REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Moldova amenințată direct după discuțiile privind o posibilă aderare la NATO

Moldova amenințată direct după discuțiile privind o posibilă aderare la NATO

Victor ROTARU 24 ianuarie 2023 | 00:00 712

Vicepreședintele Comitetului pentru Afaceri Internaționale din Consiliului Federației (camera superioară a Parlamentului rus), Andrei Klimov, s-a întrebat despre obiectivele politicii președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, pe fondul declarațiilor acesteia despre o posibilă apropiere de Alianța Nord-Atlantică.

Moldova amenintata direct dupa discutiile privind o posibila aderare la NATO

Pe canalul său Telegram, Klimov a amintit că conducerea Ucrainei a ales deja să meargă pe această cale. "Oare doamna Sandu este într-adevăr atât de indiferentă față de cetăţenii moldoveni și atât de dependentă de Washington şi slujitorii europeni ai acestuia, încât este gata să repete politica sinucigașă a unor astfel de trădători naționali din Ucraina vecină precum fostul președinte al Ucrainei, Petro Poroșenko, și actualul lider ucrainean, Vladimir Zelensky?!" - s-a întrebat Klimov citat de Gazeta.ru si preluat de Rador.

După cum a subliniat senatorul, locuitorii Republicii Moldova ar trebui să tragă concluzii cu privire la declaraţiile reprezentanţilor conducerii republicii. Acesta a mai adăugat că este vorba despre dorința "de a transforma pământurile moldovenești într-un alt teatru de operațiuni militare NATO".

"Poate că scopul lui Sandu şi restul este de a face din Republica Moldova, încă neutră și formal independentă, o provincie a României membră NATO (mă rog, una dintre cele mai din urmă ţări-membre NATO)?" - a subliniat Klimov.
Menţionăm că, anterior, fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat că percepe apelurile lui Sandu la aderarea la Alianța Nord-Atlantică ca fiind periculoase, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CLISMOV, tu vrei sa ameninti Moldova, nu-i asa ? ? ? Asta vrei tu, nu ? Sa ameninti Moldova .... Da o MU.IE nu vrei tu ... CLISMA MOV ? ? ? Fir-i-al dra.cu de SOVIETIC NESPALAT LA CU.R ... ai ajuns tu sa ameninti Moldova .... Nu vezi BA, RETARDATULE, ca te cauta moartea prin kremlin si nu te gaseste ? ? ? Uita-te ba, MUMIE AMBULANTA, ca mai ai putin si te descompui ... BETIV SOVIETIC OLIGOFREN ... Ai ajuns tu, un CA.CAT SOVIETIC , sa ameninti Moldova, Romania, NATO .... Uita-te BA-n oglinda cand vorbesti, ca-ti ies pe gura, BA.SINILE din cu.rul ala de GA.OZAR SOVIETIC, MUMIE AMBULANTA ce esti !!!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272