REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.5° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

NUNTĂ ÎN STRADĂ, în COICIU. S-a lăsat cu amendă de la Poliția Locală!

NUNTĂ ÎN STRADĂ, în COICIU. S-a lăsat cu amendă de la Poliția Locală!

Replica API 7 iunie 2019 | 01:48 455

Polițiștii locali au aplicat peste 180 de sancțiuni contravenționale, în cursul zilei de miercuri, 5 iunie a.c., pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială. O amendă considerabilă a fost aplicată unei familii care, în după amiaza zilei de miercuri, a organizat o nuntă în plină stradă, în cartierul Coiciu din municipiul Constanța.

Direcția Generală Poliția Locală Constanța din cadrul Primăriei Municipiului Constanța își desfășoară activitatea în interesul comunității locale și acționează pentru respectarea normelor legale privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și linisții publice precum și pentru menținerea curățeniei și protejării mediului pe raza municipiului Constanța.

În cursul zilei de 05.06.2019, lucrătorii instituției au derulat mai multe controale tematice pe toate liniile de activitate și au constatat abateri de la normele legale în vigoare, aplicând 188 amenzi contravenționale a căror valoare s-a ridicat la suma de 45.745 lei.

În cadrul uneia dintre acțiunile tematice derulate pe raza de competență a Serviciului Ordine Publică 4, în intervalul orar, 14.00-22.00, polițiștii locali care s-au aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zone de interes public din cartierele contănțene: Palas, Zona Industrială, Halta Traian, Berechet, Salvare, Școala 8, Inel 2, Brătianu, Compozitori, Baba Novac, Coiciu, Medeea, Casa de Cultură. Cu această ocazie, în cartierul Coiciu, polițiștii locali au depistat, pe strada Crinului, că o familie organizase o nuntă în toată regulă... în plină stradă.

Nuntașii au fost amendați și au fost îndrumați să elibereze domeniul public, ceea ce s-a și întâmplat, în prezența polițiștilor locali.

De asemenea, în cadrul acțiunii de miercuri au fost legitimate de 36 de persoane și au fost constatate 34 de abateri de la normele legale, aplicând sancțiuni contravenționale după cum urmează: 17 amenzi pentru nerespecarea unor norme de conviețuire socială, tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de băuturi alcoolice în alte locuri decât cele special amenajate, 5 amenzi pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, 2 amenzi pentru încălcarea normelor legale privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate, 2 amenzi pentru încălcarea prevederilor legale privind organizarea și funcționarea activităților comerciale și a serviciilor de piață și 8 amenzi pentru fapte de natură antisocială care vizează menținerea curățeniei pe domeniul public al orașului Constanța precum răscolirea gunoiului menajer din containere și aruncatul hârtiilor, ambalajelor cojilor de semințe și a resturilor de țigări.

Cuantumul total al celor 34 de sancțiuni contraventionale care au fost constatate în cadrul acțiunii tematice derulate pe linia menținerii ordinii și liniștii publice a fost de 9.030 lei.

Tot în cadrul aceleaiași acțiuni au fost verificați și 5 operatori economici care își desfășoară activitatea alimentație publică pe raza de competență a Serviciului Ordine Publică 4.

„Activități similare se vor derula zilnic, iar scopul instituției noastre nu este acela de a-i amenda pe cetățeni sau de a –i împiedica să desfășoare anumite activități în limite legale, ci acela de a crea un climat de ordine și siguranță publică în municipiul Constanța.

Reamintim numerele de telefon la care cetățenii pot apela cu încredere pentru a semnala situații din sfera noastră de compentență instituțională -0241484205-Dispecerat sau 0799/606142(WhatsApp) cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul, direcția de deplasare și alte date care să ne permită identificarea rapidă și tragerea la răspundere a celor care săvârșesc fapte antisociale.

Numai împreună putem asigura un climat public civilizat în municipiul Constanța!”, au transmis reprezentanții Poliției Locale.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baga-mi-as pAula in mortii mamei lor! Ce i-as toca marunt cu masina de tuns iarba. Sa-i fac mici de tot, sa-i transform in ingrasamant. Caca-m-as pe fatza lor de lepre, ca m-am saturat de ei! I-as sterge de pe fata Pamantului! Definitiv! Ajunge! cata rabdare si intelegere sa avem cu ciumele astea?
2
0
au pus si covor pe carosabil
2
0
Parca stiu ca isi etaleaza tot timpul bogatia, nu? Parca sunt plini de aur, de cocosei sau cum dracu' se numesc monedele acelea specifice lor. Parca is plimba curul nespalat exclusiv cu Mercedes. Parca au vile imense si WC in fundul curtii. Nu-i asa? Daca da, atunci de ce dracu' nu au bani de inchiriat restaurant?
6
0
trebuia cateva bobite de naplam peste ei
9
0
Bogdan Pruia ne-a violat si a fost obligat fortat sa ne ia drept neveste ca ne tragem din familieeeeeeeeee
1
0
Cioropinele nu merita tratate astfel.. Tratamentul cel mai bun pentru ele, niste diluant si dat foc...
13
0
Neandertalienii astia sunt o calamitate pentru comunitate. Imaginati-va muzica infernala din strada si blocarea circulatiei autoturismelor . Pentru specimenele astea trebuie creat un bantustan.
17
0
Ma ofticatule ne-a facut fasole casi in cel mai misto cartier pentru ca noi suntem bastinsi ma machedoane sau moldovean ce esti.
0
16
Nunta ? Zici ca-i in Pakistan orasu asta ! Din poza se vede ,ca era o nunta de pakistanezii autohtoni ! Iti vine sa urli de nervi , la ce nivel de tiganizare si manelizare , a ajuns Constanta . Mai ales romanii care dau din fund , dupa manele . In speta , la acea nunta , mergea adus un tanc Panzer si facut curat .
27
0
Pai si cine a luat amenda? Mireasa?
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272