REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
12° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Noul ministru de Interne, DECLARAȚII BOMBĂ și ȘEDINȚE cu ȘEFII din subordine!

Noul ministru de Interne, DECLARAȚII BOMBĂ și ȘEDINȚE cu ȘEFII din subordine!

Replica API 26 iulie 2019 | 01:43 536

Nicolae Moga a spus joi, în prima sa conferință de presă în calitate de ministru de Interne, că nu este „Mesia” să rezolve toate problemele dar că va respecta pe toată lumea și că vrea sinceritate.

„Vă garantez că o sa fac în așa fel încât să cunosc lucrurile în amănunt și să rezolv cât mai multe probleme. Să nu se aștepte lumea de la mine că a venit acum Mesia și rezolva tote lucrurile. O să îi respect pe toți, de la femeia de serviciu la orice general atâta timp cât nu mint și își fac treaba”, a zis Moga.

Noul ministru de Interne a zis in legătură cu semnele de întrebare legate de calitatea sa de revoluționar că a pregătit toate documentele din urma cu 30 de ani si e mândru că e revoluționar.

„Nu mă așteptăm să mă laude cineva, nu mă astept sa mă laude lumea”, a mai zis el.

Acesta le-a transmis jandarmilor că nu-și dorește să mai vadă români bătuți pe stradă, dacă aceștia respectă legea. Totodată, Moga le-a transmis angajaților MAI că vor fi decapitați dacă mint sau nu-și fac datoria impusă de lege.

”Referitor la 10 august: a fost un eveniment nefericit, cu mai multe elemente. Ca ministru de Interne, eu cer ca niciun cetățean român să nu mai fie bătut de un jandarm, dacă respectă legea. De asemenea, nu doresc ca niciun jandarm să fie umilit sau bătut de protestatari.

Trebuie stabilit ce mod de lucru vrem să urmăm: ne place ceea ce vedem în UE și în SUA, atunci vom prelua acel model. Deocamdată noi avem niște regulamente. Dacă vrem altceva, nicio problemă, se pot schimba”, a spus Nicolae Moga.

Moga i-a avertizat pe lucrătorii din MAI că nu vor colabora dacă mint sau nu-și fac datoria.

”Deocamdată, eu plec cu dreptul, dar vă spun cu sinceritate: cine minte, cine nu-și face datoria nu va colabora cu mine. O să stabilim de comun acord modalitatea noastră de comunicare. Vă spun cu sinceritate că trebuie să mă obișnuiesc cu această clădire. Vă spun cu toată răspunderea că nu am vrut să ocup această funcție, dar dacă tot a fost să fie, să ne apucăm de treabă serioasă", a declarat Nicolae Moga”, a mai spus noul ministru de Interne.

