REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Opoziţia, prin ochii românilor: cel mai activ partid şi cel mai activ lider

Opoziţia, prin ochii românilor: cel mai activ partid şi cel mai activ lider

Replica API 24 decembrie 2018 | 00:50 346

Centrul de Sociologie Urbană și Regională - CURS a dat publicității rezultatele ultimului sondaj de tip OMNIBUS. Sondajul a fost realizat în perioada 24 noiembrie – 9 decembrie, pe un eșantion național de 1067 de persoane, la domiciliul respondenților.

Potrivit cercetării sociologice, PNL este cel mai activ partid de opoziţie, iar Victor Ponta este cel mai activ lider al opoziţiei.

La întrebarea "În oponia dvs., care credeţi că este cel mai aactiv partid de opoziţie?", românii răspund în felul următor:

PNL - 31%

Pro România - 17%

USR - 11%

PMP - 8%

RO+ - 5%

Partidul Realitatea - 1%

Alt partid - 2%

Nu ştiu/ Nu răspund - 25%

La întrebarea "În opinia dvs., care credeţi că este cel mai activ lider al opoziţiei?", răspunsurile arată în felul următor:

Victor Ponta - 24%

Traian Băsescu - 16%

Ludovic Orban - 13%

Dacian Cioloş - 6%

Dan Barna - 5%

Raluca Turcan - 5%

Alina Gorghiu - 3%

Eugen Tomac - 1%

Altcineva - 2%

Nu ştiu/ Nu răspund - 25%

Studiul CURS de tip Omnibus a avut loc în perioada 24 noiembrie – 9 decembrie, cu interviuri realizate la domiciliul celor intervievați. De asemenea, conform casetei tehnice, studiul s-a desfășurat pe un eșantion național de 1067 de persoane, având o eroare statistica de +/- 3%, cu datele ponderate în funcție de vârstă, la un nivel de încredere de 95%.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Uitati-va cine a ajuns sa conduca acum RO si noi stam ca prostii si ne uitam la ei in loc sa-i luam cu parul sa se ascunda singuri in puscarie de furia poporului! Toate corvetele lu DRACnea fac stiptiss in parlamentul RO si toti borfasii stransi ciorchine in jurul lui fac LEGI doar pentru HOTI. Mai avem si un IMN..si nu ne DETEPTAM DE LOC! Tot adormiti suntem si-i lasam pe toti golanii sa ne scuipe-n obraz! Ne uitam cum ne fura banii din Buget, cum ii impart HOTII intre ei si...TACEM. Pana cand!
0
0
Cred ca ai vrut sa scrii Base chioru si cu PMP care finanteaza fituica asta ca ziar nu poti numi chestia asta la care scriu jurnalisti facuti pe genunchi la Spiru Haret.
7
0
Basescu cipru cu Pofta si cu Udrea au fost pe mana mereu si asa vor ramane
2
1
Acest parrtid ascunde toti asociatii din firmele PSD-istilor.Nu va lasati pacaliti de fetele lor de intelectuali,Nu sunt decat pui de securisti, militieni,PSD-isiti,directorasi acceptati inca pe functii.PNL dezamagirea scenei politice din Romania.Au esuat odata cu disparitia USL
2
2
vrajeala exact ca votu !
7
0
Despre ciolosica sau barna.
8
2
Ce scurta e memoria romanilor! Ce repede au uitat romanii de TO DO LIST-ul lui Ponta, de pactul cu Basescu, de fuga de la partid si din fruntea Guvernului dupa episodul Colectiv, de escapadele in compania lui Ghita si a Codrutei, de tata-socru si sotioara de la Bruxelles..."Il vrem pe Ponta", par sa spuna respondentii sondajului... Chiar asa?!
12
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212