REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

OMS s-a SUCIT! Modelul aplicat de Suedia, fără restricții, era cel MAI BUN în combaterea pandemiei

OMS s-a SUCIT! Modelul aplicat de Suedia, fără restricții, era cel MAI BUN în combaterea pandemiei

Replica API 30 aprilie 2020 | 16:57 64199

Pare un scenariu dintr-un film de comedie, dar nu e. Organizația Mondială a Sănătății consideră, mai nou, că modelul aplicat de Suedia, care a refuzat să își pună pe butuci economia din cauza epidemiei de coronavirus este cel mai indicat. Din păcate, concluzia OMS vine după ce majoritatea țărilor din Europa și-au periclitat serios economia, închizând companii.

Dr. Mike Ryan

Cred că vom ajunge la o nouă noțiune de normalitate. Cred că în multe privințe Suedia reprezintă un model de viitor, dacă dorim să ne întoarcem la o societate care nu are restricții", a declarat Dr. Mike Ryan, directorul executiv care se ocupă de programele de Urgență ale OMS în Geneva, conform Foxnews.com, citat de stiripesurse.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu comparati suedezii cu romanii
3
3
Modelul suedez nu putea fi aplicat oriunde mai ales la noi .Nu au avut import de populatie din zona rosie, au alta educatie nu locuiesc impreuna in numar mare au alta cultura.
40
13
Si cand te gandesti ca statele precum Romania nu au fost in stare sa faca o analiza interna cu oameni capabili din tara si au tinut cont de Mascarici astia care fac jocurile SUA, BIG PHARMA ETC.
34
12
Mai terminati cu fake news-urile, mincinosilor. Altceva a declarat Mike Ryan!
39
16
Sa va fut rasa in gura cu virus vostru minciunile vostre tau last oameni fara munca ati inchis tot sa inceapa revolted in lume
60
20
Sa va foot ma. Dupa 6 saptamanii de izolare , v-ati dat seama ? Dupa ce ati bagat tara in faliment? Cine plateste?
63
21
Un maniac nebun.Asta e. Fata lui il tradeaza. Finanteaza laboratoare... I s, a pus pata pe experimente cu virusi. Bolnav psihic. I a luat banii mintile. Un criminal. Suntem condusi de criminali.
61
9
@o pla belita. Esti cel mai mare idiot. Suedia a facut o prostie imensa si doar sistemul ei medical ultraperformant a facut sa bu se confrunte cu o tragedie de proportii. Izolarea era singura noastra optiune si dobitocii care sustin altceva sunt si niste iresponsabili. Relansarea economiei este un slogan penibil. Economia noastra era de multi ani o pula bleaga si relansarea ei este doar o laba in plus care va produce multe bataturi cretinilor care cred asta...
67
49
Pana mea!!!!
92
34
suedia au padurile intacte suedia nh poluiaza aeru apa si mananca pe cat se poate fara tot felu de chimicale in alimente si mau important nu -si vand padurile ca cetatean strain nu ai dreptu de a cumpara pamant in suedia pe cand in romania sa vandut tot
34
7
Pentru terminatii care chiar nu inteleg situatia... Suedia e foarte aproape sa ajunga la imunitate de grup, deci pe viitor virusul nu va mai aparea la ei... in schimb la noi va fi prezent si in urmatorii ani si in mod sigur vor muri mult mai multi ca in Suedia, in plus la noi se va muri si de foame pentru ca economia a fost distrusa pentru cel putin 10 ani. Doar nesimtitii aia cu pensii speciale stau linistiti.
94
26
stati in casa spaltiva pe maini,muie iohanis,muie penele
111
24
Suedia este dat ca si un model de iesire graduala din criza si nu model de lupta impotriva coronavirusului. Multi prosti.
53
13
Culmea! Chiar a zis asta, este pe site-ul foxnews! Idiotul esti chiar tu!
40
12
suedia are declarati aproape 2600 decese la 10 mil de locuitori fata de romania cu 700 la 20 milioana ca doar s-a pus si diaspora care s-a intors, deci pacaliciul asta bate campii sau ii da fima faliment!!! sursa worldometers cu info coronavirus dupa si www inainte punct intre ele.
39
24
