REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Olivia Steer, în vizorul jurnaliştilor de la Rai Uno? "Am văzut cu ochii mei că de la RAI la IAD e un singur pas"

Olivia Steer, în vizorul jurnaliştilor de la Rai Uno? "Am văzut cu ochii mei că de la RAI la IAD e un singur pas"

Replica API 18 decembrie 2021 | 16:40 1082

Cunoscută pentru părerile sale anti-vacciniste, soţia lui Andi Moisescu face declaraţii în premieră cu privire la refuzul unor invitaţii de a acorda interviuri unor jurnalişti străini, scrie okmagazine.ro.

Olivia Steer

În contextul scandalului stârnit de vizita jurnalistei italiene Lucia Goracci la Bucureşti, care şi-a dorit să realizeze un material despre situaţia vaccinării în România, incluzând un interviu cu senatoarea Diana Şoşoacă, Olivia Steer surprinde cu o declaraţie din care se înţelege că şi ea a primit diverse oferte, de-a lungul timpului, de-a oferi interviuri unor instituţii de peste hotare (inclusiv Rai Uno?), ştiută fiind poziţia sa vizavi de vaccinarea populaţiei.

"De prin 2015 încoace, am tot zis pas la diverse invitaţii curtenitoare şi în mod egal dubioase de a da interviuri unor cotidiene internaţionale şi agenţii de presă străine, unei televiziuni franţuzeşti sau unor grupuri de antropologi care făceau, cică!, cercetare în teren cu privire la profilul scepticului român, pe bani mari veniţi de-afară. Sanki! Lucrând în mass-media atâţia ani, am aflat, direct de la sursă, şi am văzut cu ochii mei că de la RAI la IAD e un singur pas. Sau mai puţin...", notează Olivia Steer într-o postare distribuită pe noul său cont de Facebook.

"Între timp, metodele prin care sunt vânaţi negaţioniştii s-au diversificat şi rafinat. Şi chiar şi aşa, tot jalnice şi transparente au rămas", crede ea. "Dar despre toate astea, pe larg, curînd, pe blog...", ne promite Olivia Steer, lăsându-ne cu multe întrebări în minte.

Olivia Steer a stârnit mai multe polemici în spaţiul public referitoare la vaccinare şi pandemia de coronavirus, cea mai recentă fiind cea din luna aprilie a acestui an, când susţinea că pacienţii infectaţi cu COVID-19 mor ”sufocaţi şi însetaţi”, ucişi de ”protocoalele criminale ale OMS” şi cu ”complicitatea criminală a eroilor din linia întâi”, iar ”guvernele pandemice mituiesc presa cu peste 200 de milioane de euro să inducă populaţiei sentimente de frică iraţională, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%”.

Tot ea a intrat în dispute cu mai mulţi medici din cauza unor declaraţii controversate referitoare la diete alimentare, remedii naturiste şi rolul vaccinurilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vrei scandal,te bagi in seama cu maimute gen sosoaca,steer,becalietc!
6
0
Doar din privire si iti dai seama ca nu e chiar zdravana la cap.
5
0
antivaccinista cu copii si sot vaccinati .siktir
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272