REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.7° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
17.7° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Orban, jigniri fără PRECEDENT la adresa premierului: 'Tăntică incultă, analfabetă, dar din ce în ce mai tupeistă, obraznică'

Orban, jigniri fără PRECEDENT la adresa premierului: 'Tăntică incultă, analfabetă, dar din ce în ce mai tupeistă, obraznică'

Replica API 22 decembrie 2018 | 19:19 405

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, afirmă că „tăntica incultă, analfabetă, dar din ce în ce mai tupeistă şi mai obraznică, comite o crimă cu premeditare împotriva economiei româneşti”, informează News.ro.

„În ziua aniversării Revoluţiei Române, în ziua preluării simbolice a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de la Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, în seara practic a ultimei zile de lucru din acest an când puţini sunt aceia care pot să reacţioneze, tăntica incultă, analfabetă, dar din ce în ce mai tupeistă şi mai obraznică, comite o crimă cu premeditare împotriva economiei româneşti, şi aşa suferindă după loviturile anterioare încasate de la pleiada de nechemaţi rătăciţi pe la butoanele guvernului şi ministerelor“, a scris Ludovic Orban pe contul său de Facebook, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Omul care jigneste femeia!Credeti ca un astfel de om ooate sa fie lider?Un astfel de om poate sa conduca ROMANIA?Un astfel de om poate sa fie lider?ROMANI TREZITIVA!
3
6
are dreptate . acesta redusa mintal ,este doar o unealta in mana ticalosilor puscariasi. toti cei care sunt impotriva limbajului folosit de Orban sunt puscariasi , condamnati dar inca nu definitiv si analfabeti intretinuti de stat prin taxele incasate din munca noastra. cum poate un om sanatos la cap sa sustina o proasta, o oligofrena ,un gunoi uman. acesta maimuta poate fi numita etalonul prostiei
6
3
sunteti niste slugi jegoase ale psd-ului. in general, toti politicienii sunt vai de capul lor, dar de data asta orban a nimerit-o. a caracterizat specimenul din fruntea guvernului exact asa cum este.
8
4
Un individ de categorie foarte joasa,care duce jos partidul si arata ca de fapt acolo nu sunt liberali,ci fosti basanai mucegaiti. Ia sa va imaginati ca faptura asta insalubra ar fi premier sau presedinte. Nici Dancila in stare de ebrietate crunta nu l- ar egala .
5
8
cati bani ei laba trista pt cat cacat mananci ?
2
9
ORBAN ARE MOMENTE DE DECLIN MINTAL.LA SOCOLA CU EL.
6
9
de cand realitatile sunt considerate jigniri?, pai la cate jigniri a primit aceasta analfabeta, pardon pna premier- eu unul as fi fugit mancand pamantul, si constiint fiind de analfabetismul de care da dovada si de supunerea orbeasca fata de dictatorul puscarias draknea
13
7
Lingau trist de capitala!Esti un trist si asa o sa ramai.
7
11
ai fost si vei fi , dar in politica poti fi orce, chiar si cum esti tu !!!!
5
11
Esi prost si tampit si cand se-mbata face sesizari !
6
14
TURNATOR ..PROST..BETIV..ZDREANTA...PUTOARE...PUPINCURIST...LINGAU...JAVRA FARA DINTI....COBZAR SCARBOS ARE CACAT PE CRAVATA DE LA SUPT PULA
8
13
orice pasare pe limba ei piere
10
6
orban a fost finut can a categrizat-o pe boschetara asta tantica. aceasta maimuta de femeie este de o prostie rara!
14
11
Mare zdreanta de om orban asta
14
13
Ce- o sa taca mandolina la anil cand n- o mai fi presedinte pnl cai ia blaga locul
11
11
Crede ca e mai breaz. E tot in categoria de incapabili si corupti nedovediti mai mult sau mai putin intentionat. S-a pacalit rau PNL cu el. Treaba e ca el are o parere excelenta despre sine. Marmotele inveleau ciocolata.
18
10
Esti praf, prietene! Ia-ti mandolina si canta la alta masa. Esti o unealta proasta, nici pnl-istii nu te mai suporta. Boschetarule.
20
11

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212