REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

O autospecială de poliție a lovit un copil pe trecerea de pietoni, la Doraly

O autospecială de poliție a lovit un copil pe trecerea de pietoni, la Doraly

Victor ROTARU 6 martie 2024 | 00:00 4818

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitate să intervină marți, 5 martie, în Constanța, pe podul de la Doraly, acolo unde a avut loc un accident rutier. 

O autospeciala de politie a lovit un copil pe trecerea de pietoni, la DoralyImagini de la locul accidentului 

Potrivit primelor informații, în accidentul rutier a fost implicat un pieton și o autospecială de poliție. Potrivit martorilor prezenți la fața locului, pietonul a fost acroșat de autospecială în timp ce traversa regulamentar strada. După cum se poate observa în imaginile surprinse, autospeciala are parbrizul spart, semn că șoferul circula cu o viteză considerabilă. 

O autospeciala de politie a lovit un copil pe trecerea de pietoni, la DoralyImagini de la locul accidentului 

Update

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, victima, o fată de 15 ani, este conștient și a fost transportat la spital. 

O autospeciala de politie a lovit un copil pe trecerea de pietoni, la DoralyImagini de la locul accidentului 

Acest eveniment a venit la nici 3 luni de când o autospeciala a provocat un accident grav, în Constanța, în noaptea de Revelion, atunci când  un pieton care a traversat strada prin loc nepermis a fost lovit de autospeciala condusă de un agent de la Secția 5. Potrivit IPJ Constanța, bărbatul s-ar fi aflat pe mijlocul carosabilului și din cauza vizibilității reduse, autospeciala de poliție l-a acroșat.

O autospeciala de politie a lovit un copil pe trecerea de pietoni, la DoralyImagini de la locul accidentului 

Ce spune IPJ Constanța

La data de 5 martie a.c., în jurul orei 13.30, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, s-ar fi produs un accident rutier. 

O autospeciala de politie a lovit un copil pe trecerea de pietoni, la DoralyImagini de la locul accidentului 

Din primele informații rezultă că un polițist din cadrul Serviciului Criminalistic ar fi accidentat un pieton care ar fi traversat strada pe marcajul pietonal.

O autospeciala de politie a lovit un copil pe trecerea de pietoni, la DoralyImagini de la locul accidentului 

Tot din informațiile deținute până în acest moment, polițistul se afla în misiune, deplasându-se către Portul Constanța, pentru a efectua o cercetare la fața locului.

O autospeciala de politie a lovit un copil pe trecerea de pietoni, la DoralyImagini de la locul accidentului 

