REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.5° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

O tânără din Constanța, omorâtă în Italia

O tânără din Constanța, omorâtă în Italia

Andreea VREJOIU 3 noiembrie 2022 | 12:47 7259

Mirian, o tânără de doar 22 de ani, stabilită în Italia, a fost omorâtă de un șofer drogat. Era stabilită în Italia și se bucura de o viață liniștită acolo. Nimic nu avea să prevestească nenorocirea care urma să se întâmple.

În timp ce se întorcea acasă fata mergea pe jos spre casă, pe via Vittorio Veneto. La un moment un șofer în vârsă de 23 de ani a spulberat-o pe aceasta cu mașina. Tânărul cu pricina se afla sub influența alcoolului, dar era și drogat. Impactul a fost atât de puternic, încât tânăra nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Tânărul a povestit că românca i-a apărut brusc în față și nu a mai putut să o evite. Miriam a fost luată pe capotă iar mai apoi aruncată în aer. Ajunși la fața locului, oamenii nu au mai putut să facă nimic pentru tânără, care era deja decedată. Miriam se certase înainte accident cu iubitul ei, fiind și pentru ultima oară când l-a văzut pe acesta. Pompierii ajunși la fața locului au găsit un laptop și câteva lucruri personale ale tinerei.

Tânără era din Constanța

Miriam s-a născut în Constanța, însă a plecat în Italia pentru un trai mai bun. Nu a plecat singură ci alături de mama ei, dar și de iubit. Tânăra lucra ca barmaniță la fel ca și iubitul ei. Îi plăcea foarte mult să citească și era foarte pasionată de călătorii. Își dorea să urmeze facultatea de criminologie din Padova. Din păcate nu a mai putut face acest lucru și asta pentru că destinul ei a fost curmat mult prea repede de șoferul drogat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si daca era c u r v a asa cum spuneti voi inseamna ca trebuia sa moara sau ca viata ei e mai putin valoroasa decat a voastra?
1
0
Prostitutia e legala in occident
0
0
Ce le stii tu pe toate Giani desi in articol spune ca a plecat impreuna cu mama si prietenul ei . Credeti ca cei care pleaca pentru un salariu mai bun in strainatate o duc bine si fac trotuarul ?Vă inselati,majoritatea muncesc cinstit pentru ca legile sunt aspre si pentru că dacă esti strain trebuie sa fii cel mai cinstit dar si asa viata e grea printre straini cu atat mai mult daca locul de munca nu este obtinut printr-o agentie de plasare a fortei de muncă.
6
0
Îți luase locul futule??
4
2
Ce va mai place sa judecati ... nu toate femeile plecate in Italia presteaza cea mai veche meserie .
4
3
Articol corect in timp ce se prostitua pe marginea drumului ca la bar nu prea avusese clienti o romanca a fost acrosata de un sofer.
4
3
cordeza producatoare!
4
2
Prostalau esti ma.nu stiu cum te suporta pamant fmm de lichea
15
3
o cwrva prostituata
4
17

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212