REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Monica Macovei, pusă la punct de judecători

Monica Macovei, pusă la punct de judecători

Victor ROTARU 9 decembrie 2022 | 10:05 5454

Monica Macovei a cerut instanței ca pe latura civilă să dispună efectuare unei expertize tehnice auto. Pentru a vedea în ce stare este autoturismul ei și, de asemenea, pentru a vedea care sunt daunele produse în urma accidentului rutier.

Acțiunea a fost depusă la Judecătoria Sectorului 4, iar Monica Macovei a chemat în judecată firma, motociclistul, dar și Parchetul Curții de Apel Constanța.

Aceasta a cerut aceleiași instanțe să dispună cercetări amănunțite pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului rutier și să vadă pe ce direcție se deplasau autoturismul în care se afla ea, dar și motocicleta.

În plus, fostul ministru al Justiției a cerut instanței să stabilească și circumstanțele în care acest impact putea fi evitat.

Aceste solicitări au fost respinse, pentru că Monica Macovei a cerut unei instanțe civile să facă verificări într-un dosar penal.

Judecătorul de la Judecătoria Sectorului 4 a pus-o la punct de Monica Macovei și i-a adus la cunoștință că o instanță civilă nu poate să ia decizii într-un dosar penal.

Reamintim că fostul ministru al Justiției a provocat un accident de circulație în Constanța și nu și-a asumat vina, însă cercetările efectuate la fața locului au dovedit contrariul. Motociclistul care a fost lovit de mașina Monicăi Macovei se află și în acest moment în spital, însă, potrivit avocatului, după ce victima se va face bine va depune plângere penală, potrivit realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Articol de 2 bani, ca si dreptatea pe care injustitia romana o face!auzi tu... instanta a pus o la punct..hahaha. instanta nu avea ce sa faca pt ca nu are comprtenta pe ce a cerut ea, dar in final instanta o va ajuta! Amaratul paralizat va iesi vinovat iar cucoana va scapa fara nicio sanctiune!!! 1000% asa va fi!!! Judecatorii care stau pe saci de bani urmaredc doar interesele personale si ale gastii politice care e la putere!!! Somn usor, romani!!
2
1
Mariane pun pariu că băboiu ia o amenduță, sau cel mult 6 luni cu suspendare. Tu ai uitat ce justiție avem ?
2
1
baboiul trebuie bagata, oricum la zdup, vreo 5 anu ,la multi ani mare ne simtitaa
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614