Daca ne uitam la el si ar fi sa il repartizam intr un rol unde l am pune?personaj negativ?sau un bine-voitor domnitor?dictator?
34
7
multi idioti la comentarii, OMS nu a spus asa ceva, replica ziar de kkt
14
30
Ai dreptate Ioane, ei se vor plimba la aer curat si vor lua prime pentru ca-i periculos rau sa te iei la tranta cu virusul prin tufisuri.Cea mai misto meserie din Romania... MILITIAN sau mai bine zis trantor.
15
3
Avea dreptate Vantu.Astia testeaza populatiile sa vada cum reactioneaza pentru ca mai tarziu sa execute ce e mai rau
34
9
Asta a fost doar un exercitiu ce urmeaza doar Orwel in "1984 " a anticipat si asta daca nu suntem uniti
35
6
De 1 Mai militienii sadici si cei asimilati lor se vor plimba prin padurile patriei,prin parcuri si pe plaja ca sa adune bani la buget cu forta iar prostii de romani stau in case sau merg pe bulevard sa ii gazeze masinile de parca virsusul ar sta ascuns prin parcuri si paduri dupa tufisuri gata sa sara in carca oamenilor ca sa muste din ei.Prin parcuri ai mai mult spatiu sa ocolesti alti oameni decat pe strazile inguste si supermarket-uri.Dar daca ne conduce o armata de idioti nu ne putem astepta la nimic bun din partea lor.Suntem turma lor pe care o mana cum vor ei.Oare cand ne vom destepta?
39
6
EU SI CU ARABU NE IZOLAM PINA PE 1 IANUARIE
37
7
Cand v-am zis de la bun inceput ca statul in casa este o tampenie pe gustul istericilor nu m-ati crezut! Acum luati pe paine!
26
9
nenea asta din irlanda vorbeste in functie de cantitatea de hidratare J W label ingerata
18
3
Sa va ia dracu de idioti!
14
2
Americanii au taiat fondurile OMS, ca si-au dat seama de circoteca.
27
5
Suedia are 2500 morti la 10 milioane de locuitori. Cea mai cretina tzara si cretina politica de pandemie. Idioti care se pisha pe efortul celorlalti.
21
34
Asta e cel. Mai mare circ. Din istoria. Omeniri acum. Sa nu. Ne de a chiar dumnezeu ceva. Atentie
26
10
Nu a inteles nimeni ca nu se moare DOAR de COVID? Am reusit doar sa ne omoram economia si sa ajungem la sapa de lemn. Dansam dupa muzica occidentului dar, din pacate nu este muzica noastra si in interesul nostru. Am reusit sa distrugem turismul romanesc, sa umplem tara de someri si muritori de foame. Si nu in ultimul rand, ne-am pierdut libertatea castigata cu greu...Sictir!
41
7
Bravo suedezilor, olandezilor si altor natiuni care au fost inteligente si au refuzat aplicarea unor masuri dictate de idioti. La noi prostia e incomensurabila, apar fotbalisti si cacati de artisti sa ne zica noua sa stam in casa.. ca asa ar fi bine... nu mai zic de incompetentul de harap.
91
11
CORONAMUYUS....O CIOCHIE PE FATA IAR UN TEMBEL CA JOHANNIS SI A BATUT JOC DE 20 MIL DE LOCUITORI SI DORESTE SA MAI CONTINUE.
48
9
Directorasul acela etiopian de la OMS care nici macar nu este medic, oar o cunostinta a lui obama, ar trebui pus a linge cururile bolnavilor de gripa, iar si iar, iar alaturi de el si cohortele de pupincuristi ce au isterizat o planeta ca pana si martienii poarta masca, daramite botoxatele si veoricile.
42
8
Nu i mai bagati in seama pe circarii astia pana acum nu le au nimerit cu nimic zici ca joaca alba neagra
26
4
Eu personal voi da in judecata OMS ptr minciuni si abuzuri! Nu mai vb de genocid a tot ce inseamna populatie economie..........
25
6
Au inchis economia si au jucat un spectacol TV ingrozitor. Pedeapsa cu moartea pentru toti care si au asumat o asemenea mizerie.
40
8
Asa s-a vazut ce reprezinta cetatenii din Romania pentru bolsevicii de la putere ,cele mai mari amenzi din UE si cele mai multe aplicate de militienii imbecili.Cum a ajuns un jeg ca Arafat sa decida dupa ce s-a vazut ce bine a intervenit la Colectiv.
44
8
in alte tari e ordine si respect pentru cetatean; la noi e haos si abuzuri.
43
4
de fapt in final vom spune ca nu a fost nimic
44
7
Extraordinar....
24
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272