REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

O femeie și-a RUPT PICIORUL după ce s-a ÎMPIEDICAT de CABLURI, pe strada Mircea cel Bătrân!

O femeie și-a RUPT PICIORUL după ce s-a ÎMPIEDICAT de CABLURI, pe strada Mircea cel Bătrân!

Replica API 5 martie 2019 | 10:22 393

Pericol în centrul municipiului Constanța! O femeie a ajuns la spital cu posibilă fractură de membru inferior, după cum au declarat cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Constanța, după ce a încercat să ocolească un autoturism parcat și astfel s-a împiedicat de un cablu.

Potrivit celor care au drum în zona cu pricina (strada Mircea cel Bătrân), situația este una periculoasă din pricina cablurilor lăsate în.. bătaia vântului. În cursul zilei de luni, 4 martie, reprezentanții Primăriei au menționat că au remediat problema.

Se pare că reprezentanții Primăriei au anunțat că vor tăia cablurile și.. cam atât. Mai exact, reprezentanții Administrației Locale, în colaborare cu operatorii de cablu tv, telefonie și internet, au spus că vor continua lucrările de mutare în subteran a cablurilor aeriene de pe principalele bulevarde.

”După ce au fost finalizate lucrările pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între străzile I.G. Duca și Mircea cel Bătrân, operatorii de rețele au avut timp până la începutul lunii februarie să taie cablurile de pe stâlpii din zona menționată și să le introducă în subteran. Cei care nu au făcut acest lucru rămân fără ele și, implicit, clienții lor fără servicii. Începând de luni, 11 februarie a.c., se taie cablurile pe tronsonul amintit”, era anunțul inițial.

Și se pare că s-a ajuns la momentul în care cablurile au fost tăiate. Și așa au rămas. Mai multe persoane care au drum zilnic în zona străzii Mircea cel Bătrân (zona spitalului Isis) au precizat, pentru ”Replica”, că situația este una periculoasă.

”Cablurile atârnă, unele sunt pe asfalt și de abia se văd. Oricine se poate împiedica și poate ajunge pe carosabil, existând pericolul să fie lovit de mașini. O femeie a căzut astăzi (luni, 4 martie – n.r.) și a fost preluată de ambulanță. Am sunat la 112, nimeni nu face nimic”, au spus oamenii.

Cadrele medicale ale SAJ au precizat că pacienta ar avea fractură de membru inferior. Potrivit informațiilor noastre, Poliția Locală constatase situația și sesizase administratorul drumului din data de 26 februarie. Update: O echipă din cadrul Primăriei a ajuns în zonă și a remediat problema!

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca si daca ar fi deschis ochi pe unde calca nu s-ar fi intiimplat asta. ce sa vezi uni dintre noi sin chiar inocenti
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272