REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

O pată de culoare pe trecerile de pietoni

O pată de culoare pe trecerile de pietoni

Replica API 21 august 2019 | 00:00 434

21 de lucrări decorative vor putea fi admirate în curând pe trotuarele din dreptul trecerilor de pietoni din Constanța. Este vorba despre proiectul „Orașul meu din Mozaic‟ în care tineri artiști plastici vor reinterpreta „Edificiul Roman cu Mozaic‟.

În perioada 20 august - 20 septembrie, tineri artişti plastici vor reinterpreta ,,Edificiul Roman cu Mozaic”, și vor aduce astfel o pată de culoare pe cele mai circulate bulevarde ale orașului, iar așteptarea la trecerea de pietoni se va transforma într-un moment de contemplare, admiraţie şi introspecţie.

Au fost alese 10 treceri de pietoni din diverse zone ale orașului: intersecţie bd. Ferdinand cu str. Răscoalei 1907, intersecţie Traian cu bd. Tomis, intersecţia bd. Ferdinand cu bd. Tomis – Miga, bd. Mamaia – Universitatea „Ovidius”, intersecţia bd. Mamaia cu str. Soveja, intersecţia str. Pandurului cu Şos. Mangaliei, Aurel Vlaicu şi str. Caraiman.

Lucrările vor fi realizate în cadrul Facultății de Arte a Universității Ovidius din Constanța, iar montajul va avea loc la jumătatea lunii septembrie.

Beneficiarul este Fundația Metamorphosis a Universității Ovidius din Constanța și este finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook „Orașul meu din Mozaic‟

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mamaia este cartier , se poate spune fosta statiune Mamaia , din pacate
2
0
ca sa vedeti de unde isi ia comisionul din banii contribuabililor acest bandit din Beidaud cu freza de tractorist... asta era care lipsea acestui asa zis oras , bai fatalau idiotule ?!?
1
1
Este greu, lucrurile nu sunt chiar pe roze in tara, dar asta nu inseamna ca proiectele de genul au scopul de a creste ignoranta populatiei care lasa javrele sa ii suga. Fiecare are probleme sale si fiecare vede cate un lucru din ansamblu, e imposibil sa vezi tot si daca ajungi sa interpretezi un proiect artistic, ce are sa aduca un plus de culoare in oras, ca pe un artificiu ce nu isi are rostul, atunci hai sa nu mai invatam nimic, sa ne oprim toti si sa ascultam de cel care tipa mai tare, sa ne punem pe muncit si nu pe vorbit. Sa vorbim cand avem ceva de zis.
3
1
Am ajuns de rasul intregii Tari , turistii sunt consternati de halul in care arata Orasul si fosta Statiune Mamaia , actualmente cartier de blocuri ! Orasul traieste cele mai groaznice timpuri din toata istoria lui , nici dupa razboi nu arata asa ...
7
2
Ce "realizare"....
4
2
nu cred ca e cel mai propice loc pentru admirat peisajul. Sa nu va treziti cu pete de culoare in plus pe trecerile de pietoni, dar si pe capote de autoturisme.
6
2
Alta "tichie de margaritar" platita din banii nostri catre un ONG din care fac parte sigur numai mafioti
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920