REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Orban spune că are emoţii în privinţa votării moţiunii de cenzură, dar se bazează pe toţi parlamentarii semnatari

Orban spune că are emoţii în privinţa votării moţiunii de cenzură, dar se bazează pe toţi parlamentarii semnatari

Replica API 5 octombrie 2019 | 01:33 431

Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri, la Sibiu, că are emoţii cu privire la ziua de joi când va fi votată în Parlament moţiunea de cenzură, însă a menţionat şi că are încredere în toţi parlamentarii care au semnat pentru depunerea moţiunii şi că se poartă încă discuţii şi cu alţi aleşi ai minorităţilor naţionale şi din PSD.

"Am încredere în toţi parlamentarii care au semnat moţiunea de cenzură că vor fi prezenţi şi vor vota moţiunea de cenzură. (...) Noi contăm şi pe alţi parlamentari şi care nu au semnat moţiunea de cenzură şi, de asemenea. Vă spun că până în ziua de joi vom fi în discuţii permanente cu parlamentari independenţi, cu parlamentari ai minorităţilor naţionale şi cu parlamentari care sunt încă în PSD pentru a-i convinge să susţină moţiunea de cenzură", a spus Ludovic Orban.

Întrebat de presă dacă are emoţii pentru ziua de joi, când va fi votată moţiunea, liderul PNL a răspuns afirmativ. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oamenii care traiesc din munca lor, stau pe piicioarele lor si nu au accepta sa fie sclavii psd, niciodata nu o sa-si aleaga calaul presedinte sau parlamentar! PSD este calaul romaniei si al romanilor! Pe cei mai necajiti si napastuiti oameni, tinuti in iintuneric si saracie, mintititi si manipulati, se bazeaza PSD. Daca tot spun si se lauda cu atatea cresteri de salarii si ppensii, de ce omului de rand, zi de zi, ii raman tot mai putini bani!
1
1
e un fraier si in nici un caz nu trebuie lasat la conducere. Dar pe de alta parte ORICINE si ORICE e mai bun decat muistii de pesedei !!!
2
1
Daca nu era Sica, azi demult era PNL la guvernare. Dar il mai tin in brate cu mandolina lui pana s-e autodistrug total imbuibatii incompetenti din PSD si nulitatile din ALDE. Apoi il dau la o parte si vine probabil Rares sau Sigfried.
3
0
Sica este o vuvuzea jihanista. sper ca si el si tasu sa o ia la muie
6
0
Labare daca nu trece motiunea sa te duci dracu si tu si vanzatorii tai de la Constanta care mimeaza opozitia
9
0
mai trage o dusca baiete sa iti treaca emotiile
9
0
Orban troscangiu
9
0
Sa vina horban prim ministru sa veti ce pula veti lua in gura dragi romani
13
0
Daca LabaTrista are emotii, e clar ca nu trece. Pacat. Vreau sa vina pedelistii si comunistii de la USR la putere, sa distruga tara. Poporul merita sa sufere.
16
0
Puneti tara pe buruci
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272