REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.9° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Noi informații despre otrăvirea lui Roman Abramovici

Noi informații despre otrăvirea lui Roman Abramovici

Replica API 29 martie 2022 | 13:38 3298

Un purtător de cuvânt al lui Roman Abramovici a confirmat că oligarhul rus a fost suspectat că a fost otrăvit la începutul acestei luni, după ce a participat la o întâlnire cu negociatorii ucraineni.

Roman Abramovici

Sursa citată nu a confirmat cine altcineva a fost vizat sau care a fost sursa atacului, notează BBC.

Anterior, un articol publicat de The Wall Street Journal a susținut că trei persoane care au participat la negocierile de la Kiev au suferit de ochi roșii, lăcrimare constantă și dureroasă și exfolierea feței și a mâinilor. Un jurnalist The Guardian a susținut ulterior că are informații potrivit cărora Abramovici și-ar fi pierdut vederea pentru câteva ore și a fost tratat în Turcia.

Se spune că Abramovici este în regulă acum, deoarece incidentul s-a petrecut cu câteva săptămâni în urmă și va continua negocierile alături de cei din Ucraina în încercarea de a pune capăt războiului. Tentativa de otrăvire ar fi avut doar rolul de a-i speria pe cei vizați, fără să le producă leziuni permanente, scrie stiripesurse.ro.

Apropiați ai lui Abramovici spun că patronul lui Chelsea a fost implicat în mai multe întâlniri și că acționează în nume propriu după ce i s-a cerut să ajute.

Zilele trecute, președintele Ucrainei i-a cerut președintelui SUA să nu îl includă de Abramovici pe lista de sancțiuni. Oligarhul rus a fost deja sancționat în Marea Britanie. Potrivit unor informații publicate de presa internațională, Vladimir Putin și-ar fi dat personal acordul ca Abramovici să participe la negocieri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai ma, se basise Zelensky
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212