REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

OAMENII au dat BULUC în Portul Tomis, la BOBOTEAZĂ! Video

OAMENII au dat BULUC în Portul Tomis, la BOBOTEAZĂ! Video

Replica API 7 ianuarie 2021 | 00:03 7207

La Arhiepiscopia Tomisului a avut loc miercuri, 6 ianuarie a.c., slujba de Bobotează, oficiată de ÎPS Teodosie și un sobor de preoți.

În fața Arhiepiscopiei s-au adunat sute de enoriași.

Precizăm că, la ora 11.00, a avut loc tradiționala Procesiune de Bobotează, de la Catedrală până în Portul Tomis, unde, împreună cu un sobor de preoți și diaconi, ÎPS Teodosie a oficiat slujba de Sfințire Mare a apei.

La sfârșitul acesteia, IPS Teodosie va arunca trei cruci în apele mării, ce simbolizează Arătarea Sfintei Treimi la apa Iordanului.

Update:

Mii de oameni au fost prezenți la slujba de Bobotează oficiată în Portul turistic. Jandarmeria estimează că ar fi prezent un număr de 2500-3000 de persoane. Menționăm că în acest număr nu au fost incluse persoanele care urmăresc slujba religioasă de la distanță.

ÎPS Teodosie a îndemnat enoriașii să păstreze distanțarea socială, însă aceasta a lipsit cu desăvârșire. Oamenii au stat buluc, umăr la umăr.

”Dumnezeu nu poate fi restricționat. Iată, am venit să ne sfintim noi, să sfințim și marea. Aici e locul unde tot omul vrea sa ajungă măcar o dacă pe an. Apa mării e vindecatoare. Să mulțumim lui dumnezeu pentru aceasta vreme minunată, cu soare. Nadajduim să mai vină și iarna ca sa mai omoare microbii. Îi multumim lui Dumnezeu pentru toate. Acum, voi merge pe mare”, a spus ÎPS.

A.V., D.B., L.I.

