REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

NESIMȚIRE! Turiștii umblă în CHILOȚI peste tot: "I-am văzut în tren, la târguri…"

NESIMȚIRE! Turiștii umblă în CHILOȚI peste tot: "I-am văzut în tren, la târguri…"

Replica API 15 august 2017 | 00:00 1624

Expoziție de lenjerie intimă...

Expoziție de lenjerie intimă...

Dacă în edițiile trecute, cotidianul Replica de Constanța prezenta situațiile descrise de constănțeni, cu precădere cei din Tomis Nord, care susțineau că nu mai suportă prezența turiștilor cazați "la negru" pentru că sunt gălăgioși și fără cei 7 ani de acasă, de data aceasta oamenii susțin că nu mai suportă expoziția de… chiloți. "Este inadmisibil. Umblă în costume de baie peste tot. În trenuri, la târguri, la terase, chiar și în centrele comerciale...", susțin locuitorii de la malul mării.

Situația nu este una nouă, dar parcă ia amploare. Cel puțin așa susțin constănțenii, care nu mai vor să vadă chiloți, sutiene și burți la tot pasul. Turiștii aflați în vacanțe, însă, nici că dau doi bani și continuă să-și etaleze siluetele peste tot, chiar și în centrele comerciale sau prin mijloacele de transport în comun. Că doar așa e la mare – zic ei. În schimb, alții cred că e lipsă de educație. În urmă cu puțin timp o tânără chiar a scris pe rețelele de socializare că dorește să mânânce în tihnă la terasă, fără să i se lipească de spate o burtă transpirată, în încercarea persoanei de a se strecura printre mese sau atunci când se află la rând pentru a cumpăra ceva.

De asemenea, ea trăgea un semnal de alarmă și cu privire la faptul că turiștii folosesc chiuvetele teraselor/resturantelor pentru a se spăla pe picioare, pentru a înlătura nisipul. "Costum de baie se folosește pe plajă. Atât!", spun constănțenii. Și iată că fenomenul merge mai departe. Atât de departe încât turiștii despuiați pot fi văzuți chiar și în gară. Da, circulă cu trenul în... chiloți. "Nu înţeleg lumea care confundă plaja cu diverse alte locuri De ce naiba ai merge în cu..l gol în tren de la Eforie la Mangalia????? Care e logica??? De ce nu pleacă în chiloţi de la Bucureşti spre mare??? Că doar merg la mare... să iasă din casă în cu..l gol, cu burţile şi țâțele atârnate, să urce în taxi, că doar merg la mare, după aia în tren...", a scris Laura Elena D..

Iar comentariile nu au întârziat să apară: "În seara asta am văzut o turistă în costum de baie când intra la Profi" sau "Este lipsă de educație, nu există cei 7 ani de acasă", "Abia aștept să treacă perioada asta, să plece nesimțiții la ei acasă cu tot cu burțile lor dizgrațioase și chiloții lor uitati în cu..rile pline de nisip, urât când bunul simț este uitat acasă!

Să le fie rușine, că de la an la an tot mai nesimțiți sunt!". Și oamenii au continuat: "Eram într-un magazin alimentar iar la coadă, în fața mea, era un domn în slip şi o doamnă în costum de baie. Vânzătoarea spunându-le că nu este permisă intrarea în magazin aşa, răspunsul domnului a fost: păi am venit la plajă, deci pot să merg oriunde în slipi! Ține de educație şi când nu ai cu cine, e greu", ori "Eu când i-am văzut venind la târg duminică facându-și cumpărături în slip sau costum de baie. Am luat-o eu razna, pe bune? Sunt duși". Amintim și faptul că locuitorii urbei de la malul mării s-au arătat nemulțumiți de faptul că turiștii care sunt cazați "la negru" sunt gălăgioși și needucați.

