REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

O TURISTĂ din AMERICA, dezamăgită de cum arată CONSTANȚA

O TURISTĂ din AMERICA, dezamăgită de cum arată CONSTANȚA

Replica API 17 noiembrie 2021 | 00:13 3822

Un turist din America, care vizitează Constanța de ani de zile, a rămas cu un gust amar după ultima vizită făcută la orașul de la malul Mării Negre. Cataloghează situația în care se află Constanța ca fiind una… tristă. De ce? Aceasta spune că administrațiile au lăsat ani de zile în paragină Cazinoul, la fel și Centrul Vechi . ”Atât de multe clădiri frumoase în stare groaznică. Este foarte trist să le vezi”, a declarat americanca.

Constanța, municipiu la malul Mării Negre, mai are nevoie de foarte multă muncă pentru a arăta ca un adevărat oraș european. Se pare că, nu doar constănțenii sunt de această părere ci și turiștii, fie ei români sau străini. Nu demult, Compania Națională de Investiții a anunțat că peste 100 de muncitori sunt în fiecare zi pe șantier „cu un obiectiv extraordinar: renovarea și recondiționarea Cazinoului din Constanța. Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin CNI va reda imaginea vechiului Cazino, edificat în perioada 1906-1912, și va pune în valoare una dintre cele mai importante clădiri publice realizată în stil Art Nouveau, cu o remarcabilă unitate stilistică a tuturor elementelor decorative”, era transmis în mesajul comunicat de CNI.

Interiorul actual al Cazinoului

Părerea unui turist: „Este foarte trist...”

Însă, ce ne-a atras atenția este replica unei femei din Astoria, New York. Domiciliată în Statele Unite ale Americii, femeia, căsătorită cu un român, a declarat faptul că vine anual în Constanța. Cum părerile turiștilor sunt destul de importante pentru municipiu, iată ce a declarat turista atât despre starea Cazinoului, dar și despre Constanța: „Am vizitat Constanța în fiecare an, de 18 ani. Am fost mereu dezgustată și tristă să văd o clădire atât de frumoasă în ruină, așa că sunt bucuroasă să văd că se renovează. Rușine administratorilor orașului pentru că i-au permis să se degradeze atât de rău, încât va dura ani de zile pentru a o renova. Același lucru îl pot spune și pentru părți din Centrul Vechi. Atât de multe clădiri frumoase în stare groaznică. Este foarte trist să le vezi. Despre Stațiunea Mamaia nici nu voi mai începe să discut.”.

De precizat este faptul că Peninsula va reveni la frumusețea de altădată în momentul în care proprietarii imobilelor în stare avansată de degradare le vor reabilita, iar pavajul distrus va fi și el recondiționat.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numele meu este Fagadau Decebal, si nici de paznic de wc public nu sunt bun ca sa fiu angajat.
2
5
vaaaai cum a putut sa zica asa ceva de acest oras. e bine daca e doar dezamagita. PS gigele esti un dobitoc omologat
5
0
daca nu a impuscat-o vreun psihopat e mai bine in constanta!!
5
2
Un orasel de provincie, cu hotomani pe masura! Dar bine ca nu ne-am nascut in Sudan sau Congo.
14
1
lasa votul ca nu doar o administratie locala e de vina pentru cum arata un oras, ci toti locuitorii, astia suntem asta avem nu mai cautati vina in alta parte
13
1
Pai exact asta e problema, Gigele, nu ai pe cine vota.
9
0
Voi astia care plangeti cum arata orasul Constanta ca o catacomba, de ce v-ati dus sa votati de fiecare data ? Eu in 30 de ani am votat doar de 2 ori, in rest am stat in casa in ziua votului, am baut bere si m-am uitat la fotbal la tv. Nu ma consider partas la distrugerea orasului cum sunteti voi care ati votat.
4
26
cwrvelorreplica....adica ce rau a fost pana acum dar se vedeti de aici inainte cum o sa fie,lucs si belsug,bineinteles cu aportul lu chitac... mweeeecwrveordinare!!!
12
10
Vroiati sa arate altfel dupa ce praduitorii de fonduri sunt bine mersi.
26
3
Noroc cu marea
23
1
Vorbeste ma terminatule in numele tau. Deaia aia sunt cu secole inaintea noastra. Din cauza ignorantilor ca voi care sunt nederanjati de starea orasului.
50
2
Sa ii dam la moe si sa ne pisam pe san franciscou ej
3
51

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272