REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
19.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Orban: Vom depune o moţiune de cenzură până la sfârşitul sesiunii parlamentare, dacă Guvernul nu va demisiona

Orban: Vom depune o moţiune de cenzură până la sfârşitul sesiunii parlamentare, dacă Guvernul nu va demisiona

Replica API 29 mai 2019 | 01:07 361

Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat marţi că liberalii vor depune o moţiune de cenzură în această sesiune parlamentară, dacă Guvernul Dăncilă nu va demisiona.

"Românii, în majoritate zdrobitoare, nu mai vor ca la putere să fie PSD. (...) Din acest motiv, PNL va face toate demersurile constituţionale, legale posibile, pentru a pune punct acestei guvernări. Repetăm solicitarea noastră către Guvern: Daţi-vă demisia! (...) Românii nu vă mai vor în fruntea României! În cazul în care Guvernul nu-şi va da demisia, PNL va depune până la sfârşitul sesiunii parlamentare o moţiune împotriva acestui Guvern", a declarat Orban, la finalul Biroului Executiv Naţional al PNL.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primarul din Mangalia, Radu Cristian demoleaza garajele doar la oamenii necajiti si neajutorati, astia din spate de la MG 29 unu-i fost director BCR, altu-i politist de frontiera, altul inspector ITM C-ta, alta angajata-n primaria Mangalia!!! etc, etc. N-are cum! Pentru fraieri e LEGE: in 24 de ore daramati sau va luati amenda de 3000 de lei! Oamenii speriati s-au executat! La smecherii astia ce LEGE aplici domn primar de nici nu se sinchisesc de Ordinul Primariei? Cat mai stam cu tigania in fata blocului si cand curatiti orasul de TOATE GARAJELE asa cum ati promis?
2
0
Lasati guvernul PSD sa-si duca mandatul pana la capat ! Incepeti o actiune concreta dupa alegeri !
2
1
Ludovic prim ministru .. Extraordinar... Genial. Dar asta vrea poporu. Ce sa-i faci .. Aaa mai e si Sigfried.... Daaaa.
2
5
Veti ajunge la concluzia ca decat cu prostii mai bine cu hotii!
8
2
Maaa, voi sa nu repetatzi demagogia lui CRIN ANTONESCU, MAAAA. Lasatzi mandria asta , ca nu uitam cine este PNL Apucatzi va de treaba si readuce tzi RO la statea in care a lasat o COMUNISMUL si apoi mandritzi va maaaaa
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272