REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

OPC, ÎN CONTROL LA DEPOZITELE DE PE INTERIOARĂ: Marfă lăsată ÎN GER la Constanța!

OPC, ÎN CONTROL LA DEPOZITELE DE PE INTERIOARĂ: Marfă lăsată ÎN GER la Constanța!

Replica API 28 februarie 2018 | 00:15 681

Vremea geroasă nu i-a oprit pe comisarii de la Protecția Consumatorului să nu efectueze controale de rutină în municipiul Constanța. Așa se face că în cursul zilei de marți, 27 februarie, cei de la CJPC au ajuns pe strada Interioară 3, la Alex Sim Sweet, unde au găsit toată marfa... uitată afară în zăpadă. Că vorbim de sucuri, apă, detergenți, mezeluri, pufuleți, toate stăteau la peste -3 de grade, după cum arată termometrul comisarului OPC.

De altfel, același tip de control a fost efectuat și în București, de către șeful ANPC, Paul Anghel. S-au constatat aceleași nereguli.

Potrivit șefului CJPC Constanța, Horia Constantinescu, miercuri, 28 februarie, vor fi întocmite actele cu privire la sancțiunea pe care proprietarul magazinului o va primi.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
jegul de sub unghii specific comisarilor OPC
0
0
Ieri 27.02.2018, o angajata de la Kaufland Navodari punea portocalele de la plasa de un kg de la pretul de 3.39 lei kg in cutii unde se vindeau portocalele veac la pretul de de 3.99 lei.
0
0
Apoi noi dam bani sa ce . Cumparati de la sate
0
0
isi fac targhetul la amenzi, nu le pasa lor de sanatatea oamenilor, ce naiba ar face ei fara acesti fraudulosi? asa pe astia ii rupe in amenzi de zecii de mii de lei, la Billa etc dau amenzi degeaba..aia contesta tot in instanta, au firme puternice de avocatura nu ca prapaditii astia de buticari
3
2
chiar si 2% daca sunt eliminati e un progres,asa se schimba mentalitatile nu cu rugaminti;cu bata de beisbol cu amenzi maxime.Interlopii care fac "comert"civilizat"vor guitza vor face circ bineinteles.Ca o vrea Horia sa fie primar pe mine nu ma intereseaza aspectul,mai trebuie sa aiba si voturi pt.asta.Il felicit pentru ca are intiativa si nu ma intereseaza motivele lui daca e trimis politic sau din alte interese atat timp cat mai starpeste din focarele de infectie.Cine se simte cu musca pe caciula urla ca "e abuz d-le"
7
1
Altceva mai bun nu aveti ce sa faceti. Duceti-va pe la Mini Carefour, mega image, profi ca e destule prin Cta. Si acolo ii marfa expirata. Dar , noi vrem sa fimi primar la urmatoarele alegeri si e bine sa nu te pui cu greii. Este ?
7
1
Felicitari ! Speram ca si amenda sa fie pe masura ! Toti neavenitii care nu au idee de comert vor sa faca comert si ne pun sanatatea in pericol ! Genul asta de asa zisi comercianti ar trebui sa dispara definitiv de pe piata !
6
3
Tot pe Interioara 3 mergeti si la Comnita, marfa expirata, degerata, se face economie la emis facturi!
6
2
principalul loc de aprovizionare cu produse agroalimentare pentru majoritatea magazinelor de la tara.Care vrea marfa pe bilet,hop la Alex Sim
6
4
Foarte bine faceti domnilor de la OPC,mergeti si la angro-ul EDEN de pe varianata si la cel din km 4-5.
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272