REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

NEGLIJENȚĂ?! COPIL de 3 ani, la SPITAL din cauza unei PETARDE

NEGLIJENȚĂ?! COPIL de 3 ani, la SPITAL din cauza unei PETARDE

Replica API 3 ianuarie 2022 | 00:04 6430

În cursul nopții de Revelion, la Serviciu Județean de Ambulanță, au fost 130 de solicitări în tot județul Constanța dintre care 58 din municipiul Constanța. Din cei 130 de pacienți au fost transportați la spital 60.

Ca și cazuri deosebite, au fost 8 cazuri de etilism acut (intoxicație acută cu alcool etilic) și 3 cazuri de arsuri datorate petardelor, la Cernavodă, Hârșova și Cotu Văii. La Cernavodă, un copil de 15 ani care prezenta o arsură oculară ce a fost transportat la Spitalul Județean, la Cotu Văii un copil de 3 ani cu arsură abdominală transportat la Spitalul Județean, iar la Hârșova, a fost vorba de un adult ce prezenta arsuri la nivelul mâinii ce a fost transportat la Spitalul Hârșova.

Restul pacienților ce au avut nevoie de asistență medicală au prezentat: colicile abdominale, crizele hipertensive și traumatismele de diferite etiologii.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
i a invatat la petarde pe locuitorii obstilor , luau sute de kg.de petarde si le descarcau in vazul tuturor!bani arsi si risipiti aiurea!
1
2
Ce va mai place voua de la replica sa citit mesaje frumoase presarate cu cuvinte vulgare iar pe ceilalti care scriu normal ii cenzurati.
4
0
Unde vreti sa dam foc fraierilor ?
4
2
Nu petardele in sine fac ravagii ci oamenii care le manipuleaza necorespunzator
15
1
Imi place sa sug toata energia din pwla. Sunt spiritista pwlii, medic ginecolog. Imi place s-o vad pe toata cu ochiul maro cacaniu. O numesc vibratia pwlii interioare-exterioare, interioare-exterioare, interioare-exterioare, interioare-exexexteriooooareee.
14
3
Va musc de pwla, ba!!! Imi plac alea mai carnoase.
10
2
Partikip! Vreau si yo! Cand e sa iau, ma bag in fata!!!
10
2
Permiti-mi va rog sa va adresez caldurosul si traditionalul MwUIE PSD!!! Sa o luati in gura ca pe sampanie!
18
4
Mircea Geoana membru marcant al NATO. Dar voi pe cine vreti ma psdistilor? Pe Ciolacu sau pe Firea? Sosoaca, Simion sau trimisii rusilor? HA HA HA!
28
1
Ala de la 13:05 e consumator de duzina al Antenei 3. In viata trebuie sa inveti sa citesti printre randuri si in oameni. Sa citesti printre vorbele lor si chiar dincolo de ele. Eu daca am reusit prin comentariile mele sa schimb in bine macar o persoana, consider ca mi-am facut datoria. Nu ne-am nascut toti invatati.
29
6
Sincer, daca ar fi dupa mine, ar trebui ca pentru o tara sa decida elitele intelectuale, nu aia multi si p... Burta pe carte si alegi viitorul tarii... Dar daca ar fi fost asa usor, eram departe, ne mutam pe Marte, nu ar mai fi putut rusii sa-i bombardeze pe aia care nu cumpara gaze de la ei. Stiti ce zic?
29
6
A zis ca numarul celor saraci, care isi imbata permanent amarul in bautura ar scadea si ar fi lucizi in luarea alegerilor, fapt ce le-ar permite sa-si ia informatii din 2 sau mai multe surse pentru a alege un politician care sa le inteleaga nevoile si sa-i reprezinte fara a fi influentati de LATRINA 3 TV, care le baga pe gat PSD. Intelegi acum, fiule? Politica nu e pentru copii.
30
8
A zis ca s-ar reduce numarul accidentelor rutiere, daca ar fi ilegal sa bei. Si a mai zis ca n-ai mai lua asa des bataie in familie, fapt ce ti-ar permite sa inveti sa citesti si sa iei bacul.
29
6
de isi zice geoana, care cu siguranta este USRist am o intrebare ce ar trebui sa aleaga oamenii aia care zici ca trebuie sa aiba numai ei drept de vot ca sa fii tu multumit? Daca nu stii ce e democratia taci si nu uita ca democratia iti da dreptul sa-ti exprimi parerea aici!
15
28
Chiar daca e dreptul lor sa aleaga, sunt foarte multi si nu este ok sa decida viitorul tarii oamenii aia care doar dau de mancat la animale apoi se imbata tot restul zilei... Oamenii aia nu au o treaba cu politica, au acces doar la cateva programe tv, iar alea sunt cumparate de anumite grupari politice si ii induce in eroare... Am reduce accidentele rutiere si violenta in familie, daca ne-ar fi permis sa bem doar in luna decembrie, de exemplu... Nu cred ca am exagerat cu nimic... Ne-am civiliza putin, trebuie sa interzicem asta pentru viitorul tarii...
36
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272