REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
15.2° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Orban dezvăluie ce au discutat liberalii cu Iohannis la întâlnirea de la Vila Lac

Orban dezvăluie ce au discutat liberalii cu Iohannis la întâlnirea de la Vila Lac

Replica API 10 iulie 2019 | 01:04 461

O delegație a PNL condusă de Ludovic Orban și Rareș Bogdan a avut o întâlnire cu președintele Klaus Iohannis, la Vila Lac. La finalul întâlnirii, Orban a explicat că s-au discutat teme de politică internă și externă, dar și un început de discuție pe tema alegerilor prezidențiale.

”Am discutat pe teme de politică internă și politică externă. Am avut un început de discuție pe tema alegerilor prezidențiale.

În ceea ce privește temele de politică internă am discutat despre proiectul de revizuire al Constituției pentru a transpune voința exprimată de cetățeni la votul din 26 mai. Am avut discuții privitoare la modificarea legii electorale și am

Am mai discutat chestiuni legate de raportul GRECO și alte chestiuni de politică internă.

La nivel european am discutat despre candidații PPE la funcțiile importante din Uniunea Europeană. Ursula von der Leyen este candidatul nostru și trebuie susținută cu toate forțele.”, a spus Ludovic Orban.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bagati - ai pula in cavoul ma-tii , cine mortii ma-tii esti tu sa dai ordine . Comunistule , ai distrus familii fututi gura ma-tii de activist si acum cand te vezi sarac , ragi . muie lui fiica-ta , e buna !
0
4
Masuri urgente!10 iul 08:37 Toate LEGILE pe justitie ale lui tudorel toader, sluga psd, facute in ultimii doi ani, TOATE in favoarea HOTILOR si CONDAMNATILOR PENALI, URGENT ABROGATE! La fel si PENSIILE SPECIALE!
4
1
Edge pitiful porno care so list like Dr star p.a. bufetul SULINA
1
0
Ma tu esti un borfas care odata cu caderea cimunismului a zis"haideti fratilor la furat ca acum este democratie"pentru ca au fost si dastia dupa decembrie 1989.
7
2
in 1978 ai venit sa ne duci la canal , cei de anul 4 . Ne-am batut joc de tine , te-am lasat in tren , noi am fugit cu taxi particular - pietar - . Ne - am luat scutiri si ne-am distrat toata vara , anul acesta avem 40 de ani de la absolvire , ne vom aminti de tine .
3
6
Toate LEGILE pe justitie ale lui tudorel toader, sluga psd, facute in ultimii doi ani, TOATE in favoarea HOTILOR si CONDAMNATILOR PENALI, URGENT ABROGATE! La fel si PENSIILE SPECIALE!
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212