Detalii aici: https://www.replicaonline.ro/constantenii-foc-si-para-pe-turisti-de-la-nesimtiti-la-infractori-mare-atentie-326334/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai "evoluatilor" , care nu traiti acu'100 de ani, mai dati o fuga prin vest si o sa vedeti ca nici nu pun piciorul pe astfalt neimbracati civilizat! 'De capul tau Dano, evoluata mai esti! Ca sa vezi ce inseamna evolutie pt un tartan needucat!
2
1
tot respectul , esti pregatita sa sugi pula in orice moment , sper ca te speli pe dinti si esti calda in gura . Daca ma-ta nu se futea cu filipinezii poate te educa si iti spunea ca una este plaja , altele sunt locurile publice , sobre nu cu pizda goala ca tine , gata oricand sa faca un ban ......SINCER , VALORILE UMBLA IMBRACATE ELEGANT , CURVELE UMBLA GOALE !.....CE MUSCHI AI FETEI AI !
1
4
Asta e romania! Priviti foto cum arata o gara de statiune!Balarii pe calea ferata,peron vechi neadaptat la inaltimea scarilor vagoanelor aflate acum in circulatie,scaune putine,si...prim plan cu trei femei in chiloti privite de o copila care pare prea imbracata fata de alea trei duoamne.Bine ca au poseta si umbla imbracate doar in ,,absorbant"! E o imagine demna de filmul ,,BORAT,, dar asta e nivelul de civilizatie!Intr-o societate normala iarba aia nu exista iar despuiatele nici nu ajungeau pe peron ci direct la politie ptr identitate si amenda.Rusine CFR si politiei transporturi.
6
1
Dana,inteleg ca tu ai pizda nescofalcita,lindicul nelasat,tatele in gat si curul bombat ptr ca esti deschisa la cerebel - Stii ce inteles are asta? Ca te-au deschis doctorii la cerebel sa te repare dar nu se vede ca nu au putut.Daca vrei sa spui ca de inteligenta umbli ca maimuta pai sa umble dezbracati si ma-ta si tac-tu pe strada ca sa aratati cu sunteti inteligenti toata familia.Sti ce-ti lipseste dana? Sa iei o boala de piele dupa scaunele pe care te asezi in locuri publice sa vezi ce te imbraci frumos si faci coada la spital la sectia dermato!
8
4
Astia sunt cei ce vin la mare in week-end, nu cumva sa piarda o raza de soare, sa mearga nebronzati acasa saracii dupa sejurul lor cu care se vor lauda tot anul.
8
2
La City mall intra un turist in bustu gol, bodyguardul ii spune civilizat daca aveti tricoul la dvs va rog sa va imbracati daca nu va rog sa iesiti din mall si fraieru a iesit... cata nesimtire sa mergi in mall la bustu gol.. toti taranoii veniti care se cred la ei pe strada, lipsea sa mai spargea si niste seminte.. mult jeg, nesimtire, oamebi de kkt
15
5
Remember - in urma cu 30 de ani dadeai la o parte slipul pentru a vedea popoul, acum dai popoul ca sa gasesti slipul...
16
1
Comentariul de mai jos e ptr dana de la 10:46
3
4
Dati-as cu ardei iute pe snurul de la chiloti pe care ti-l bagi in cur si sa te urci in tren.Sa vezi ture ce faci prin vagoane de la un capat la altul al trenului sa-ti racoresti sfincterul.Esti deschisa la minte si la vulva cat hangarul ptr avioane.Sictir dano! Sa te vada ma-ta si tac-tu cu snurul in cur si sa-ti faca poze ptr tapetat cu ele wc din fundul curtii.La wcul tau din curte e usa deschisa la fel ca mintea ta care imprastie fecale pe net
6
4
Nu mai suntem ca acum 100 de ani, Dana, da suntem cu 100 de ani in urma tarilor civilizate
8
1
daaa magaru are chiloti,,
1
0
Daca asa i-a primit M.UE ! Ce-aveti cu ei ? In romania TOTUL e CU.RUL in sus sau la vedere !!! romania este SINGURA " TARA " din lume unde nu se aplica legile decat cand se intampla vreo crima sau vreun viol !!!
0
0
Un politist HOT de la Politia TF care ma dau cel mai cinstit militian
3
2
Mars inapoi la munca ta, la facut trotuarul.
