REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Olaf Scholz: Războiul ar putea dura mult timp, pentru că Putin l-a pregătit mai demult

Olaf Scholz: Războiul ar putea dura mult timp, pentru că Putin l-a pregătit mai demult

Replica API 3 iulie 2022 | 00:00 876

Decizia preşedintelui rus Vladimir Putin de a declanşa o invazie asupra Ucrainei vecine a fost luată cu mult timp înainte, potrivit cancelarului federal german Olaf Scholz, informează duminică dpa.

Olaf Scholz

"Cred că decizia de a declanşa acest război a fost luată cu un an înainte ca el să fi început şi poate chiar mai devreme, pentru că (Vladimir Putin) s-a pregătit pentru aceasta", a spus liderul german într-un interviu pentru postul american CBS, publicat integral duminică. "Astfel, el (Putin) va putea continua cu războiul cu adevărat mult timp", a adăugat Scholz.

Olaf Scholz a mai recunoscut că a fost o greşeală a ţărilor europene să devină atât de dependente de resursele energetice ruseşti. "Ar fi trebuit să investim peste tot în Europa în infrastructură, ceea ce ne-ar fi oferit posibilitatea de a schimba furnizarea, de la o zi la alta", a spus el, scrie Agerpres.

"Aceasta este lecţia care a fost învăţată în Europa şi în multe alte locuri, că trebuie să fii pregătit: să fii pregătit pentru situaţii precum aceasta", a subliniat Scholz.

Întrebat despre cât de mult mai cheltuie încă Germania pe importurile de resurse energetice din Rusia, Olaf Scholz a spus doar că suma s-a redus.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Apropo, idiotule! Nu e nimic utopic in ce declar. Totul se bazeaza pe argumente puternice si irefutabile. Nici macar pe cele legate de religie nu le poti contesta. Astfel, baliverna ta cu "luatul pastilelor" poate fi justificata intr-un singur mod. Ai un parinte care ia pastile de nebun. Ai 8 clase, deoarece iti cunoastem identitatea de pe contul de facebook si adresa de email, respectiv IP-ul de pe care te-ai logat ultima data la contul tau de facebook, iar pe GPS TRACKER,numarul de telefon de pe care te-ai logat pe Telegram si WhatsApp in grupul lui George Simion.Ai impresia ca noi ne jucam?
15
0
Plus ca Transnitria apartine Ucrainei si abia asteptam sa fie recastigata prin ocupatie militara de catre ei, sa fie rezolvate calculele oficiale cu Moldova si apoi ne unim cu Moldova. Si pe rusi o sa-i luam in pula, in frunte cu fiicele lui urate ca noaptea. Apropo, pe fii-sa lu' Putler, Katerina Tikhonova o fute unul cu numele Igor Zelensky. Karma! Ha ha ha! Si acum o glumita asa de noapte buna, care faci pariu cu mine ca ii da Igor Zelensky m**e de 2 ori pe zi ficei lui Satana Vlad Putler? HA HA HA! Ii da "cu ura", pentru ca prietenii stiu de ce. HA HA HA!!! Ha ha ha!!! Ha ha ha! Ha ha ha!
10
0
Asta ca idee, te informam ca stim cine esti. Potoleste-te cu rusofilimea, sa nu fi acuzat de tradare de tara si tu ca aia, ca se apropie vremea sa va lasam fara cetatenie si va dam afara, pe bozgori, pe rusofili si pe restu, afara din Romania si Basarabia care ne apartine si la noi se va intoarce si oficial, in maxim 2 ani. Va dam bilete DUS in "GULAGUL" din asa numita Transnistria, precum fac rusii indragiti de tine. Si o sa muncesti acolo cu carca, sa-ti arati dragostea pentru putinism si IMPERIUL SATANEI din Moscova. Ne-am inteles? Sau sa-ti fac public numele si cnp-ul?
0
0
Pentru cacatul asta de la 13:03. Mai taci, in mortii ma-tii de copil! Vezi ca si pe pagina de facebook al tradatorului de tara si de neam, a rusofilului fiinantat de rusi, George Simion, ai comentat de N ori aceeasi prostie cu "pastilele", ca replica la comentariile celor care il contestau pe jegosul de e t n i e RR O M A care a ajuns presedintele partidului rusofil, fascist, antisemit, extremist, ultranationalist, proexit, nouadreapta camuflata, A U R, copie fidela a partidului minoritarilor r r o m i, A U Rr, "Alianta pentru unitatea rr o m i l o r. Asta explica tot, tac-su e t i g an.
0
0
iar nu ti-ai luat pastilele, vezi ca mai sunt farmacii cu program nonstop!
0
0
Deci, tarile membre NATO nu se pot ataca intre ele, deoarece cea care ataca prima este exclusa imediat din alianta, iar atacul este vazut ca un atac impotriva aliantei NATO si se activeaza articolul 5, iar "atacatorul" este eliminat imediat, calcat in picioare, mai pe romaneste. De asta are nevoie omenirea, ca toate tarile sa intre in NATO, inclusiv Rusia. Pana atunci, se asteapta o revolutie in Rusia si o eliberare de sub tirania SATANEI din Moscova si a caracatitei satanista, holodomoro-gulagiara, sovietica, bolsevica, canibala etc. Poporul rus e prizonier al mafiei "familia moscovitilor".
10
0
Pai, toata planeta, dar absolut toata planeta asteapta sa moara Satana Putin, aka Adolf Vladimir Putler. Apoi, cu putin noroc, poate vor avea noroc rusii sa-si aleaga prin vot democratic un OM ca presedinte, nu un asasin satanist KGB, NKVD, FSB etc. Mihail Gorbaciov a inteles ca este cel mai bine sa te ai bine cu vecinii si trebuie sa lasi de la tine, ca sa faci pace. Tot el a zis ca omenirea are nevoie ca toate tarile sa renunte la armele nucleare, fapt ce ar aduce pacea globala. Aliantele precum NATO nu ataca pe nimeni. De-aia satanistii putinisti il vor mort pe Gorbaciov, ca adevarul doare.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272