Cercetările în acest caz sunt în curs de desfășurare, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
partea 3. Anchetatorul isi acopera colegul astfel incat sa scape si copilul sa suporte nu numai suferinta fizica, 2 saptamani cu piciorul in ghips si traume pe corp dar si costurile de reparatii a masinii de politie. Sa va fie rusine Politia romana. Nu aveti pic de onoare si bun simt.
0
0
partea 2 .Si deoarece urma de franere era continua sistemul ABS al masinii Logan de politie nu functiona (am fotografii in acest sens). Deci, masina cu defect la sistemul ABS, pe care copilul nu a vazut-o din cauza autobuzului ,iar din cauza ca sunetul pe care l-a auzit reflctat din din dreapta , a considerat ca vine de la ambulanta , la lovit PE TRECEREA DE PIETONI . Rezultatul vinovata victima si colac peste pupaza mai plateste si reparatia masinii. Circumstantele ptr politie nu conteaza , concluzia vinovat coopilul ca nu sa asigurat (repet, autobuzul i-a blocat vizibilitatea pe sensul al doilea , s-a oprit sa-i dea prioritate la trecere). Unde este in ancheta martorul cheie, soferul de pe autobuzul gri ISUZU linia 5-40 care era la ora apx 13:30 la benzinaria MOL km 4-5. Atat cat politia , soferul masinii de politie, nu a mentionat nimic de autobuzul 5-40 ancheta personal consider ca este viciata .
0
0
Buna ziua . sunt tatal copilului. Nu este fata ci baiat. Dupa doua luni concluzia politiei …. copilul vinovat si plateste si reparatia masinii. Ancheta viciata ,nu sa tinut cont ca vizibilitatea a fost obturata de un autobuz 5-40 care circula pe banda 1 si ii acordase prioritate copilului , deci copilul nu a vazut masina de politie . Sunetul sirenei, copilul l-a auzit din partea dreapta (reflectat ,deoarece in stanga sunetul era estompat de autobuz) . In statia de autobuz era o ambulanta (nementionata in raportul politiei – schita acidentului) care ia si acordat imediat primul ajutor (ambulanta era acolo probabil pentru alta interventie ) . In schita accidentului politistul care l-a accidentat nu a declarat nimic de existenta acelui autobuz sau ambulanta. Prin urmare asta fac politisti se acopera uni pe altii . Nu ma mai mira nimic , , vedeti ce se intampla cu accidentul de la 2 Mai. Dupa lungimea urmelor de franare avea peste 60 Km /ora . partea 1
0
0
WELL DONE!!! FELICITARI!
0
0
au nau treaba, alearga cu sirenele prin oras. un consult psihiatric, i-ar tria.
0
0
Asta se intămplă cand face uz de funcție si se comporta ca niște roboti . In felul acesta se merge spre rău nu spre bine dac nici organele legii nu respectă legea.Pacat de fata acceea .Dacă nu a avut siguranț să pe trecere pe unde să treacă pt a fi in sigurantă
3
3
Niște Drogați !
0
1
Țin să Menționez că masina de pe banda nr 1(adică eu) am oprit ca sa treacă femeia . Masina de poliție a trecut cu viteza .
2
2
Nu e singura masina de poliție din Constanta care conduce asa! În fața mea,o masina care nu se afla în misiune (nu sonor, nu girofare), zilele trecute era să ia o femeie la trecerea de pietoni de dinainte de școala 23 cum vii dinspre Cora spre baba novac. Femeia era aproape la jumătatea trecerii când masina de poliție (banda nr 2) era sa o ia pe capota,nevăzând-o. În Constanța acest lucru se întâmplă de foarte multe ori. Nu mai zic de polițiști care stau cu ochii-n telefoane in timp ce conduc . Dacă s-ar face puțină c*rățenie și în sediul poliției ar fi foarte bine .. avem nevoie!!! Nimeni nu a invatat nimic din ce s-a întâmplat în seara de revelion(ma refer la polițiști). Păcat..!
6
0
Vezi ambulanta sau politia ca vine cu sirene și tot te angajezi în depășire... ca e trecerea ta de acasă. Mai noi copii ăștia roti merg cu căștile în urechi și când se angajează pe zebra nu se uita deloc stânga dreapta. Nu este normal asa.
12
0
Un milițian p***t.. Carnetul luat pe spaga
0
5
Cand a dat cu piciorul in el(copil), misca?
1
4
Noi la Cernavodă vanam camioanele care tranzitează orașul, dacă nu da o atenție șoferul îi dau amendă, în rest mai o promoție la supermarket, plimbăm neamurile cu Dusterul de serviciu, o frecam la umbra!Soferul de camion care tranziteaza Cernavoda pe interzis poate dona un bidon de 20 litri de motorina si ma fac ca nu l-am vazut!Eu nu amendez neamurile când fac paranghelii până dimineața chiar daca deranjează vecinii ,sunt băiat de treabă mai ales că sunt neamul lui Gazanu
7
3
