REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

O firmă din Ilfov va supraveghea lucrările de modernizare de pe bulevardul Mamaia

O firmă din Ilfov va supraveghea lucrările de modernizare de pe bulevardul Mamaia

Andreea VREJOIU 8 aprilie 2023 | 00:00 2628

O firmă din Ilfov, deținută de afaceriștii Corbuleanu Dragoș și Ghinea Costin Alexandru, va supraveghea lucrările de intervenții și modernizare de pe bulevardul Mamaia. Pentru serviciile sale firma va obține nu mai puțin de 48.096 de lei, fără TVA, în urma unui contract pe care municipiul Constanța i l-a atribuit.

O firma din Ilfov va supraveghea lucrarile de modernizare de pe bulevardul Mamaia

Municipiul Constanța a achiziționat printr-o procedură de cumpărare directă serviciile de dirigenție de șantier pentru lucrările de intervenții și modernizare de pe bulevardul Mamaia, sectorul cuprins între str. Soveja/Zorelelor și sensul giratoriu Pescărie intersecție cu Aleea Studenților. Societatea care se va ocupa de serviciile de supraveghere este Frangomy Solutions SRL din Ilfov, iar pentru serviciile sale va primi suma de 48.096 de lei, fără TVA.

Frangomy Solutions SRL a fost interesată și de supravegherea lucrărilor de reabilitare a rețelelor de termoficare din municipiul Constanța – Etapa III. Firma a fost înființată în anul 2018 și are sediul în județul Ilfov. Administrator îl regăsim pe Nicu Frangulea, iar asociați pe Dragol Corbuneanu și Alexandru Costin Ghigea. În anul 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de 1.113.889 de lei și un profit net de 501.906 de lei.

Iată ce lucrări vor fi edificate!

Conform proiectului de reabilitare al Bulevardului Mamaia se urmăreşte eliminarea deficienţelor circulaţiei rutiere şi pietonale constatate, în contextul îmbunătăţirii mobilităţii în municipiul Constanţa, cu accent pe următoarele obiective generale: controlul parcării vehiculelor pe arterele principale din centrul municipiului; creşterea accesibilităţii pentru pietoni şi extinderea zonelor pietonale; introducerea spaţiului partajat şi crearea infrastructurii pentru circulaţia bicicletelor; creşterea calităţii şi ponderii transportului public; creşterea măsurilor de siguranţă pentru automobilişti, pietoni şi bicicliști; realizarea de piste de biciclete; reducerea poluării aerului în ceea ce privește emisiile de noxe şi a nivelului de zgomot; îmbunătățirea aspectului urbanistic şi al mediului ambiental.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iara face chitcanul o inginerie sa incurce circulatia. Cica eliminarea deficientelor circulatiei rutiere. Este un dezastru total. Ma intreb daca putea vreunul sa incurce lucrurile mai rau, dar cred ca tara-i plina de p____i, se gasea unul si mai p___t.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468