REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ORIBIL! O femeie a cumpărat peşte PLIN CU VIERMI! Ce spune un angajat e atentat la siguranţa consumatorilor!

ORIBIL! O femeie a cumpărat peşte PLIN CU VIERMI! Ce spune un angajat e atentat la siguranţa consumatorilor!

Replica API 15 ianuarie 2018 | 10:47 1138

Acuzaţii grave la adresa hipermarketului Auchan

Acuzaţii grave la adresa hipermarketului Auchan

O femeie din Constanța a fost oripilată de ce a cumpărat dintr-un renumit hipermarket din municipiul Constanța! A dorit să gătească pește, mai precis caras, însă când soțul acesteia s-a apucat să dezoseze carnea proaspătă, a descoperit că era plin de viermi și paraziți. Acest aspect nu reprezintă o raritate pentru specia menționată, însă femeia era revoltată de faptul că vânzătoarea i-a garantat că peştele este proaspăt. Totuși, problemele de la zona pescărie nu este una nouă, după cum relatează o sursă internă.

O femeie din Constanța a fost să își facă cumpărăturile în cursul zilei de duminică, 14 ianuarie, în hipermarketul Auchan. S-a oprit să cumpere niște pește proaspăt de la raionul „Pescărie”. Femeia a povestit că a întrebat-o pe vânzătoare dacă peștele este proaspăt, răspunsul acesteia fiind afirmativ. „Am întrebat-o în timp ce îmi țineam copilul de doar 7 luni dacă e proaspăt și a zis un da categoric”, explică femeia.

Odată ajunsă acasă, împreună cu soțul, a început să curețe peștele pentru a-l prepara, moment în care a avut șocul vieții ei! Peștele era plin de viermi și paraziți, bărbatul scotea constant cu ajutorul unui cuțit unul câte unul, în timp ce femeia filma. Carasul formează în interior diverși viermi și paraziți în funcție de perioada în care este pescuit și anotimp, după cum spun mai mulți cunoscători.

Însă femeia spune că nu este o scuză pentru a comercializa un astfel de produs, care poate pune sănătatea oamenilor în pericol. De altfel, multe persoane i-au spus femeii că ar fi trebuit să se întoarcă cu peștele și bonul în magazin pentru a cere banii înapoi și să facă plângerea la Protecția Consumatorului.

Sursă din interior: „Se mai ascunde mizeria sub preș”

Situația, însă, nu este una nouă pentru hipermarketul Auchan, după cum precizează pentru cotidianul „Replica de Constanța” o sursă din interior. „Situația la Pescărie este veche. Nu este prima dată când sunt probleme. Într-o dimineață, am văzut fără să vreau niște poze… îmi venea să vomit! O mizerie de nedescris era unde se curăță peștii. În Auchan nu e nimic nou sub soare. La carmangerie, era la un moment dat suspiciunea de epidemie de salmonela. Aproape o săptămână a fost închisă anul trecut zona respectivă. Dar, oricum, de situația de la pescărie se știe, inclusiv doctorul ştie. Se mai ascunde mizeria sub preș”, a precizat sursa internă. Această „situație de care se știe” poate pune în pericol mii de constănțeni care fac cumpărăturile zilnic în hipermarketul respectiv.

Vom reveni.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Anisakiaza boala parazitara rara cauzata de infestarea cu lar Contaminare si simptome - lngerata prin intermediul pestilor infestati, larva ajunge in stomac sau in intestin, apoi se cuibareste in peretele lor.
3
0
Asa va trebuie daca luati alimente din hipermarketuri.
1
2
Minciuni. Am vazut pe facebook filmuletul si nemultumirea era ca in loc de caras li s'a pus biban.
1
3
Gasesti ceva nealterat in Constanta?
6
0
stati linistiti ca il baga la autoservire la meniul lor de expirate...si pe urma il mancati
12
1
PROBABIL CA ERA PESTE DIN CARE AU CONFISCAT DE LA NANAOM DIN H-VA SAPTAMANA TRECUTA
3
1
Era proaspat cu paraziti cu tot. Ce se caca atat pe ea ca nu a fost mintita.
4
9
acei paraziti afecteaza pestii de apa dulce - biban salau. Autoritatile sa faca teste si sa retraga pestii infestati de pe piata. am fost la o nunta si salaul era plin de astfel de viermi se gasesc pe peretii stomacului ca niste inele
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108