REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Orban, despre plângerea depusă de PSD la DNA împotriva liberalilor: „Bazaconii, nu ne e teamă“

Orban, despre plângerea depusă de PSD la DNA împotriva liberalilor: „Bazaconii, nu ne e teamă“

Replica API 18 august 2020 | 00:00 1003

Premierul Ludovic Orban, preşedintele PNL, a declarat că plângerea depusă de PSD la DNA privind "racolarea" de către liberali a mai multor primari social-democraţi reprezintă "bazaconii", adăugând că procurorii anticorupţie ar trebui să fie foarte ocupaţi cu "multiplele furăciuni" care au fost făcute de PSD.

Ludovic Orban

"Bazaconii. Nu ne e teamă, aşteptăm DNA să se pronunţe pe orice temă. Şi cred că DNA-ul ar trebui să fie foarte ocupat cu multiplele furăciuni care au fost făcute de PSD şi care sunt făcute în continuare de PSD, de modul în care duc campania. Şi chiar mi se pare jenant din partea PSD să vorbească de acest subiect, în condiţiile în care, vă dau numai un exemplu, la Buzău, fief-ul preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, din 89 de primari, peste 80 de primari în funcţie sunt candidaţi din partea PSD. La Olt, mâna dreaptă a domnului Ciolacu, unde este domnul Stănescu, din 114 primari, peste 100 de primari în funcţie, vorbesc de primari în funcţie, sunt candidaţi din partea PSD. Mai degrabă în judeţele conduse de PSD miroase a presiune pusă asupra primarilor pentru a candida din partea PSD", a declarat Ludovic Orban, luni, la plecarea de la sediul PNL, scrie Agerpres.

Întrebat cum au ajuns primarii social-democraţi să candideze pe listele liberalilor, Orban a spus: "Cunoaşteţi punctul meu de vedere, dacă sunt preşedinţi de organizaţii, au mai fost şi comasări prin absorbţie cu reprezentanţii ALDE, care au fost făcute în urma... şi o serie de primari au venit, cunoaşteţi punctul meu de vedere, nu încurajez acest lucru şi de-a lungul timpului nu am apreciat acest fenomen".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu cumva guvernul actual a fost votat de PSD ? Labarilor !
1
0
Orban are dreptate sa nu le fie teama. A patit ceva haita lui Base pentru cate distrugeri a facut in tara? Pai acum e aceasi haita la guvernare,doar ca nu se mai numaste PDL ci PNL. Abuzurile si nenorocirile produse multor nevinovati au ramas asa,doar amintiri. Orban stie ca cei mai rai vor ramane mereu in fruntea Romaniei,asa voteaza lumea.
0
3
asa a-ti spus si de covit ca e o simpla gripa si vroiati si alegeri anticipate osa vina vremea cind nici alegeri nu mai vreti acuma nu vreti motiune ba s-o de sa vedem ce bazaconie face iar PSD PSD PSD vorba lui IOHANIS
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272