FOARTE BINE! Sa-i spulbere! Prea ignoranti sunt oamenii pe trecerea de pietoni!! Auzi ambulanta sau politia si tu treci relaxat pe trecere prin fata lor! Meritati tot ce se intampla!
15
4
Victima, o fata de 15 ani este...constient???????????????
8
0
De ce nu au montat denivelări până acum?
7
0
Mă băieți. Ăștia in zona Abator au pasaj , și peste pasaj au făcut trecere de pietoni.. Bine pasajul este de la Ceaușescu, am uitat sa menționez
9
0
La sectia 5 e un k*t cu ochi care conduce de zici ca e orasul lui. Taie linia, nu semnalizeaza, da flesuri. O rusine pt politia romana. Huo
9
1
Trecerea aia este inutila....sa se faca pasarela. Oras de c***t.
16
1
După ce sunt ca extratereștrii și se pensionează la 50 ani cu pensii babane la care nu au contribuit în totalitate, sunt și neatenți și mai presus de oamenii obișnuiți. Dacă mai punem și ceea ce citim în presa ca nu toți sunt corecți și eludeaza legile ne întrebam cum sa ajungă și ei cu picioarele pe pământ.
11
7
desfiintati doraly,lidl si toate cariciurile din zona.Apoi si trecerea de pietoni.Si sa vezi cum nu mai sunt accidente.Romanilor
8
3
Politzishti au spor la salariu pentru ca munca lor este periculoasa,din cate se vede munca lor este periculoasa dar nu pentru ei ci pentru cei care au ghinionul sa tranverseze strada chiar si prin locuri marcate,feritziva de politzishti chiar daca dreptatea este de partea voastra caci dilimani nu va iarta si muritzi cu dreptatea in mana dupa cum sau mai vazut cazuri.
7
11
A scapat ? Aia e important. Da- in pulanoastra de pieton..
8
7
Era și milițianul cu ochii în telefon la volan scuzați-l și pe el ăștia au voie..
11
7
astia cu siguranta si incredere si cu o clasa mai mult ca trenul ne omoara cand si cum vor ei si nu patesc nimic.militieni nenorociti mai ales panaramele astea tinere care se cred toti un soi de rambo dar saracii sunt p****i de put
12
15
Pasaj pe sub pod idiotilor pasaj pe sub pod
14
2
Acolo, este o trececere foarte periculoasa. Au avut loc multe accidente, unele chiar mortale. Ori facut un refugiu mic, ori desfiintata si facuta alta după giratoriu. Acum de cand este si Lidl acolo, este jale. Si pietonii, unii dintre ei trebuie educați. Foarte multi se arunca pur si simplu în fata masinilor, nici nu se asigura macar ca...este dreptul lor! Multi zic..daca ma loveste, sa plateasca. Nu-i asa! Tu crapi sau ramai olog si ala cu fumigena, fara cauciucuri, cu masina ciunata la el la tara, face doi ani cu suspendare sau deloc.
30
2
In primu' rind ,desfintarea refugiilor,este o timpenie!facusera un lucru destul de bun cu refugile alea,n-au durat mult...probabil iar un paraindarat....in al doilea rind,politistui,cam fac abuz de sirene si girofaruri,in special,aia mai tineri,care se cred la hollywood...le nai da Dzeu cite una dupa ceafa,sa le vina mintea la cap....bine ca nu e asa grav ala micu',care fiind vrb intre noi.ori se uita pe tfn,ori avea casti in urechi,ori ....
22
4
Tineti minte ca la intrare in Cta dinspre Metro2 , la trecerea de pietoni de la liceu , a fost un accident mortal? Toate trecerile de pietoni sunt slab semnalizate luminate protejate. Nimeni nu da atentie acestui lucru , plantam banci cu AI wifi si alte traznai si oamnenii mor pe trecere de pietoni. Cat despre acea trecere este o aberatie acolo, intr un loc extrem de mic, scurt avem 2 statii auto , 2 treceri pietoni , o intrare la Peco , bifurcatii , giratoriu etc... Cei care au proiectat sau cei care au avizat ce scoala au facut ?? Aici la Constanta??
22
4
O prostie care a fost facuta de autoritati, este faptul ca a fost eliminat acel refugiu dela aceasta trecere de pietoni, unde s-a intamplat acest nefericit accident! Cine a gandid desfintarea refugiului , a gândit foarte gresit! Iata consecintele...
23
3
Păcat de așa întâmplare. Doamne ferește.
15
3
Gaborii,au nu au treaba,stiu doar sirena si girofar ca sa impresioneze.
19
12
Pe tot bulevardul 1 Mai și pe șoseaua Mangaliei e o provocare sa traversezi pe trecerea de pietoni.Au fost atâtea accidente rutiere, o sosea cu 2 benzi . Nu știm de ce primaria nu a instalat denivelări în apropierea trecerilor ,se pare că,e drumul primarului pe acolo și sa nu fie zguduit.
19
5
Clanul politistilor si al infractorilor
14
10
In Constanta nu mai avem Politie
19
4
Cei mai buni politisti doar la sectia 5
9
5
Pai astia sunt primii care incalca legea.
20
11

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212