REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
10.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

NECROPSIA în cazul lui Răzvan Ciobanu, FINALIZATĂ: DROGURI în SÂNGE!

NECROPSIA în cazul lui Răzvan Ciobanu, FINALIZATĂ: DROGURI în SÂNGE!

Replica API 30 aprilie 2019 | 17:11 2860

Necrospia în cazul lui Răzvan Ciobanu a fost finalizată în cursul zilei de marți, 30 aprilie. Potrivit informațiilor noastre, a suferit o hemoragie cerebrală puternică, însă nu se știe, deocamdată, dacă acesta a fost motivul decesului. Au fost recoltate probe, în vederea stabilirii alcoolemiei și a consumului de substanțe interzise. Conform testelor preliminare, se pare că legiștii au găsit urme de droguri în sânge, după cum ne-a confirmat Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC).

”La testele rapide au fost găsite urme de droguri, da. Dar este bine să așteptăm testele finale, pentru că au fost cazuri în care acestea au fost greșite. Cât despre poziția sa, nu este una nefirească. Din dinamica accidentului rezultă că a fost proiectat în afara mașinii și a fost, așa, ca un sistem de apărare”, a declarat, pentru ”Replica”, Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC).

Menționăm că încă sunt suspiciuni în ceea ce privește tragedia, chiar dacă anchetatorii au precizat, de mai multe ori, că nu există suspiciuni de suicid sau alte variante, fiind clar un accident rutier. Însă, mulți se leagă de poziția trupului neînsuflețit, cu brațele flectate, ca și cum le ținea pe volan, în condițiile în care un om care se rostogolește cu mașina și este proiectat pe pământ, cade necontrolat. Astfel, există cei care se gândesc la faptul că el era deja mort la volan atunci când s-a produs accidentul, acesta fiind motivul pentru care a părăsit partea carosabilă și a mers haotic, în decor, circa 1 km. Iar de aici se nasc tot felul de variante: atac de cord, comoție cerebrală, ba chiar că a fost.. ucis. Că nu se afla la volan, ci pe bancheta din spate. Că a fost găsit mort în altă parte și adus acolo, după care i s-a înscenat un accident și tot așa.

Însă, așa cum este precizat și mai sus, anchetatorii au infirmat toate aceste presupuneri.

Un alt aspect apărut în presa centrală se leagă de faptul că el purta la mână o brățară, semn că fusese în club și că pe telefonul său ar fi fost găsit un sms, netrimis, prin care spunea că s-a rătăcit și nu știe unde e. Numai că acest ultim detaliu nu a fost confirmat de către anchetatori.

Amintim că tragedia s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, 28 spre 29 aprilie. Răzvan Ciobanu se deplasa Năvodari către Săcele, iar la un moment dat a părăsit partea carosabilă cu mașina, mergând circa un kilometru în decor, punând la pământ mai mulți copăcei și răsturnându-se, de mai multe ori. Trupul acestuia a fost proiectat pe pământ, în partea dreaptă a vehiculului Range Rover, care aparținea unei prietene. Cadavrul a fost găsit de un trecător, care a sunat la 112. Specialiștii în domeniu au precizat că era mort de câteva ore, fiind deja înțepenit.

Apoi au apărut tot felul de ipoteze legate de deces, dar și despre faptul că localnicii din Săcele au sustras mai multe bunuri de la locul tragediei. Oamenii legii au spulberat toate aceste presupuneri, precizând că nu există suspiciuni de suicid sau altele, fiind vorba, în mod clar, de un accident rutier. Totodată, aceștia au precizat că toate bunurile au fost ridicate de către anchetatori de la fața locului, mai rămânând, rătăcite, o biblie, o sticlă cu apă etc, care au fost luate de către persoanele din zonă și duse la Poliție din Săcele.

Prietena lui Ciobanu: A fost un TERIBIL accident, atât!

