REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Ne știe acum tot mapamondul! DJ-ul Tujamo, probleme pe Autostrada A2!

Ne știe acum tot mapamondul! DJ-ul Tujamo, probleme pe Autostrada A2!

Replica API 29 aprilie 2019 | 01:16 327

Anul acesta, Warm-Up the Sea este unul dintre evenimentele care deschid sezonul estival în minivacanța de 1 Mai. Turiștii, dar și artiștii au început să ajungă pe litoral. Printre aceștia și un DJ cu mulți fani în România, TUJAMO, care a mai vizitat țara noastră și în trecut, fiind prezent la UNTOLD, cât și la NEVERSEA. Ei bine, drumul spre litoral a fost unul cu peripeții pentru TUJAMO. Aflat cu mașina pe autostradă, DJ-ul s-a confruntat, ca toți șoferii, de altfel, cu problemele nesfârșite de pe drumurile noastre.

Mașina i s-a oprit pe A2, dar, într-un final, a reușit să remedieze problema, el precizând că a dat de multe gropi. ”Mașina s-a stricat pe drum. Dar, hey! Ne vedem mai târziu România”, a postat DJ-ul vineri seara, pe pagina sa de facebook.

Dacă tot i s-a oprit mașina în drum, artistul nu a ezitat și a făcut câteva fotografii.

Seara, TUJAMO și-a făcut apariția în club:

“Sunt fericit să mă aflu la Constanța. Vă mulțumesc! Sunteți cei mai buni!”, a transmis el.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce tot criticati? Autostrada e facuta de firme autentic europene.
0
0
Mai bine isi spunea DJ SUGEamo! Sa razi sa te strici nu altceva! Ce jurnalisti.....RABLAMENTE profesionale!! Chiar ne StIE tot MAPAMOnDUl
4
0
partar adevarat CU VMW JEG SI MWIOST MUIE LA PRASILA
4
1
sau makidon sau cocalar de bucale astia ies in evidenta
7
6
Cine pula mea mai este si TUJAMO asta? In afara de o gasca de drogati cred ca nu il asculta nimeni, iar referitor la faptul ca ne stie tot mapamodul, uneori si reclama negativa e buna
31
7
Sugi puli la greu...poti sa il pupi in pula pe Dragnea fara sa te apleci.Suge o !!!
7
17
Mp noua nu ne multumesti ca dayorita noua ai corectat din gafele facute??
4
3
Cred ca articolul asta este un pamflet.
1
3
NE STIE MA-TA
8
4
Pt toti papagalii votaci de pesedei : sa va fut in gura !!! In orice tara din lume daca ramai in pana pe autostrada vine cineva sa te ajute. In tara pulii a venit dragnea sa le zica ca pula. Muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
19
10
Jurnalism de 2 bani! Lasati dracu momelile astea triste si faceti ceva de calitate! Sunteti lideri de opinie! Purtati va ca atare! Iesiti dracu din mocirla asta infecta si evoluati! Macar putin!
24
3
Jurnalistule lasa-te in pula mea de meserie asta ca esti prost tare rau de tot...in primul rand nu Neversea deschide sezonul asa cum a mai spus cineva mai jos si in al 2-lea rand cand folosesti cuvantul de legatura ''si'' nu mai pui si virgula, PROSTULE!!!
30
2
Avem cel mai prost jurnalist acum in viata la Replica.
37
2
bun articol, destept , informat si patriot de buna credinta , ziaristul !
15
3
Bai MP pune ti numele da te n sange de rabla bulversata! Vezi ca festivalul care deschide sezonul estival se numeste Sunwaves saracule nu Neversea! Vezi daca tragi legale pe nas apoi te apuci sa faci jurnalism...
23
4
Sunt rupt in cur mort de foame si incaltat in tenesi fara ciorapi in piciaoare deoarece nu i am spalat de ani dd zile...DJ PULII TOTI FOMISTII AJUNSI DJ PULII
28
11
Asta e un semn sa mai termine cu muzica asta antichristica.BMW in pana, risul curcilor.Luat de la bulgari.
21
12
Auzi la jurnalistii pulii: ne stie tot mapamondul... Adica , numai la noi se pot strica masini si in alte tari nu sunt deloc service-uri auto...!?!
45
3
Asta in afara de droage nu intelege nimic din viata.
32
8
Se pare ca masina i s-a stricat. Deci trebuie luat la suturi cel care i-a inchiriat-o. Ca presupun ca nu a venit cu ea, pe roti, din nu stiu ce tara. Deci ce treaba are soseaua? Sau saracuta de Romanie?
33
4
Jurnalisti de rahat. A avut prostilor probleme din cauza drumului sau a masinii??
55
3
lasa ca nu i paguba , trage cu doua linii mai putin si regleaza din cheltuieli
42
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212