Nicolae Moga a băgat șefii din MAI în ședință

„După ședința de guvern, am avut circa o oră jumătate o întâlnire cu șefii de arme. La această întâlnire, am încercat să vedem care sunt modalitățile de lucru. (...) Am avut câteva lucruri pe care am ținut neapărat să i le comunic. În primul rând, prioritatea zero pentru mine este siguranța cetățeanului. Am stabilit modalitatea de lucru, instalând respectul reciproc. (...) De asemenea, am stabilit lucruri care mă deranjează și pe care nu le accept. Vorbesc despre adevăr și despre minciună. Aici trebuie să se instaleze adevărul, pentru că numai așa putem să luăm măsuri în cunoștință de cauză. Le-am spus că nu vreau ca la ușa mea să vină toți comandații de arme în fiecare dimineață. Le-am comunicat că o să mă duc eu la toate structurile MAI și o să analizez cu celeritate toate problemele pe care le au”, a spus Moga, în prima conferință de presă, după instalarea în funcție, potrivit știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai nu era dancu constantin pila luio, nu lui ii care bani cu sacul asa am auzit.Pai daca cacatul de tovaras dancu este sef la politia constanta desi el este inginer si nu are nicio calificare, tovarasulmoga nu poate fi ministru.cacatul de dancu a gfost ofiter specailist 1 la cercetari penale desi nu stie sa audieze o persoana.
0
0
Cu Moga la interne jandarmii au voie sa bata tot ce este anti-psd, cu precadere intelectualii.
2
0
Cand PSD spune ceva atunci fiti siguri ca va face exact pe dos - adica liber la praduiala votanti PSD
2
0
In ce tara am ajuns sa traim, sa fim condusi de HOTI si CONDAMNATI penali! Ce democratie-i asta cand astia care ne conduc fura, isi fac legi sa ramana si cu banii furati si fara sa dea socoteala nimanui! Sa furi cu legea facuta de HOTI, sa fi condus de HOTI si sa-i vezi cum ne ranjesc cand hotiile lor le platim noi si copii copiilor nostri ca datorie publica, pai sa nu-ti bagi p-ula-n ia de democratie si sa-ti aduci aminte de Ceausescu pe care tot naparci ca imbuibatii astia l-au omorat, nu poporul! Poporul, acum chiar ka dat de drakul!
2
0
Sa nu uite sa-l avansese pe dancu pentru ca l-a facut sccapat pe nicusor adormitul beat de la Capitol si pentru respectul de care dadea dovada cand se inclina la aparitia mascariciului...
3
0
Un arogant, un neica nimeni. Se pricepe asta la interne cum sau priceput si altii dinaintea lui. Un fost ingineras de la o intreprindere ce avea lucrari de constructii la Centrala Nucleara de la Cernavoda.
5
1
Nu va mai agitati voi ca nu se pricepe la treburile interne ale ministerului. Daca stie sa-si aleaga consilierii si sefii de structuri poate sa se trezeasca si la ora 14. Isi pune secretar de stat unul Dogaru T si treaba merge mai bine ca oricand, va garantez, sa vezi atunci politie. Toata priceperea sta in echipa, restul e cancan.
8
2
Ii va fi greu secretarei o perioada, pana se va invata sa inlocuiasca cafeaua cu ciorba de potroace si se va obisnui cu linistea de pana in ora 14, cand se trezeste toparlanul.
9
1
Waaai de capul nostru cu ce karikaturi politice am ajuns sa defilam! Daca a ajuns muhaiaua asta ministru, si proasta satului vrea in fruntea statului, inseamna ca suntem babuini! Sau asa ne cred psd-eii care ne scuipa-n obraz cu asemenea pitecantropi!
22
3
Daca si tzaranu asta cu freza de ospatar hotz si vocabular de tractorist a ajuns ministru .... E clar. Ti ai draq de neam de hoti si koorve Huo
31
5
Faptele , vrem sa le vedem . Politia si jandarmi sunt mana celor aflati la putere . Cine isi inchipuie ca mafia psd-ista isi va da singura la picioare se insala .
21
3
Mafiotul penal Moga asociat cu Mazare care i-a dat hectare de teren la Hanul Pirailor si Mamaia din dosar retrocedari-c arevolutionar a luat ilegala asa zis teren agricol 8500 m la mamia Sat desi legea spune ca intravilan doar 500-are vila linga Mazare-lac Mamaia-a avut caritas joc piramidal cu finul sau
27
3
Sper ca vom scapa acum de toti infractorii si talhaii din Romania !
25
1
Cind scapam de mafia rosie?
27
3
alt golan din rezerva de cadre a psd-ului !
30
3
alt mafiot
28
3
Nea Nicu da militaria jos din pod la MAI... Vai de ei... Asa baiat de sprit, afemeiat si cu glumele lui de cartier ii intinde pe sarma pe burtosii generali din MAI... Si il cred pe cuvant ca nu a vrut postul... dar unde-i ordin...
6
19
Acest Moga chiar are atitudine si fata de ministru de interne!!!
7
32
Moga prieten cu Brailoiu vor sa creasca varsta de pensionare la politisti ca sa poata sta in functii de conducere nemuritorii. ca de ei trag din greu de nu vor sa iasa la pensie babana.
29
6
bine, atunci trebuie sa plec din tara asta cat mai repede
25
3
"eu nu am vrut sa ocup aceasta functie ". Ma lasi?
32
3
Vulpoi batran, Umbla vorba pe ulita matale ca i-ai suflat postul colegului acela cu nume de claxon si freza ca a lui Bon Jovi.
32
2
cine e din constanta stie caracterul infect al domnului
46
4
Eu am inteles un singur lucru: daca nu respecti legea, te bat jandarmii?? Ce naiba zice asta aici
31
4
Deja e sadisfactia vietii lui, bravo bre, esti mahar mare acum, o sa scrie pe crucea matale nea Moga ministru domne
31
3
Daca esti tare in coite si ai sange in instalatie sparge "acvariul de aur "din Cernavoda unde peste 1000 de rechini,delfini,caracude,sirene si obleti inoata nestingheriti si afla ruta spagilor lunare de sute de mii de euro...adica cheta facuta merge doar la politie,diicot,parchet sau si in alta parte???
37
0
Asa bre, explica-le neavenitilor alora ca deciziile cele mai bune se iau seara si in prezenta unui ospatar, nu dimineata la birou. De abia astept sa faci o glumita re aia de-a matale, de santier, tragandu-l pe dolofanul de Stroe pe dreapta cu girofarele puse. Hai noroc si grija de ficat, ca nu mai ai 50 de ani!
30
0
"Le-am spus ca nu vreau ca la usa mea sa vina toti comandatii de arme in fiecare dimineata. ".....pai bine Nea Nicule, las-o in mama ei de mahmureala si pune-te pe treaba de la prima ora, ca ai ars destul gazul pe la taieri de panglici si bufete inaugurale. Acum esti intr-un minister, pune si mata ceasul sa sune la 6 AM, nu la pranz.
44
1
Moga ?.. O sulfa...Vrea sa arate ca PSD are fata umana.Ti-ai dracu !
34
7
Nu te lasa imbrobodit de reteaua de miciuni tesuta in jurul ministerului! atentie la mincinosii profesionisti!
14
16
daca e asa de "onest" sa desecretizeze ce a secretizat secretara lui dragnea carmengita in dosarul 10 august
43
9

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212