REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.7° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Oraşul Cernavodă a primit sprijin financiar de la Guvern pentru două străzi surpate

Oraşul Cernavodă a primit sprijin financiar de la Guvern pentru două străzi surpate

Replica API 12 aprilie 2018 | 00:22 251

Iarna deloc ușoară cu zăpadă, viscol, vânt și temperaturi scăzute a lăsat în urmă pagube serioase la Cernavoda. Două străzi, Răzoarelor și Pictor Grigorescu, s-au surpat pur și simplu din cauza nămeților topiți ce au îmbibat solul, dar și a infrastructurii fragile întrucât la procesul de evaluare a pagubelor s-a descoperit faptul că asfaltul era turnat direct pe pământ.

Primarul Liviu Cristian Negoiță a convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență și a solicitat sprijinul Prefectului județului Constanța în vederea constatării daunelor survenite odată cu prăbușirea celor două ziduri de sprijin de pe străzile afectate.

Ulterior, a fost întocmită și înaintată documentația necesară către Prefectură în vederea acordării sprijinului material pentru remediarea problemelor.

Prin Hotărârea Guvernului nr. 177/2018 a fost aprobată alocarea unei sume de 614.000 lei către Cernavoda, bani din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului pe anul 2018 pentru înlăturarea efectelor calamităților naturale. Această sumă acoperă în totalitate valoarea pagubelor produse.

Banii au intrat în cont marţi,10 aprilie, iar lucrările sunt deja în plină desfășurare și atent supravegheate pe cele două străzi deoarece zidurile nou construite trebuie să aibă o fundație solidă, capabilă să ofere siguranță cetățenilor și proprietăților acestora, a precizat primarul Liviu Negoiţă.

DOCUMENT (click pe imagine!):

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai isi ia conasu gety cu 4 clase inca un mercedes hibrid saracilor pe curent adica fraierilor si voi mancati paine cu parizer
1
0
Boule stai in birou si mulgi iti convine golane !
0
0
cate ore sau platit la utilajele de dezapezire, nu va puneti inttebatea? ne referim la utilajele inchiriate...
1
0
zisa chioara si moraru madalina zisa slinoasa doua imputiciuni si puturoase din primarie - ne doare la fofoloanca cea zbarcita de zidurile surpate , sa vezi frate cate ore suplimentare ne luom ca si asa nu facem nimic la locul de munca doar codosim pe altii ! ha , ha , ha
5
1
Esti un idiot frustrat !
0
2
Idiotule il lauzi pe excrocul ala ! Voi dormiti nu vedeti ce se intampla in oras !? Cu toti prostii in functii cu capusat institutiile subordonate primariei , asta e problema oameni buni !
5
2
Sunt un curvar si fut tot ce prind
5
4
Strada cu scoala 3 se va mai asfalta vreodata? Bine ca faceti trotuarele pe care nu circula nimeni si lasati gropi in cele utilizate.
4
1
Ati vazut dezastrul de pe strada Panait Cerna? Acolo cica s-a asfaltat. Cum? Pe langa masinile parcate, pe langa gurile de canalizare...E jale mare. DNA ce face? E cazul sa intervina de urgenta. Cum se poate asa ceva? Negoita, lasa huzurul si treci pe strazile din oras, pe jos, caci nu te-ai nascut in masina. Habar n-ai ce se intampla in oras. Ai vazut ce se petrece la piciorul podului Sf. Maria de langa Triton? Nu cred! Totul s-a prabusit, dar cine sa vada? Esti cel mai slab primar pe care l-a avut orasul vreodata...
10
2
Da adevarul este ca gety tot face lucrari bune dar pacat ca au decopertat toata columbia si tot centru si uita sa il asfalteze . Rusine ca dupa 6 luni de cand s-a decopertat nici macar nu este vreun gand sa se inceapa cv
5
2
Au fost doua pospaiuri de zapada si sau surpat strazile ?.La rusi sunt zapezi de 6 luni pe an si nu se mai surpa nimic.Dle Negoita iao perpedes pe strazile orasului sa vezi cratere de luni de zile neatupate.Lasa dragostea de duce pulii de suflet.Diana le a rupt la multi cariciul,nu esti primul la pasarica ei.
10
2
Vreau sa pap mi se cuvine totul ! De ce ? !!! Merit !?s
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272