REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Niculae Bădălău a căzut la pace cu Liviu Dragnea

Niculae Bădălău a căzut la pace cu Liviu Dragnea

Replica API 28 septembrie 2018 | 00:11 390

Situația din PSD pare să fi reintrat sub controlul total al lui Liviu Dragnea, iar Niculae Bădălău, liderul PSD Giurgiu, unul dintre disidenți pare că s-a împăcat cu Dragnea. Bădălău a explicat că în viitorul CEx al PSD s-ar putea organizația PSD Giurgiu să trimită miniștri în Guvernul Dăncilă, notează stiripesurse.ro.

"Eu, cu domnul preşedinte Dragnea, am foarte multe înţelegeri, ieri am avut o discuţie, cred că de trei ori ne-am văzut ieri la trei întâlniri, cred că undeva la patru-cinci ore am stat de vorbă faţă de forma în Guvern şi comisia care s-a format, cum avem de gând cu secretarul general al guvernului, cu foarte mulţi factori din guvern. (...)Luni, a fost BPN, s-a format o comisie pentru analiza guvernului - pentru că unul dintre factorii pentru care am pierdut puncte comparativ cu 2016 a fost imaginea guvernului, funcţionalitatea lui - şi, ca urmare a acelei scrisori de la ultimul CEX, s-a format o comisie care analizează acum partea umană, resursa umană. Probabil vom încerca să mai propunem şi noi ceva din Giurgiu, sper că vom avea din nou miniştri, pentru că am văzut că atunci era o mare tragedie că am pierdut miniştri. Nu am pierdut nimic, ideea e să ne facem datoria, dar atunci am văzut că foarte multe publicaţii anunţau aşa o mare tragedie că nu mai avem ministru. Funcţia de ministru e o funcţie extrem de volatilă", a declarat Niculae Bădălău.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mitingul diasporei trebuia sa se transforme intr-un atac violent asupra Guvernului sustinut de haite de huligani. Acestora urma sa li se raspunda cu un atac dezorganizat al trupelor de jandarmi, astfel incat multi dintre reprezentantii fortelor de ordine sa fie raniti de catre huligani, era nevoie ca retelele sociale si ecranele televiziunilor sa fie invadate cu imagini ale huliganilor care loveau jandarmii, pentru ca, apoi, o natiune ingrozita de atacurile asupra Guvernului sa-l vada pe Liviu Dragnea, venind salvator si acuzator, spunand ca tocmai "am asistat la o lovitura de stat, orchestrat
3
0
boratura , tu azi noapte maturai strada si nevasta ta sugea pula in hotel Nevada ! Mai limbistule , puti a cacat , dormi in gunoaie si faci sex cu ma-ta . Va intretine nevasta ta care fiin mai tanara face o muie eleganta . Am vazut ca esti multumit ....ca o pupi cand vine acasa .
1
3
Cei care azi se lasa mituiti de functiile si banii lui DRACnea ar trebui sa inteleaga ca, lasandu-l in schimb pe DRACnea sa compromita in continuare viitorul partidului, isi vand practic propriile sanse politice pentru viitor. Cand functia se va sfarsi, cand banii lui DRACnea se vor termina, ce le va ramane? Un partid distrus.
4
1
dai cu banu, sau la zar, iei muie cu cacatul lui pensionar ! Iei muie cu cacatul ma-tii si de la mine pesedeu imputit ce esti !!! Muie dragnea, muie pesede !!!
4
4
Muie la pensionar . Mai jegosule , ma-ta are mai multi km de pula in ea decat un taxi , nu iti este rusine sa mai apari ?
2
8
Wow ! Doua mari JIGODII pesediste! Cand scapam de ei, cat ii mai suportam ?!
9
2
Astia sunt suparati de ochii lumii.Badalau e un fel de cal troian,tot timpul e in tabara adversa lui Dragnea,dar dupa aceea revine alaturi de el.
11
1
RIME POLITICE...
7
1
sa strici nici scuipatul pe el.
11
1
DOUA JIIGODII PSD-ISTE!
12
2
doua cuvinte: CURVE ORDINARE
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272