REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.1° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

O mamă, cadru militar, și-a bătut crunt bebelușul de 2 luni. Copilul, în stare gravă

O mamă, cadru militar, și-a bătut crunt bebelușul de 2 luni. Copilul, în stare gravă

Andreea VLAICU 18 aprilie 2024 | 12:23 1125

O femeie, angajată în MApN, a fost arestată preventiv pentru că şi-ar fi bătut crunt copilul de doar două luni. Bebelușul a ajuns la spital la un pas de comă, iar medicii au stabilit că are nevoie de 50 de zile de spitalizare.

O mama, cadru militar, si-a batut crunt bebelusul de 2 luni. Copilul, in stare grava

Femeia împreună cu tatăl fetiței au ajuns la urgențe, la Spitalul de Pediatrie din Ploiești, pe 11 aprilie, când au intrat în camera de gardă.

Bebelușul nu prezenta urme vizibile, însă a fost supus unor examinări medicale și unui RMN, care au scos la iveală faptul că are mai multe fracturi.

Micuța va avea nevoie de aproximativ 50 de zile de îngrijiri medicale, iar expertiza medico-legală arată că aceasta ar fi fost lovită cu un corp contondent, astfel că a fost clar exclus un posibil accident. Fetița se află la terapie intensivă, în timp ce femeia este acum arestată preventiv.

Până în acest moment, nu se cunoaște motivul pentru care mama a recurs la un astfel de gest. Surse apropiate de anchetă spun că femeia nici măcar nu ar fi recunoscut în fața anchetatorilor fapta comisă.

În perioada următoare, mama ar urma să fie supusă unei expertize psihiatrice și astfel să se depisteze dacă suferă sau nu de depresie postnatală.

Aceleași resurse susțin faptul că femeia nu a recunoscut, dar nici nu a infirmat în fața anchetatorilor că ar suferi de vreo boală sau că se află sub vreun tratament medicamentos cu micuța de două luni în stare gravă.

Acum, femeia a fost arestată preventiv, iar astăzi va fi judecată contestația, scrie antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E clar ca acel copil nu are de ce sa fie lasat in familie.Mama la randul ei,sa-si puna dracului sterilet,caci nu e femeie care sa poata creste un copil. E cu capul si sigur va fi mereu.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272