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum sa se termine mai nea Livihle, la cati prosti se inghesuie sa-i atinga rochia sfanta? Asta e adevarul ! Fara sa supar penimeni, avem foarte multi prosti si needucati in tara. Trist dar adevarat!
0
0
Nu plecati cu ei sunt tepari
0
0
oile au iesit din staul. Acesta era titlul potrivit. Bheee, bheee, bhee, suntem oi proaste si vrem sa dam banul la biserica. Bheee, bhee !
0
0
Din cer nu pica doar PLOAIA si GAINATUL de pasare!! Din cer ne vin BINECUVANTAREA si MILA CELUI PREA BUN !! DUMNEZEU DRAGUTUL cum il denumesc ardelenii! SA LUAM AMINTE LA ACEASTA!!!
1
0
Daca am fi Si cu Credinta si Rugaciunea la cum sau adunat acolo poate ca domnul ne ar ierta mai des !
2
1
Sa facem vaccin cu agheazma! Care nu poarta masca SA POARTE BIKINIY LU SHOSHOAKA PE MUYAN!!
0
0
IPS Teodosie, vrednic este!
3
2
e nervos ca i-au "confiscat" cei din Suceava manastirea de la Dorna Arini, cu hotel 4 stele cu tot, de pe care scotea si el un ban "muncit". Asa ca, slujbe multe, prosti sa vina, bani sa iasa. Cat despre Covid - sa vina iarna, apa de mare, agheasma - ca daca mor oamenii, tot el castiga la inmormantari
5
2
Degeaba vor da buluc la ATI pentru ca locurile vor fi ocupate
8
5
IDIOTILOR si NATARAILOR !Din Cer nu pica decat ploaia !!! In loc sa dai buzna la REVOLUTIE sa omoram criminalii beti apa imputita de la acest labar si homosexual care isi baga mana si in asa zisa"""agheasma """" Ma da prosti mai sunteti !va meritati soarta !
8
3
Ce cotet? Poate tu ai stat in cotet. Cine a stat in casa ca prostu da nasol, altfel toate au fost bune si frumoase
1
1
au inceput sa creasca cazurile...peste 1-2 saptamani din nou la cotet,handicapatilor..
7
3
dintre plimbaretii de azi or sa ajunga la spital. Daca in toata lumea civilizata se sta in casa cat mai mult, acest popa inversunat si ofticat, incita oamenii la nesupunere sanitara. Poate el si a facut vaccin de la rusi dar fraierii din piata?..
11
4
Pai cum ? Nu mai e valabile aia cu max douazeci persoane? Ce comedie de tara !
23
3
V.a mascarit iar Teodosie.. a facut ce a vrut! Pandemie? Distantare sociala? Azi daca s.a permis asa lume multa in port maine putem mergem la un concert sau spectacol in port?
21
4
Carantina partea 2! Haide!!
16
3
Baa, am zis ca e concert in Portul Tomis, ce e asta, pandemie??
22
4
Pupatorii de moaste covid au iesit la.atac ca de obicei nefiind in stare sa isi arunce frustarile in fata celor care ai guverneaza
13
6
Pularailor de prefect, de tov primar si de politie de cacat : puscariasul de Teodosie se pisa pe boi si voi...mucles ! Bine ca amendati, nevolnicilor, slugilor, cetatenii normali la cap dar care mai gresesc si lui idiotul asta de popa ii pupati poala. Cacati ordinari platiti din banii nostrii, pupincuristilor!
24
4
Sa vina carantina 3 pana de paste . Sa nu va mai plangeti ca idiotii ca stati in case , luati cu aghiazma ca va trece
22
4
Oare sa fie IPS Teodosie vinovat de tot ceea ce se intampla cu BOR din C-ta? E ca si cum am sustine ca Nicolaesi Elena Ceausescu ar fi singurii vinovati de ce s-a intamplat in Romania intre 1965 si 1989.
10
3
Felicitari!!!! Asta inseamna patriotism
12
14
Bravo politia romana. Stati prin boscheti sa panditi cetateni dar pe astia nu ii vedeti.
33
6
avem hahalere de autoritati.Omul asta trebuie inchis undeva!
30
7
Zdreanta asta de popa nu mai este IPS ci PFA e disperat dupa bani ,il pune tacsu-mare la treaba ca a vazut cai merge, a scapat cu furaciunile din fondurile europene
26
8
Cand citesc comentariile ignorantilor pishati de mai jos ma intristez. O gamada de lume indobitocita de televizor, saraci cu duhul
15
5
Cu distantarea sociala chiar nueste o problema in Romania. Romanii sunt mai mult decat distantati social,sunt de-a dreptul dezbinati. La distantarea fizica in diverse ocazii e mai greu,insa asta este peste tot acolo unde nu se aplica reguli sau unde numarul de persoane educate este cu mult mai mic decat cele de soi prost.
17
2
Imi era dor de un articol iar cu teodosie, nici o zi fara el, yuhuu !!
19
2
si eu care ma gandeam ca e pe terminate asta cu biserica dar vad ca m am inselat .Are si biserica prostii ei .Cu atata prostime o mai duc bisericile inca 100 de ani fara sa produca nimic
24
8
Deci aces gajait, lea demonstrat inca o data ca il doare la pwla de toti, de la presebinte si pana la ultima baba surda. O adunatura de idioti care cred in vorbele la un idiot
28
5
Sunt curios de unde are arhiepiscopia bani sa organizeze an de an acest eveniment,la ei nu mai umbla ANAFUL? umbla la astia mici cu tarabe si buticuri... ROMANIA O TARA DE HOTI !!
18
10
Constanta a devenit nefericitul ortodoxiei.astia nu au nici un dumnezeu.
19
10
Daca Inaltpreasfintitului nu i se poate impune de catre organele in drept sa respete legea, asa cum o facem cele dintre mai multele oi pe care se lauda el ca ne pastoreste cu har, atunci oile ar fi trebuit sa ia masuri si sa -i aduca la urechile lui preasfinte ca dupa lege trebuie sa poarte masca, dupa lege trebuie sa impartaseasca cu lingurite diferite sau sa o sterilizeze pe cea de argint dupa fiecare folosire. Sunt curios cum se va termina mascarada asta a Spagoveanului si dispretul lui total fata de legi si fata de noi ceilalti cetateni care le mai respectam. Hai sa fi judecat de Al de sus
29
6
Un circ TOTAL , lipseste Mazare cu carele lui alegorice si cu fetite cu snururi in cur , Halal,
35
8
Bagami as pula in toti idiotii de acolo, o haita de analfabeti, manati de un labagiu poponar Teodisie. Singuri isteti de acolo sunt sarmanii boi. Bag pula in tot ce misca. Pa.
27
11
Se pare ca nu numai carele sunt trase de boi...
32
8
Asa arata o adunatura de prosti ..ce distantare ..ce purtarea corecta a mastii. E o bataie de joc la adresa medicilor ..asa ceva nu trebuia sa aiba loc fiind PANDEMIE.
39
14
OASTEA DOMNULUI SUNT ASTIA.
11
19
Nu cred ca huleste cineva cele sfinte, ci doar pe tartorul de teodosie care numai fata de om sfant si har dumnezeiesc nu are! Si altii ca el!
33
10
Sute de prosti!
30
18
sa va fie rusine in zi de sarbatoare huliti pe cele sfinte
18
28
O mare de idioti!
34
16
Icata ca la ovidiu n-a mai venit ca pinokio are covidu,si se pare ca taman asatzi e pala parket, pala politia economica,pala duhovnic ca are o gramada da pacate sa fie la familia lui
9
3
s-au desteptat prostii ! Din zeci de mii au devenit sute !!! Banul, unde este banul ? Va blestem pe toti daca nu dati banul. Ti-ai draku de prosti !
19
13
pai sfintia sa a zis ca o sa fie prezenti 30 de mii, si voi ziceti doar sute?
13
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272