REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

NOUTĂȚI în cazul BĂRBATULUI GĂSIT MORT în TOMIS NORD!

NOUTĂȚI în cazul BĂRBATULUI GĂSIT MORT în TOMIS NORD!

Replica API 2 noiembrie 2018 | 12:15 854

A fost identificat

A fost identificat

Ancheta este în plină desfășurare în ceea ce privește bărbatul găsit mort în zona fostului bazin de înot de pe strada Badea Cârţan din municipiul Constanţa. Potrivit informațiilor noastre, moartea ar fi survenit în urmă cu câteva zile (cam 3) și, la prima vedere, nu ar exista suspiciuni cu privire la o moarte violentă (crimă). Însă, motivele ce au dus la deces vor fi stabilite cu exactitate în urma efectuării necropsiei.

Amintim că alarma s-a dar joi noapte, 1 noiembrie, când o femeie care trecea prin zona fostului bazin de înot de pe strada Badea Cârţan din municipiul Constanţa a zărit în apă ceva care părea a fi trupul unui om. A sunat de urgență la 112, la fața locului ajungând cadrele medicale, militarii din cadrul ISU Dobrogea și polițiștii. Iar suspiciunea s-a confirmat! Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru victimă. Aceasta era decedată și intrase în stare de putrefacție. Chiar dacă totul pare învăluit în mister și împrejurările sunt cât se poate de dubioase, în urma primelor cercetări de la fața locului nu pare să existe suspiciuni ale unei morți violente, în sensul că pe trup nu au au fost găsite semne vizibile de violență. Momentan, identitatea bărbatului nu este cunoscută. Oamenii legii au declanșat cercetările în vederea identificării acestuia, pe când medicii legiști vor efectua necropsia, urmând a se stabili, cu exactitate, cauza decesului.

UPDATE:

Oamenii legii au continuat cercetările! Astfel, cadavrul ce se afla în fostul bazin de înot de pe raza Sectiei 2 Poliție a fost identificat în persoana unui bărbat, Ionică T., în vârstă de 51 de ani, domiciliat pe raza județului Vaslui. Figurează ca fiind fără ocupație. Se efectuează verificări pentru a se afla dacă era dat dispărut. Era necăsătorit.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu pastaie mazare aveam femei la pat de la fasion tv de la cazino toate bunaciunile le futeam noptile le alegeam
0
3
Elodia este tot acolo. Sa vina dl dan diaconescu. Ha ha ha senzational
2
2
Nu cumva l-a lovit cineva cu masina si ca sa scape de probleme l-a aruncat acolo? Sau pestii din zona i-au facut de petrecanie???
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272