REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.2° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

PĂCĂLEA lumea cu ALBA-NEAGRA că n-avea BANI de MÂNCARE

PĂCĂLEA lumea cu ALBA-NEAGRA că n-avea BANI de MÂNCARE

Replica API 15 noiembrie 2021 | 23:28 1737

Georgian Popescu a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de organizarea de jocuri clandestine ale căror rezultate pot fi influențate prin dexteritatea mânuitorului mijloacelor de joc în scopul obținerii unor venituri. Acesta a fost prins în două rânduri, în stațiunea Mamaia, în timp ce a organizat și practicat jocul de alba-neagra, în scopul de a obține venituri. Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis condamnarea lui Georgian Popescu la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 3300 lei. Sentința a fost comunicată pe 11 septembrie 2021 și nu este definitivă.

Potrivit rechizitoriului, Georgian Popescu a fost prins întâi pe trotuarul din fața restaurantului Azur din stațiunea Mamaia în timp ce practica jocul de alba-neagra. Asupra sa au fost găsite trei pahare metalice, de culoare argintie, o bilă din burete, de culoare galbenă, și un preș, toate utilizate la practicarea jocului. A doua oară, bărbatul a fost prins în zona restaurantului Melody. Cu ocazia depistării, inculpatul a afirmat că a venit în stațiunea Mamaia, însoțit de un prieten, pentru a-și căuta de muncă. A întâlnit o femeie și cinci bărbați, împreună cu care a decis să joace alba-neagra, pentru a obține sume de bani. Apoi s-au deplasat pe faleza pietonală, în fața restaurantului Azur, iar după ce a jucat aproximativ 5-10 minute a fost depistat de către organele de poliție. De asemenea, inculpatul a declarat că a jucat alba-neagra pentru a obține bani pentru mâncare.

Ce a spus instanța

Instanța a reținut că inculpatul a urmărit dobândirea unor venituri, prin crearea aparenței de câștig pentru persoanele trecătoare, acceptând posibilitatea ca acestea din urmă să sufere o pierdere patrimonială, având în vedere dexteritatea cu ajutorul căreia acesta organizează jocul de noroc, lipsindu-i pe cei interesați de posibilitatea reală de a obține un câștig și, totodată, acceptând eventualitatea creării unei stări de pericol pentru încrederea publicului în corectitudinea ce se prezumă a caracteriza organizarea acestor jocuri. Totodată, periculozitatea inculpatului reiese și din împrejurările comiterii infracțiunii, respectiv într-un loc public (faleza stațiunii Mamaia – pe timpul verii), frecventat în mod obișnuit de un număr mare de persoane, asigurându-se, în acest mod, cadrul propice pentru atragerea facilă a unui număr cât mai mare de persoane interesate să participe la jocurile organizate de el și, implicit, dobândirea rapidă a unor venituri cât mai mari pentru sine.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu siguranta nu e de-al locului, e vreun venetic aciuat. Astia stiu ca in zona noastra se dau cele mai grele tunuri din tara, asa ca si-a incercat norocul.
1
0
La fel fac si parlanentarii,bugetarii si sefii de administratii locale,pacalesc poporul ca nu fura si au pekin duck intre dinti
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272