REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Nea Mărin, PRIMA DECLARAȚIE după INFECTARE: 'M-am panicat, am mers direct la Matei Balș'

Nea Mărin, PRIMA DECLARAȚIE după INFECTARE: 'M-am panicat, am mers direct la Matei Balș'

Replica API 6 septembrie 2020 | 00:00 2550

Nea Mărin, îndrăgitul coregraf de la Antena 1, a acceptat să ofere un interviu după ce s-a aflat că s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. În prezent, el este internat la Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș” și a vorbit foarte frumos de medicii pe care i-a întâlnit de când a fost diagnosticat cu boala ucigașă apărută în China.

Marin Barbu, cunoscut în showbizul românesc drept nea Mărin, a aflat că a contractat COVID-19 după ce a petrecut mai multe zile la Techirghiol, o zonă în care s-au făcut recent filmări pentru show-ul “Poftiți pe la noi”, care urmează să fie difuzată la Antena 1. Conform primelor sale declarații după ce a fost depistat pozitiv, el a mers la Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”, iar medicii l-au internat imediat. După discuțiile purtate cu specialiștii, artistul de 61 de ani s-a liniștit și este convins că va ieși învingător din războiul cu dușmanul invizibil.

Am mers direct la «Matei Balș», la camera de gardă. Acolo m-au văzut și m-au internat, dar, cinstit să fiu, m-am panicat puțin pentru că vezi toată lumea asta așa speriată. Dar în clipa în care am ajuns aici și i-am văzut pe toți oamenii aceștia «cosmonauți», m-am liniștit”, a declarat celebrul coregraf pentru jurnaliștii Observatorului de la Antena 1, potrivit cancan.ro.

Citește și: Nea Marin, CONFIRMAT cu CORONAVIRUS în timp ce se afla la TECHIRGHIOL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Traiesc sa o vad si pe asta, nu conteaza ca 10 la suta nu scapa. Numele pe care ti lai pus, il meriti din plin.
1
0
Covid ul asta isi alege pe sprinceana musteriii, fiecare cu vedetismul lui.
2
0
nu te panica,are si covidul prestanta lui,nu se leaga de toti tirtanii manelisti,desi ar trebui...
1
1
Catre Amici de mai Jos de Langa mine :acela este Prezentator la Antena 1 Nea Marin si Nu are nici'o Legatura cu Dnul Babu ca sa stie si Amicul traista!
1
3
cine plm mai este si carutzasul asta...?!? este vreo ruda a idiotului de fatalau sau a cretinului golan si limbist babu ?!?
5
0
Om nebun , se comporta cum nici un copil prescolar nu se comporta ca el . A ajuns la o anumita varsta si tot nu are minte .
9
2
Si daca te-ai imbolnavi tu, si nu ar avea cine sa te ingrijeasca la spital in cazul cand s-ar ajunge ca in italia din martie, cum ar fi?
4
5
Virusul asta nu e ucigas. 90% din bolnavii de covid19 se vindeca. Ucigasi sunt guvernantii astia care au doctoratul dar nu au bacalaureatul si ziaristii care folosesc cuvinte dar nu le inteleg sensul.
12
10
Toti pirlitii fara audienta se dau bolnavi de Covid doar ...doar ii mai baga cineva in seama inclusiv jegurile de televiziuni securiste unde isi fac veacul de 30 de ani
17
2
Cine p.l.n. este si nea' Carnat asta ? P fi vreo somitate de care sa planga in hohote romanii ca s-a imbolnavit ! Aiurea ... un nene comercial care-l altoieste cu nuiaua pe golanul de Liviu Varciu ... ex-ul lu' Adelina Pestritu ! Somitate a fost Domnul Doctor neurolog de la Spitalul Universitar Buc. Sef de sectie neurologie , prof. universitar Bajenaru care a fost rapus la 63 de ani , saptamana aceasta ! Acest om a fist i somitate ...a vindecatmii de pacienti ! Romania e asaltata de false vedete , de tiganoi - manelisti si de prost gust !
27
2
Necheaza si se imperecheaza , bravo lui,,,proaste care vor in grajd sunt destule , bravo Neica !
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272