriINTERVIU! Mircea DOBRE: În 30 de ani, în acest municipiu NU s-a MUNCIT

Mircea Titus Dobre, candidatul partidului PRO România la funcția de primar al municipiului Constanța, a acordat un...1616

11 sep 15:07InterviuriCristian Cârjaliu, PRIMARUL care a schimbat FAȚA comunei AGIGEA! Video

Cristian Cârjaliu, primarul comunei Agigea, dorește să câștige un nou mandat la conducerea localității pe care o...2473

11 sep 15:07InterviuriCostin Avătavului: Și colegii de partid ai lui FĂGĂDĂU ar vrea mai mult de la actuala administrație

1506

18 sep 01:01InterviuriFelix Stroe: 'Există viață și după 27 septembrie, și pentru Făgădău, și pentru Stroe'

Contestat de unii, apreciat de alții, Felix Stroe, președintele PSD Constanța și directorul SC RAJA SA, fără doar...3762

5 sep 00:39InterviuriRaluca TURCAN: Constanţa arată aşa (...) pentru că PRIMARUL e un administrator SLAB

Decebal Făgădău s-a lăudat, în nenumărate rânduri, cu proiectele sale aflate în derulare ori viitoare, cu bani...2487

27 aug 00:04InterviuriZanfir IORGUȘ: Orașul este administrat pe principiul GOSPODINEI care BAGĂ GUNOIUL sub PREȘ

Zanfir Iorguș a revenit pe scena politică și este candidatul Alianței PSD – PNȚCD- ALDE-PER-PRM-Neamul Românesc...3410

10 sep 12:27InterviuriFrățilă îi arată cartonașul ROȘU lui Vergil Chițac

Constantin Frățilă, candidat din partea partidului LORD la postul de primar al municipiului Constanța, a reacționat...5209

9 sep 15:08InterviuriVergil CHIŢAC: NU sunt omul lui COMĂNESCU. El este OMUL meu

Vergil Chițac, candidatul Partidului Național Liberal la funcția de primar al orașului Constanța, a vorbit în...3408

9 sep 15:08InterviuriHoria Constantinescu: BABU a pus UMĂRUL la ELIBERAREA AUTORIZAŢIILOR de CONSTRUIRE cu ÎNCĂLCAREA LEGII

2661

Monden
24 sep 00:00MondenPatricia Arquette şi Ben Stiller vor colabora pentru o comedie comandată de Apple

Patricia Arquette şi Ben Stiller vor colabora din nou pentru un serial, o comedie comandată de Apple, intitulată...192

24 sep 00:00MondenSerialul thriller Lincoln: Colecţionarul de oase, inspirat de bestsellerul lui Jeffrey Deaver, începe din octombrie la AXN

Serialul thriller „Lincoln: Colecţionarul de oase/ Lincoln Rhyme - The Hunt for the Bone Collector”, inspirat de...187

24 sep 21:18MondenSophia Loren revine după 11 ani de pauză, într-un film regizat de fiul ei şi produs de Netflix

218

24 sep 00:00MondenCum a fost racolat Brad Pitt de către biserica Scientologică, participând la ritualuri violente

Fostul mentor scientolog al actorului a făcut, recent, mărturisiri neaşteptate, dezvăluind pentru publicaţia The...219

24 sep 00:00Monden„Game of Thrones“: HBO confirmă prequelul „House of a Dragon“ pentru 2022

În ciuda pandemiei de coronavirus, prequelul serialului HBO de succes "Game of Thrones" va fi gata, aşa cum era...196

24 sep 00:00MondenTom Cruise va zbura în spaţiu în octombrie 2021

Actorul Tom Cruise, care urmează să filmeze în spaţiu, va ajunge pe Staţia Spaţială Internaţională într-un an,...177

Mapamond
24 sep 00:00MapamondCoronavirus: Vaccinul dezvoltat de compania Janssen începe să fi testat pe 60.000 de voluntari în SUA

Vaccinul împotriva COVID-19 dezvoltat de compania multinaţională Janssen a început să fie testat pe scară largă...173

24 sep 20:24MapamondPublicaţia Charlie Hebdo, ameninţată din nou de Al Qaida: media franceze lansează un apel la mobilizare

O sută de mass-media publică miercuri în Franţa o scrisoare deschisă în care lansează un apel la mobilizare în...208

24 sep 00:00MapamondRaport: Romii şi nomazii din statele bogate ale UE se confruntă cu inegalităţi frapante

193

24 sep 20:42MapamondTrump îl atacă virulent pe John McCain, a cărui văduvă a anunţat că-l susţine pe Biden

Vizibil înfuriat de sprijinul anunţat de văduva lui John McCain pentru contracandidatul său democrat Joe Biden,...213

24 sep 00:00MapamondRusia extinde lista cetăţenilor UE interzişi pe teritoriul său

Rusia a anunţat miercuri extinderea listei cetăţenilor Uniunii Europene interzişi pe teritoriul rus, o decizie...201

24 sep 00:00MapamondTurnul Eiffel a fost redeschis după ce a fost evacuat în urma unei ameninţări cu bombă

Turnul Eiffel a fost evacuat miercuri pentru circa două ore, după primirea unei ameninţări cu bombă, au anunţat...174

Sănătate
24 sep 00:00SănătateSplenomegalia, complicație a hepatitei C

Hepatită de tip C este o afecțiune virală a ficatului, care se declanșează în urmă infectării cu virusul hepatic...197

24 sep 00:00SănătateInterpretarea valorilor transaminazelor: ce ne "spun" acești parametri

Majoritatea dintre noi știm că atunci când explorăm funcționalitatea ficatului, urmărim valorile transaminazelor,...177

24 sep 00:00SănătateSimptome atac de panică: cum le recunoști în stadiu incipient și cum le oprești

210

24 sep 00:00SănătateVitamina A, vitamina E și zincul combat inflamația

Inflamația din corp poate fi combătută cu ajutorul vitaminelor și mineralelor precum A, E, zinc și a unor...187

24 sep 00:00SănătateInfecția măselei de minte - cum o recunoști și cum o tratezi

Infecția măselei de minte este dureroasă și reprezintă o urgență stomatologică. Aceasta nu poate fi tratată...188

24 sep 00:00SănătateCopiii născuți prematur: cum îi ajută incubatorul și ce rol are în dezvoltarea lor

Majoritatea sarcinilor au o durata de 40 de săptămâni. Un bebeluș ce vine pe lume înainte de săptămâna 37 este...182

24 sep 19:32SănătateSuferi de depresie sau anxietate? Zahărul îți poate face rău

Se vorbește foarte mult despre impactul pe care îl are consumul de zahăr asupra sănătății fizice, acesta...196

24 sep 00:00SănătateCele mai importante complicații ale aterosclerozei

Ateroscleroza este principala cauza de deces în rândul adulților, în țările dezvoltate, iar această afecțiune...188

24 sep 00:00SănătateCe efect are tiroida asupra colesterolui tău

207

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT