REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Niculescu, șeful ANRE, spune că la Ferma Dacilor e o neconcordanță gravă între nevoile pensiunii și soluțiile furnizate

Niculescu, șeful ANRE, spune că la Ferma Dacilor e o neconcordanță gravă între nevoile pensiunii și soluțiile furnizate

Mirela PASCAL 6 ianuarie 2024 | 00:00 2525

George Niculescu, președintele ANRE (Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei) a vorbit despre tragedia de la pensiunea „Ferma Dacilor”, în contextul în care instalațiile de electricitate erau subdimensionate.

Niculescu, seful ANRE, spune ca la Ferma Dacilor e o neconcordanta grava intre nevoile pensiunii si solutiile furnizateIncendiu Ferma Dacilor, George Niculescu

Niculescu susține că era o neconcordanță gravă între nevoile reale ale pensiunii și soluțiile furnizate, întrucât pentru a acoperi integral necesarul de consum al obiectivului era necesar un post de transformare.

Niculescu, seful ANRE, spune ca la Ferma Dacilor e o neconcordanta grava intre nevoile pensiunii si solutiile furnizateGeorge Niculescu

În mod concret, în luna mai a anului trecut, ANRE a primit reclamații de la reprezentanții pensiunii cu privire la fluctuațiile de tensiune în rețea. Pentru clarificarea situației, s-a solicitat distribuitorului de energie din zonă, DEER (fosta Electrica Distribuție), să investigheze acest aspect. DEER a descoperit că pensiunea se alimenta de la un punct de consum aflat la 650 de metri depărtare, având aviz pentru o pompă de apă și certificat de racordare pentru o casă de locuit cu panouri fotovoltaice. Aceste aspecte reprezintă o neconcordanță gravă între nevoile reale ale pensiunii și soluțiile furnizate, întrucât pentru a acoperi integral necesarul de consum al obiectivului era necesar un post de transformare. Această tragedie a distrus familii și a luat vieți, sens în care adevărul trebuie să iasă la iveală, iar vinovații trebuie să plătească”, a spus George Niculescu.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436