Prietena lui Răzvan Ciobanu, avocata Laura Vicol, a declarat că designerului va fi înmormântat joi, 30 aprilie. Trupul neînsuflețit va fi depus la capela cimitirului Progresul din capitală. Aceasta a făcut un apel public, precizând că a fost un teribil accident rutier și atât. ”Rog să nu se mai vorbească prostii, nu a fost strangulat, nu nimic! Dacă purta centura de siguranță, trăia. Lăsați-mă să-l jelesc”, a spus ea, adăugând: ”Nu a spus nimeni nimic. Sunt aici (la morgă - n.r.) de azi dimineață și nu am auzit pe cineva (medici legiști, anchetatori - n.r.) să spună ceva de consum de droguri. Toate rezultatele vor fi făcute publice, Parchetul va trimite un comunicat”, a completat Laura Vicol.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce ne ar interesa totusi acest accident?! Atata fuga dupa senzational.... Lasati l sa fie jelit si nu mai scormoniti atata!
0
0
Joi 2 mai, nu joi 30 aprilie.
1
0
Macar era singur in masina si nu a lovit pe altcineva, isi merita soarta.
0
0
Ce comentarii stupide
0
1
G.despina..adica george cristian despina..tu esti un alt drogat si alt gay si lumea stie...era normal sa il plangi ca probabil a fost femeia ta la un moment dat
1
0
Eu, sa iei la muie si tu si tot neamu tau de retardat ce esti
0
3
Selectie naturals
2
1
Chiar sunteti tampiti ? ASTA ASDA TREBUIA SA MOARA. ...
1
3
Nu are nicio relevanta penala daca a consumat substante interzise sau alcool, pt ca oricum s-a dus de tot.si nici nu exista o ALTA VICTIMA!
3
4
Imi plange sufletul ca Razvan nu mai este printre cei vii. Mereu imi voi aduce aminte cu placere max de frumoasele clipe petrecute impreuna-ti .
6
7
Toti taranii flaushatzi au sarit cu comentariile. Ba, descreieratilor! Nu-i ajungeti lu' asta mort nici pan' la coa!e. Voi stiti cum arata masina aia doar din exterior. Cacati fara niciun fel de respect.
2
19
Cine e coarna sa ne uitam in gura lui? Stim ca s-a pensionat la 45 de ani si are o pensie de peste 1000 de euro si mai ia inca 2000 de euro de la sindicat. Mai nea coarna, daca tot ai iesit la pensie, de ce nu lasi locul liber la sindicat? AI zis ca ti-a gasit dr. ceva la analize si te-a pensionat. Pai nu mai bine stai tu linistit la pensie? In loc sa mananci laturii despre unii. Si restul, sa se abtina de la comentarii. Necropsia este relevanta dupa 48 de ore. Si 30 aprilie, joi , ce an ? Proastooooo !
10
6
joi 30 aprilie ? Poate la anu...
10
0
pai asta era spart si la cap si la kur. ce sa mai vre de la el?
8
6
Cica joi 30 aprilie, jurnalisti amatori de 2 lei
7
3
Un drogat bine ca nu a luat si altii nevinovati dupa el
16
5
Bine ca s,a intamplat asa si nu a facut alte victime.Daca era drogat si intra cu SUV ul pe contrasens intr-o familie cu logan nu scapa niciunul iar el era intreg!
20
2
Coarna asta le stie pe toate,ia bani de la televiziuni,sa vorbeasca numai prostii
10
5
Astia care aveti sange de detectiv, anchetator, criminalist, mai vedeti va dreak de treaba si nu mai bateti campii ca are cine sa faca ancheta. Politia si Parchetul sunt institutiile in masura sa emita ipoteze si sa faca cercetari. Restul e can can de presa, pe care voi il alimentati ca niste dobitoci. Stati dreak in banca voastra saracilor
14
20
drogat si tatuat a belit pula. Mare designer mort de foame dator vandut.
13
10
Se vede pe filmari ca venea dinspre Corbu catre Sacele...ce cacat de informatii
2
4
spuneati ca sa furat din masina...scuze ceva??
9
1
pare sa fie aceeasi firma care a inscenat si accidentul patronului de la hexifarma.
11
7
Anaf nu are curiozitatea de unde avea fatuca bani de masina de lux pe care sa o imprumute fara grija???
18
7
Boscheta de Oana Roman vorbeste la Maruta ca o complice la tragedia lui Razvan. Nu vrea sa stie de felul in care s-a produs tragedia si ce a determinat tragedia ci de latura artistica. In cazul de fata ar fi trebuit doamna sa stie ca latura artistica ar fi fost importanta daca Razvan ar fi fost in viata
14
2
Din ce se vede pe imagini nu prea exista copaci grosi care sa turteasca spatele suvului in halul ala. Varianta rasturnarii e putin probabila pt ca odata rasturnat nu mai revine suvul pe roti ci ramane pe lateral sau pe plafon.Cumva ,accident inscenat. Mesaj de ratacire pe telefon,netrimis. Adica,ratacitul nu trimite mesajul dar baga viteza prin liziera in loc sa opreasca pe sosea si sa astepte indicatii cum sa gaseasca autostrada.
17
10

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212