REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Oamenii sunt speriați: HAITE de câini își fac veacul pe la Auchan Sud din Constanța

Oamenii sunt speriați: HAITE de câini își fac veacul pe la Auchan Sud din Constanța

Replica API 18 martie 2018 | 00:00 282

Parcarea de la Auchan Sud din municipiul Constanța, de pe șoseaua Mangaliei, a devenit un motiv de teamă pentru cetățenii care merg să facă cumpărăturile la hipermarketurile din zonă. Sunt mai mulți câini, care stau în haită, iar din cauza lipsei de mâncare și apă pot deveni agresivi. Oamenii speriați nu vor să coboare din mașini de frică că vor fi mușcați din senin.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CC is short for cac t
1
0
Nu mai dati voi exemple de tari civilizate. Gradul de civilizatie se masoara si in grija oamenilor fata de animale. Numai bestiile primitive vor sa moara cainii.
1
2
BAI ELE TU DE CAND DAIORDINE LA OAMENI CE SA FACA? POATE OAMENII NUVOT SA PUNA MANA PE CAINI SA II STERILIZEZE... PLATIM TAXE IN ORASUL ASTA CA SA EXISTE AUTORITATI SPECIALIZATE... DE CE TREBUIE CA CETATEANUL SA FACA CEVA DIN MOMENT CE PLATESTE TAXE... SI N CRED CA ESTE NIMENI DISPONIBIL SA ASTEPTE 5 ANI CA SA MOARA CAINII... ORASELE NU SUNT FACUTE PENTRU ANIMALE... PENTRU ANIMALE SUNT TARCURILE!!!!
3
2
voi iubitorii pulii de animale sa va ia dracu cu javrele voastre lasati cacatul peste tot mortii vostri de imputiti de iubitorii puliid de scarbosi nenorociti mai importanta e viata javrei decat orice altceva IMPUTITILOR sa le lingeti cacatul javrelor pe care le venerati MUIE la zombie cu caini pe strazi sa va ia otrava pe toti scarbelor
9
2
oameni sunt speriati??? bagameas pula in morti lor de infectii,adevaratele animale sunt oamenii
5
6
si dupa ce sterilizam fiecare cate un catel ce facem cu ei? Le dam drumul inapoi pe strada si 5 ani nu cobor din masina, astept sa dea coltul. Si te invit pe tine sa duci haita de caini la sterilizat, daca reusesti sa te apropii de vreun membru. Succes in continuare!
7
2
in loc sa comentati ca niste ratati, ce sunteti,puneti mana fiecare pe un catel si duceti-l la sterilizat si vedeti daca mai aveti probleme in 5 ani. Dar nooooo, romanul trebuie sa se planga cat e ziua de lunga in loc sa ia problema in propriile maini. Ratatilor care sunteti. Si in orice zi din saptamana mai degraba as fi pupator de javre decat pupatori de sobolani ca voi care tot ce stiti sa faceti e sa va plangeti si sa castigati 15 mil pe luna toata viata. La muie voua!
1
11
O imagone hidoasa ,de nesimtire si iresponsabilitate Oamenbi buni ncand o jigodioe agreseaza si musca dati primaria in judecata si cereti bani multi pt a ii invata minte Cred ca numai asa vor de3veni responsabili .Sunt oameni care au castigat 5000 sau de 10 000 de euro Nu i de colo .ASstia cu coltul de paine sunt cretini Doar nu o sa umblam cu rucsaul de paine pt comunitari .Ce parere aveti istetilor . Animalele sunt imprevizibile stresate si nu stii cum reactioneza .
4
1
apuca m ai de masline
4
3
Astia care pupa javrele in coor sa vina in Coiciu unde este zona zero la grila de impozitare , la intersectia strazilor Rasuri cu Trandafirului sa vedem daca puteti sa va odihniti noaptea si ziua sa treceti prin zona fara teama. Noroc cu Ianicare asigura asistenta tuturor. In curtea casei de pe colt sunt pe putin 20 de maidanezi si se inmultesc. In curtea casei de langa punctul de vanzare butelii sunt doua animale foarte agresive care sar si gardul si se reped la trecatori. Asa ca sa veniti in Coiciusa ii pupati in dos !
9
1
mai neghiobilor , dati un colt de piine anjmalului si nu iti face nimic . ei se apropie de tine in speranta ca vor primi o bucatica de mancare , chiar si piine DAR DACA VOI SANTETI NENOROCITI SI DATI CU PICIORUL SI II HUIDUITI... Ciinosi mai santeti la suflet . Negrii in cerul gurii
2
17
jupuiti javrele si dati sa manance zoofili,,
8
1
In Trust la stadion, seara umbla una cu trei caini, care sunt extremi de agresivi, poate vede si ecarisajul din Cernavoda!
7
2
O scurta vizita in portiune Sat Vacanta-Complex Expozitional, sa vedeti ce inseamna cu adevarat caini agresivi. Nu sunt multi, doar 20.....
8
4
ce aveti cu saracele animale nu ataca pe nimeni de coruptia din romania nu scrieti nimic dar de niste biete animale imediat comentati
6
17
rahat de stire
4
7
Nimeni nu e disperat de haitele de corporatii?
8
8
Pai nu se laudau cei din primarie ca au semnat nu stiu ce contract si ca se vor lua toti cainii din oras?
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920