REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
17.4° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Noutăți privind racordarea localităților la gaze naturale. Ce spune vicepremierul Daniel Suciu

Noutăți privind racordarea localităților la gaze naturale. Ce spune vicepremierul Daniel Suciu

Replica API 21 martie 2019 | 00:00 332

Extinderea rețelei de alimentare cu gaze naturale a localităților de pe litoralul Mării Negre este un proiect așteptat atât de autoritățile locale, cât și de locuitori. Și în cazul acestui proiect, demersurile sunt în desfășurare. Prezent la Techirghiol, viceprim-ministrul Daniel Vasile Suciu a afirmat, referitor la acest subiect: „Am transmis, săptămâna trecută, o circulară către toate instituțiile prefectului pentru a realiza o situație cu stadiile în care se află fiecare localitate în ceea ce privește alimentarea cu gaze naturale. Avem solicitări foarte multe din partea primăriilor, ca în eventualitatea unui PNDL 3 să ne axăm pe gazele naturale. Dar, până acolo, odată cu aprobarea bugetului, va deveni operațional și fondul de investiții, iar o componentă importantă a acestuia se referă la alimentarea cu gaze naturale. De aceea am cerut situația exactă a stadiilor în care se află primăriilor, pentru a știi despre ce sumă este vorba”.

La rândul său, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a arătat că săptămâna viitoare este programată o noua întâlnire între primari și Transgaz, iar sfatul său către unitățile administrativ teritoriale este să se unească, în organizații mai mari, pentru a putea accesa mai ușor fondurile necesare.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La Murfatlar va ajunge vreodata gazul? Cine raspunde de proiecte si investitii?
1
0
Treziti-l si pe incopetentul de primar de la Murfatlar!Asta daca PSD-ul mai vrea sa castige alegerile acolo!
6
0
Au promis atatea si nu au realizat nimic din tot ce au spus . Singura lor grija a fost si este cum sa scape de puscarie .
3
1
vise de noapte taica.in mamaia nord navodari sunt blocuri noi fara gaze si curent de trei ani de zile.oamenii stau in frig iarna iar Distrigazul si Transgazul doarme.Rusinee
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389