12
4
Da,in loc ca tiganii sa fie umanizati si integrati civilizatiei europene,se tiganizeaza romanii. E foarte greu sa explicit unor oameni deja maturi ca sunt marlani si needucati. Ei se vor supara,ei sunt convinsi ca asa e normal sa fie. Un popor cu asa pondere de oameni fara educatie , este foarte usor de condus de hoardele de mafioti,nici ei mai de soi.
16
2
Esti o curva ruginita si ce va iesi din tine tot o curva sau un retardat ca tine ! Fa tampito crezi ca Romania are nevoie de jeguri ca tine?? Spanzurata in piata mare!
16
6
Eu l-am vazut pe Ips Teodosnie in cucul gol. In camera lui de hotel. Era cu mai multi baietei.
5
1
Ce va ofticati bai frustratilor ? Daca aveti puli mici si obosite , pizde scofalcite cu lindicul lasat si tate pana la buric , piei lasate si cururi plate atarnanand va ofticati ca umbla altii in costum de baie ? E varaaa bai mosilor nu mai e ca acum 100 de ani. Stati voi sa transpirati in tricouri si pantaloni sa va miroasa sub brat a transpiratie si coaiele fierte a hoit. Si branza din greu intre labii. Noi mergem lejer ca suntem deschisi la cerebel si evoluati. Oftica , frustrare neica pe aici.
4
53
Baa suntenti nebuni de tot , sa umble si dezbracati numai sa umble , ca cu astia ne facem treaba vara 2 luni avem vara !! Plus de alta ca daca vi seara de la 11 la efo zici ca esti la Govora !! Cu este posbil sa opresti muzica !!
9
21
LA EFORIE asa este moda SA UMBLE CU PISDELE GOALE ACOLO SUNT PLAJELE DE NUDISTI SI BAZINUL DE NAMOL UNDE SE STA CU PIZDELE GOALE PT SANATATEA PULII
11
5
Dar iarna?? Daca intri in restaurant in costum de sky deranjezi??
4
15
Vor sa arate ca ii doare la ministrul transporturilor. Cuc il cheama p-ala, n-asa?
4
9
Totul pleaca de la educatia primita acasa si in scoala. Daca nu au deloc educatie asta este rezultatul. Moldoveni
19
7
nu numai in apropierea plajelor si in cartierul bonduelle&fagabou tiganii tot asa despuiati umbla si nu deranjaza nici macar politia care trece pe langa ei si ii saluta
11
3
Perfect de acord cu tine, daca nu acum vara atunci cand? Macar cu privirea, ca Voinicul a obosit!
3
12
Bai baieti pe mine nu ma deranjeaza gagicile despuiate mai vezi si tu niste tzatze o pizda ceva
7
20
In alte tari la radio si tv se vorbeste despre aceste reguli mai des in sezonul estival fara reguli si disciplina nu ajungem nicaieri si politia sa le dea amenzi nu sa stea ascunsi cu fiolele la ciubuc dupa colt Daca esti la mare te comporti ca in orasul tau nu vii la nudisti
10
3
Ar trebui ca in magazine sa fie interzis accesul despuiatilor asa cum e semnul interZis cu animale.Si magazinele sa dea drumul la aer conditionat rece ca sa le inghete bucile la cocalarele despuiate care intra la cumparaturi
22
2
Maimutele LGBT .E vremea invaziei maimutelor cu siretul de la chiloti in cur si cu tatele balaganind pe strada.Aceste maimute se declara deschise la minte si urla daca cineva le atrage atentia ca nu sunt decente.De curand o maimutica a urlat pe net ca ea in tren voia sa-i ia limba-n gura iubitului ei si a fost certata de un parinte al carui copil fiind pe bancheta din fata ri era nevoit sa priveasca placerea preludiului maimutei in tren.Cica nu are voie si ea sa se sarute!!!Si la sate umbla pe strada tinerii cu boasele stranse in slip de se rusineaza babele cand ii vad.
14
5
e jale ce e in zona dobrogea ciresica zodiac...mai bine darama blocurile alea si fac hoteluri.pe astea chiar nu ii vede nimeni ca inchiriaza la turisti,nu e nici loc de parcare ..bine ca vad batranele cu o legatura de patrunjel sa-si cumpere o paine.
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218