REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
13.7° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Nesimţire! În timp ce unii strâng gunoiul, alţii îl varsă pe plajă!

Nesimţire! În timp ce unii strâng gunoiul, alţii îl varsă pe plajă!

Replica API 15 august 2018 | 00:00 297

Sursă foto: Facebook/Oraşul Năvodari

Imagini de incredibile pe o plajă din Năvodari! Un cetăţean certat cu bunul simţ a creat un adevărat circ pe plaja din Nărvodari. Acesta a fost surprins de unele persoane aflate pe plajă în timp ce deşerta gunoiul aflat într-un tomberon exact pe plajă. Ironia face că în timp ce lucrătorii responsabili de igienizare a plajei şi falezei îşi desfăşurau activitatea tocmai pentru a asigura un climat optim, bărbatul din imagini răsturna efectiv deşeurile pe nisip.

Situaţie revoltătoare pe plaja din Nărvodari! Un bărbat a creat haos printr-un comportament nu tocmai plăcut pentru cei aflaţi pe plajă în acel moment. Acesta a răsturnat gunoaie pe plajă, nepăsându-i efectiv că acest comportament deranjează. “Vai de capul nostru. Ce faci, măi, acolo? De ce răstorni gunoiul acolo? Cheamă, măi, poliţia!”, au spus încercând să îl oprească pe acesta.

Imaginile au ajuns în mediul online, iar cei care au sesizat această faptă au reacţionat. “În timp ce unii strâng gunoiul, alţii îl varsă. Exact asta se întâmplă în acest caz. O lipsă cruntă de bun simţ. Nu conştientizează, nu îi pasă. Din păcate există tot mai mulţi oameni care fac asta. Ruşinos!”, a precizat un turist.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
el avea nevoie de tomberon nu de gunoi!!
1
0
bai kktule. ce ai cu cainii. sunt victimele taranoilir care nu si castreaza cainii si abandoneaza. trebuie respectsta legea. cretinule cainii nu se telepirteaza
1
4
haide ma... daca e tuciuriu la piele nu inseamna ca e tigan. poate o fi bronzat rr-omu
3
0
tara gunoaielor si a cainilor maidanezi...adica o ghena de gunoi
1
3
Faptul ca e un tigan certat cu cei 7 ani de acasa presupun ca,conteaza....
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108