REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

O autospecială a Poliției a mers pe interzis fără a folosi semnalele luminoase sau acustice! Video

O autospecială a Poliției a mers pe interzis fără a folosi semnalele luminoase sau acustice! Video

Virgil STOIAN 14 octombrie 2022 | 00:00 2609

Șoselele României sunt pline de șoferi indisciplinați sau care nu respectă regulile de circulație, pe care oamenii legii îi taxează când îi prind. Dar ce te faci când cel care încalcă legea este chiar un om al legii? Este cazul unui polițist care, la intrare în Cernavodă, fără să aibă semnalele acustic sau luminoase pornite, a intrat pe sens interzis, punând viața celorlalți șoferi în pericol. Evenimentul s-a petrecut miercuri, 12 octombrie, în jurul orei 20:00.


După cum se vede și pe filmare, polițistul indisciplinat nu poate să invoce vreo misiune neavând semnalele luminoase sau acustice în funcțiune. Pe un întuneric de nu se vedea om cu persoană, omul legii intră pe sens interzis, tăindu-i calea șoferului care circula regulamentar, punându-i viața acestuia în pericol.

Cu toate că a încălcat legea flagrant, șoferul mașinii de poliție nu face nici nu semn că ar dori să oprească, continuându-și drumul.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
faceti loc, e una noua la rutiera cernavoda, monea, bine ca nu faceau test antidrog la admitere ca era la reabilitare. cred ca o sa faca echipa buna cu schilodu ala de la rutiera de pe neinscriptionata numa ascunsi prin tufisuri
3
0
Aveți dreptate fraierilor care sugeti pisici politiei romane.La Cernavodă este că în vestul sălbatic Eu praduiesc mașini furate fetițele lui Fazani și al altor pești din oraș sunt la produs,in oraș se circulă după bunul plac al bețivilor,drogaților și fără permise.Cacanari cu trotinete și scutere electrice se pisa pe cei care circula normal...In concluzie haos total în Roumania
2
0
Cei mai tari suntem noi de la locala Cernav0da,reguli de circulatie canci,facem uber cu dosterul,furam motorina pe care o folosim la toiota personala,sat fara caine(primmar)!
5
0
Mai XMANule chiar daca este asa cum spui rezultatele munci politistilor din ultimi 20 ani"sa nu spun mai mult"te contrazic,doar cateva exemple:,coruptia din politie,puterea clanurilor de interloppi,numarul traficantilor de femei si de droguri,astea toate au credcut de la un an la altul si daca vrei pot sa mai continuu despre politisti astia carora tu le cauti scuze. Mai XMANUule politisti nu sunt criticati pentru ca posteaza un om certat cu legea ceva negativ despre ei si dupa sar toti cu comentariile negative,p***t nu cred ca esti ci deformezi realitatea intentionat,poate,poate te crede cineva,semeni si tu cu Ciolacu,Ciuca sau. Virgil Popescu si astia spun ca in cazul unei crize a energiei la iarna vinovati nu sunt ei care au dat liber la marirea preturilor ci romanul de rand pentru ca nu a economisit curentul,niste idioti la fel ca si tine care spun ca ei munceasc pentru tara"la fel ca si politisti"dar romanul p***t cum e nu ii intelege si ii critica;hai sictir ma.
3
2
Daca autospeciala este de la O.P. si urmarea vreun suspect sau orice alta incalcare a legii de natura contraventionala sau penala credeti ca este indicata folosirea semnalelor acustice sau luminoase? Domnilor reporteri sunt multe aspecte legate de munca de politie care chiar nu pot fi divulgate opiniei publice iar astfel de reportaje duc la ingreunarea muncii politistilor. Eu nu cred ca exiata vreun politist care sa mearga asa de nebun pe interzis. Lasati institutiile statului sa-si faca treaba pt ca toate informatiile negative pe care le primiti sunt tot de la cei certati cu legea.
3
9
politia cernavoda e plina de taranusi intrati pe pile (tata sef de post) si harsoveni cu foame in stomac care cred ca ei sunt buricu pamantului, lasa masinile de livrari sa mearga cu viteza in oras pentru pizza, sunt agaricii la superiori, boriceanu si suditu = love, petcu si suferinta pe stomacu gol = love
10
1
Pai si politia au Dorelii lor ,credeti ca ei sunt exempt ,mai alaltaieri unii confiscasera vinu,vinarsu si tuica unui om ,omu le avea pregatite pentru nunta lui fiu su ,ei se apropie sarbatorile,poate au vrut si politistii ceva de baut.
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212